A Yasenka ital készítményei között találhat komplex ízületvédő italt, amely erősítheti a porcokat, képes támogatni az ízületeket, az inakat és a kötőszöveteket. A komplex tőzegáfonya ital és por elősegítheti a húgyutak egészségét, a felfázás megelőzését és kezelését. A Yasenka halkollagén italok nem csupán az egészséghez járulhatnak hozzá, hanem a bőr szépségéhez, rugalmasságához is. A keratinnal, cinkkel és B-komplexszel dúsított hajerősítő ital pedig csodaszéppé varázsolhatja a tincseket.

Yasenka Skinage Collagen Prestige 10000 halkollagén ital

A készítményben található 10000mg hidrolizált halkollagén, hialuronsav, B-komplex, C-vitamin, mangán és cink is. Folyékony állagának köszönhetően gyorsan felszívódik és nagy hatékonyságot biztosít, így hosszú távon járulhat hozzá a bőr egészségéhez és szépségéhez. A Skinage Collagen Prestige rendszeres fogyasztásával jelentősen támogathatjuk a test kollagénraktárainak feltöltését.

A kollagén egy teljesen természetes fehérje, ami gondoskodik a szervek és a szövetek rugalmasságáról, építi a bőrt, a hajat, a körmöket, az ízületeket, a porcokat és minden létfontosságú szervet. A hialuronsav sok mindenben hasonlít a kollagénhez, felel a bőr, a szövetek, a csont, a porc, az izom rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért.

A kollagén és a hialuronsav természetes módin is jelen vannak a szervezetünkben, de egyre csökken a termelésük a kor előrehaladtával. A kollagén rostos hálót alkot a teljes szervezetben, és összetart mindent mindennel, biztosítja a sejtek és a szövetek rugalmasságát, feszességét. A kollagén szintje már 30 éves korunk körül csökkenni kezd a szervezetben, és évente körülbelül 1%-ot veszítünk kollagén készletünkből.

Ennek következtében bőrünk elvesztheti teltségét, rugalmasságát, ízületeink pedig elgyengülnek. Jelentkezhet bőrszárazság, narancsbőr, töredezett, gyenge körmök, elvékonyodó és hulló haj, valamint kialakulhatnak mozgásszervi problémák, ízületi fájdalmak is.  A kollagén rendszeres, megfelelő mennyiségben történő pótlásával támogathatjuk a szövetek regenerációját, a bőröregedés látható jeleinek leküzdését.

A B-vitaminok kulcsfontosságú szerepet töltenek be többek között az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, valamint a bőr, a haj és a körmök egészségének fenntartásában. A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén termeléséhez, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink és a mangán elengedhetetlen ásványi anyagok a sejtek számára. A cink legfontosabb feladata, hogy védje a sejtek épségét, valamint kedvező hatású a bőrre, hozzájárulhat a bőrbetegségek és a bőrsérülések gyorsabb gyógyulásához. A mangán szerepet játszik a normál kötőszövet-képződésben, illetve a csontozat optimális felépítésében.

Yasenka Uro Balance tőzegáfonya kivonat ital

A termékben található tőzegáfonya kivonat, D-mannóz, C-vitamin és madárkeserűfű is. Ezek az összetevők természetes módon képesek hozzájárulni a húgyúti fertőzések kezeléséhez. Az Uro Balance tőzegáfonya kivonat italban olyan gondosan kiválasztott, természetes eredetű hatóanyagok vannak, amelyek komplexen támogathatják a felfázás, a hólyaghurut kellemetlen tüneteinek megelőzését és kezelését.

A készítményben található tőzegáfonya egy olyan szuperélelmiszer, ami kiemelkedően gazdag vitaminokban és antioxidáns vegyületekben. A tőzegáfonya ma már széles körben ismert és elismert a visszatérő húgyúti fertőzések természetes kezelésében. Kiemelkedő hatékonysággal képes megelőzni a fertőzéseket, illetve enyhíteni a már kialakult panaszokat. A tőzegáfonya fertőtlenítő és gyulladásgátló hatással is rendelkezik, valamint roppant sikeresen tudja megakadályozni a baktériumok húgyutakban és húgyhólyagban történő megtelepedését.

Az Uro Balance italban található D-mannóz is, mely egy teljesen természetes cukormolekula, aminek csak elenyésző része szívódik fel a szervezetünkben, mivel jelentős része egyszerűen távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A húgyúti fertőzéseket legtöbb esetben az E.coli baktériumok okozzák, amik megtapadnak a húgyutak falán, ezért a szervezet rendkívül nehezen tud megszabadulni tőlük, mivel a vizelettel csak csekély mértékben távoznak. A D-mannóz molekulához azonban roppant könnyen képesek hozzákapcsolódni, ezáltal könnyen és gyorsan ki tudnak mosódni a szervezetből a vizelettel együtt.

A porcsin keserűfű bőségesen tartalmaz C-vitamint és cserzőanyagokat. Összehúzó és antimikrobiális hatású, illetve gyulladáscsökkentő és vizelethajtó tulajdonsággal is rendelkezik, képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket. A C-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer egészséges működésében, illetve a vizelet savasítása által meg tudja akadályozni a potenciálisan káros baktériumok húgyutakba való bejutását.

Próbálja ki az összes kiváló minőségű, kitűnő felszívódással rendelkező Yasenka ital készítményt!