A BioCo gyógygombákat tartalmazó termékei között van hernyógomba és pecsétviaszgomba kivonat, valamint egy gomba komplex is, amelyikben 4 fajta, magas poliszacharid koncentrációjú gomba kivonat kapott helyet.

Bioco gyógygombák – Kirobbanó egészség és energia

A gyógygombák nem véletlenül viselik a gyógyító jelzőt, hiszen sok száz természetes, aktív hatóanyagot tartalmaznak, amik korántsem csak egy-egy szerv működését tudják támogatni, hanem komplexen járulnak hozzá a teljes szervezet egészségi állapotának javításához. A gyógygombák legfontosabb hatóanyagai az egyedi poliszacharidok, amelyek kulcsfontosságú feladata az immunrendszer működésének szabályzása, a védekezőképesség fokozása.

A gyógygombákban lévő összetett szénhidrátok képesek felismerni a károsodott sejteket, illetve meg tudják erősíteni az egészséges sejtek működését, aminek köszönhetően fokozzák az immunrendszer öngyógyító és védekező funkcióit. E gyógyító gombákban antiallergén anyagok is fellelhetőek, amik képesek felépíteni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiákkal szemben, támogatják az emésztőrendszert, hozzájárulnak a máj méregtelenítő munkájához, valamint serkentik a hisztamin felszabadulását.

BioCo Pecsétviasz gomba kivonat tabletta

A pecsétviaszgomba, azaz a Ganoderma lucidum vagy a Reishi az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta Ázsiában, ezért is illetik a „gombák királynője” vagy „a halhatatlanság gombája” jelzőkkel. A pecsétviaszgombát már több száz éve használják fel számtalan területen, többek között immunerősítéshez, az energiaszint növeléséhez, a gyomor, a máj, a belek, a hasnyálmirigy és a légzőszervek megbetegedéseinél a kiegészítő terápia részeként. Kínában és Japánban a ganoderma kivonatait már jó ideje gyógyszerként is forgalmazzák.

A pecsétviaszgomba hatóanyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet hatékonyabban tudjon felkészülni és szembeszállni a méreganyagokkal, a vírusokkal, a fertőzésekkel, illetve a fizikai sérülésekkel és a pszichológiai stresszhatásokkal. Rendszeresen fogyasztva jelentősen felgyorsulhat a betegségek leküzdése, a szervezet képes lehet visszanyerni kiegyensúlyozott állapotát.

A ganoderma az immunrendszer szabályozásával segít a védekezőrendszernek, hogy mielőbb felismerhesse a baktériumok, vírusok, paraziták és más kórokozók támadását, ezáltal a szervezet képes még azelőtt legyőzni a káros behatásokat, mielőtt azok túlzottan elszaporodnának, túl nagy rombolást végeznének, s így komolyabb betegségeket okozhatnának. Ez a rendkívüli védőhatás hozzájárul a memória és a koncentrálóképesség javításához is, megakadályozhat bizonyos idegrendszeri sejtsérüléseket, ami által szerepet játszhat az olyan zavarok megelőzésében, mint az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór.

A pecsétviaszgomba az immunrendszer támogatásával normalizálja a szervezet általános működését, ezáltal jelentősen képes segíteni a betegek állapotának javulását. Tulajdonképpen felderíti a szervezetben megbújó rejtett betegségeket és méreganyagokat, majd ellenreakciót indít a károsodott sejtek ellen. Továbbá tisztítja a szervezetet a felhalmozódott salakanyagoktól, a koleszterin- és zsírlerakódásoktól, a vérrendszerben található méreganyagoktól.

BioCo Cordyceps 400 - Hernyógomba kivonat tabletta

A kínai hernyógombát a leghatásosabb gyógygombaként tartják számon az energiaszint növelése és az általános életminőség javítása terén. A hernyógomba ezáltal nagyon jól alkalmazható a betegségek megelőzésére, illetve a már kialakult problémák esetén a gyógyulási folyamat támogatására. A hernyógomba hozzájárul az immunrendszer szabályozásához, fokozni tudja a lecsökkent legyengült immunitást, valamint képes mérsékelni az immunrendszer túlzott aktivitását például autoimmun betegségnél.

A kínai hernyógomba kivételesen hatékonyan képes méregteleníteni és megtisztítani a szervezetet a toxikus anyagoktól, a nehézfémektől, növeli a tüdő kapacitását és az oxigénfelvételt. Továbbá természetes antibiotikus hatásával akadályozza a káros baktériumok szaporodását, de képes őket el is pusztítani. Nagyon fontos előnye a hernyógombának, hogy fogyasztása nem okoz semmiféle kellemetlen mellékhatást, sőt kifejezetten óvja a bélflóra épségét.

A kínai hernyógomba csökkenteni tudja a lipidszintet a vérben, illetve szabályozza a trombocitaszámot, támogatja a vérrögök feloszlását, hígítja a vért, így csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Emellett szabályozza a főbb szerveket, köztük a májat, a tüdőt és a vesét. A hernyógomba képes növelni az ATP szintjét a szervezetben, ezáltal fellép az öregedési folyamatok ellen, fiatalító hatással rendelkezik. Továbbá növeli a termékenységet és a potenciát nők és férfiak esetében is.

BioCo Gomba komplex tabletta

Ebben a nagyszerű készítményben 4 féle, magas poliszacharid koncentrációjú gomba kivonat található. A legnagyobb mennyiségben pecsétviaszgombát tartalmaz, de jelen van benne a hernyógomba, a bokrosgomba és a shiitake is. Továbbá tartalmaz B12-vitamint, C-vitamint és folsavat is. A B12-vitamin és a folsav hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve képesek csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget. A C-vitamin kulcsfontosságú az immunrendszer erősítéséhez, antioxidáns hatásával pedig támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

A bokrosgomba, avagy a maitake a gyógygombák között különleges helyet foglal el, amit egyedülálló hatóanyag-tartalmának és egészségre kifejtett rendkívül kedvező hatásainak köszönhet. A benne található tápanyagok többek között képesek jótékony hatásokat kifejteni a vérnyomásra, a vércukorszintre, méregtelenítik a májat, fellépnek a csontritkulás ellen, illetve hatással rendelkeznek. A bokrosgomba támogatja a különféle fertőzések, vírusok legyőzését, a bélrendszer egészségét, az emésztőrendszer megfelelő működését, valamint a toxikus anyagok természetes úton való eltávolítását a szervezetből.

A shiitake gomba a második leggyakrabban fogyasztott gomba a világon a csiperke után. Japánban és Kínában már jó ideje nem csak étkezési célból termesztik, hanem kivételes egészségmegőrző és gyógyító képességei miatt is. A shiitake nagyszerűen képes pótolni a szervezet számára létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat. Kiemelkedő módon támogatja az immunrendszer megfelelő működését, s ezáltal a fertőző és egyéb betegségek megelőzését és leküzdését.

A shiitake gombában nagy mennyiségű A- és C-vitamin található, ami által erős antioxidáns hatással rendelkezik. Egészségmegőrző és gyógyító hatásait leginkább egyedülálló szénhidrát-összetételének köszönheti. Poliszacharidjai közül a legfontosabb a lentinan, amely akadályozza a baktériumok és a vírusok szaporodását, illetve hatást is tulajdonítanak neki.

Támogassa egészségét, növelje energiaszintjét a BioCo gyógygombák erejével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: