Az Organiqa 10 Gomba kivonat kapszulában 10 fajta gyógygomba kivonata található meg, amelyek egyedülálló módon és teljesen biztonságosan járulhatnak hozzá az immunrendszer működéséhez, a szervezet védekezőképességének fokozásához. A termék emellett számtalan kedvező hatást fejthet ki a szervezet egészére, többek között szerepet játszhat a gyulladások csökkentésében, az állóképesség növelésében, az agyműködés javításában, valamint a vércukorszint stabilizálásában.

Organiqa 10 Gomba kivonat kapszula

A készítmény rendszeres fogyasztása különösen javasolt azok számára, akik nem valamilyen szintetikus vitaminkészítménnyel szeretnék támogatni immunrendszerük működését, hanem inkább teljesen természetes módon. A gyógygombák jelentősen képesek hozzájárulni többek között az immunrendszer, valamint a szív- és érrendszer normál működéséhez, illetve a koleszterinszint és a vércukorszint szabályzásához. A gyógygombák kulcsfontosságú szerepet töltenek be a szervezet belső egyensúlyának visszaállításában és fenntartásában, aminek köszönhetően roppant széles körűen képesek támogatni az egész szervezet egészségét. Egyedülálló immunerősítő hatásuk mellett szabályozni is tudják az immunrendszer működését, fokozhatják a szervezet öngyógyító folyamatait. A gyógygombáknak ráadásul nincsenek káros vagy kellemetlen mellékhatásaik, így teljesen biztonságosan lehet őket fogyasztani hosszú távon is.

A gyógygombák több száz fajta bioaktív hatóanyagot tartalmaznak, melyek kivételesen komplexen képesek támogatni a teljes szervezet egészségi állapotának javítását. A gyógygombák fő összetevői az egyedi poliszacharidok, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az immunrendszer működésének szabályzásában, a szervezet ellenálló képességének fokozásában. A gyógygombákban lévő összetett szénhidrátok fel tudják ismerni a károsodott sejteket, valamint hozzájárulhatnak az egészséges sejtek működésének megerősítéséhez, ezáltal közreműködhetnek az immunrendszer öngyógyító és védekező tevékenységinek javításában. A gyógygombákban vannak olyan antiallergén anyagok is, amelyek fel tudják építeni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiák ellen, képesek gátolni a hisztamin felszabadulását, illetve támogatják máj méregtelenítő munkáját és az emésztőrendszer működését.

Az Organiqa 10 Gomba kivonat kapszula tartalmaz pecsétviaszgombát, vagyis ganoderma gombát, amelyet több ezer éve ismernek és használnak Kínában, és a gyógynövények királyának tartják. Többek között alkalmazni szokták az élet meghosszabbítása céljából, a legyengült szervezet erősítéséhez, a szellemi teljesítőképesség javításához, a feledékenység csökkentéséhez, illetve az étvágytalanság, a krónikus betegségek vagy az álmatlanság kezeléséhez is. Sőt, a ganoderma kivonatait hosszú idő óta gyógyszerként is forgalmazzák Japánban és Kínában, a tengerentúlon pedig szerepel a szigorú elbírálású Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatalok engedélyezett listáján. A pecsétviaszgombában található értékes hatóanyagok fontos szerepet játszanak abban, hogy a szervezet hatékonyabban legyen képes felkészülni és fellépni a méreganyagok, a fizikai sérülések, a fertőzések, a vírusok és a pszichológiai stresszhatások ellen. Ha rendszeresen fogyasztjuk a ganodermát, akkor hozzájárulhat a betegségekből való gyógyulás felgyorsításához, aminek köszönhetően a szervezet sokkal rövidebb idő alatt szerezheti vissza kiegyensúlyozott állapotát.

A pecsétviaszgomba támogatni tudja az immunrendszer működésének szabályzását, ezáltal hozzájárulhat ahhoz, hogy a szervezet védekezőrendszere minél hamarabb fel tudja ismerni a vírusok, baktériumok, paraziták és más kórokozók támadását. Ennek köszönhetően a szervezet még azelőtt képes lehet elbánni a kórokozókkal, mielőtt azok túlságosan elszaporodhatnának, s így akár súlyosabb betegségeket is okozhatnának. Ez a védőhatás fontos szerepet tölthet be a memória és a koncentrálóképesség javításában, az idegrendszeri sejtsérülések kivédésében, így hozzájárulhat az olyan problémák megelőzéséhez, mint a Parkinson-kór vagy az Alzheimer-kór.

A ganoderma az immunrendszer támogatása által hozzájárulhat a szervezet általános működésének optimalizálásához, aminek köszönhetően jelentősen képes lehet javítani a betegek állapotát. Voltaképpen meg tudja keresni a szervezetben megbújó rejtett betegségeket és toxikus anyagokat, ezután pedig ellenreakciót indít a károsodott sejtek ellen. Emellett rendkívül hatékonyan képes megtisztítani a szervezetet a vérrendszerben lévő méreganyagoktól, a felhalmozódott salakanyagoktól, a koleszterin- és zsírlerakódásoktól.

A gyógygombák között a ganoderma a legtöbb területen felhasznált gombafajta. Az emberiség már nagyon régóta alkalmazza egyebek mellett az energiaszint növeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, illetve a légzőszervek, a máj, a gyomor, a belek és a hasnyálmirigy megbetegedései esetén. A ganoderma legfontosabb tulajdonsága az immunerősítő hatása, mivel ezáltal képes pozitív hatást kifejteni az egész szervezet egészségi állapotára. A pecsétviaszgomba ráadásul teljesen biztonságosan fogyasztható hosszú távon is, ugyanis nem vált ki semmilyen káros vagy kellemetlen mellékhatást. A ganoderma hatásaival kapcsolatban széleskörű vizsgálatokat végeztek el világszerte, és a következő területeken mutatkozott eredményesnek:

 • Tisztítja és méregteleníti a szervezetet
 • Erős antioxidáns védő hatással bír
 • Támogatja a szervezet öngyógyító képességét
 • Gátolja az influenza és a herpesz vírust
 • Képes szabályozni a bélműködést
 • Védi a máj egészségét
 • Fel tud lépni a Candida-fertőzés ellen
 • Képes csökkenteni a nikotin mérgező hatását
 • Csillapíthatja a köhögést, nyugtató hatású
 • Fájdalomcsillapító hatású ízületi fájdalmaknál
 • Lassítja a bőr öregedését
 • Gyulladásgátló hatású allergiás eredetű bőrgyulladások esetén
 • Képes normalizálni a cukorbetegek vércukorszintjét

Az Organiqa 10 Gomba kivonat kapszula tartalmaz cordyceps gombát, vagyis kínai hernyógombát is, amit a leghatékonyabb gyógygombaként tartanak számon az általános életminőség javításához és az energiaszint fokozásához. Éppen ezért a hernyógomba kulcsfontosságú szerepet tölthet be a betegségek megelőzésében, valamint a már kialakult problémák esetén a gyógyulási folyamat felgyorsításában. A cordyceps hozzájárulhat az immunrendszer működésének szabályzásához, képes erősíteni a legyengült immunitást, illetve csökkenteni tudja az immunrendszer túlzott aktivitását.

A cordyceps elképesztően hatékonyan tudja méregteleníteni és megtisztítani a szervezetet a toxikus anyagoktól és a nehézfémektől, képes fokozni a tüdő kapacitását és az oxigénfelvételt. Továbbá természetes antibiotikus hatásának köszönhetően gátolja a baktériumok szaporodását, illetve el is tudja pusztítani őket. A hernyógomba ráadásul nem borítja fel a bélrendszer bakteriális egyensúlyát, hanem éppen ellenkezőleg, támogatja a bélflóra egészségét.

A cordyceps képes csökkenteni a vér lipidszintjét, támogatja a vér hígítását és a vérrögök feloldását, ezáltal hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentéséhez. Emellett szabályozni tudja a főbb szervek működését, így például a tüdőét, a májét, a veséét is. A hernyógomba elősegítheti az ATP szintjének növelését, aminek köszönhetően lassíthatja az öregedési folyamatokat a szervezetben. Továbbá képes fokozni a potenciát és a termékenységet nők és férfiak esetén is.

Az Organiqa 10 Gomba kivonat kapszulában található bokrosgomba, azaz a maitake egyedülálló hatóanyag-tartalommal bír, aminek köszönhetően különösen pozitív hatást képes gyakorolni a teljes szervezetre. A maitake összetevői kedvező hatást képesek kifejteni egyebek mellett a vérnyomásra és a vércukorszintre, valamint elősegíthetik a máj méregtelenítését és a csontritkulás elleni fellépést is. A bokrosgomba hozzájárulhat a fertőzések leküzdéséhez, a méreganyagok eltávolításához, a bélrendszer egészségéhez, valamint az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.

A maitake rendkívül hatékonyan képes erősíteni az immunitást, támogathatja a felső légúti rendszer egészségének megőrzését, a fertőzésekkel szembeni védekezést. A bokrosgomba bőségesen tartalmaz béta-glükánt, ami az egyik leghatékonyabb természetes immunstimuláló vegyület. A maitake gombát akkor is ajánlott elkezdeni fogyasztani, amikor már megbetegedtünk, ugyanis hozzájárulhat a gyógyulás felgyorsításához, illetve a legyengült szervezet megerősítéséhez. A maitake fogyasztása kifejezetten hasznos lehet csontritkulás, inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség esetén is.

Erősítse immunrendszerét, fokozza vitalitását természetesen az Organiqa 10 Gomba kivonat kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: