A Vitaking Lándzsás útifű szirup egy teljesen természetes gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, melyben nincsen alkohol, aminek köszönhetően a gyermekek is teljesen biztonságosan fogyaszthatják. A lándzsás útifű a leghatékonyabb köhögés ellen házi szerek közé tartozik, mivel nyugtatni tudja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint természetes úton lehet képes elősegíteni a megfázás gyógyulását.

A Lándzsás útifű szirupban található kakukkfű és kamilla kivonat, illetve méz is, amelyek jelentősen képesek fokozni a lándzsás útifű pozitív hatásait. A szirup támogathatja a torok és a mellkas jólétét, a légzőszervek egészségét, valamint hozzájárulhat a friss lehelethez is.

Melyek lehetnek a Vitaking Lándzsás útifű szirup legfontosabb hatásai?

 • Képes nyugtatni a torkot és a mellkast
 • Hozzájárulhat a légzőszervek egészségéhez
 • Támogathatja a torok és a mellkas jólétét
 • Kedvező hatást fejthet ki a légzőrendszer és / vagy a torok számára
 • Képes lehet frissíteni a leheletet

Vitaking Lándzsás útifű szirup

A készítményben található lándzsás útifű egy nagyon régóta alkalmazott gyógynövény, amit többek között annak köszönhet, hogy természetesen, mellékhatások kiváltása nélkül tudja kezelni a megfázásos betegségeket, valamint hatékonyan képes csillapítani vagy megszüntetni a köhögést. A lándzsás útifű egyszerre fejt ki hatást a légúti nyálkahártyára és az izmokra, képes enyhíteni a torokfájást, csökkentheti a gyulladást, oldhatja a légcsőhurutot. A lándzsás útifüvet gyakran szokták felhasználni erős köhögés és tüdőtuberkulózis (tbc) esetén is.

A lándzsás útifű tele van értékesebbnél értékesebb hatóanyagokkal, található benne többek között immunerősítő C-vitamin, cink, flavonoidok, iridoidok, cser- és nyálkaanyagok, kovasav és káliumsó is, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a váladék felszakadásához és eltávolításához köhögés esetén.

Azok az oldatok és szirupok, amelyek lándzsás útifüvet tartalmaznak kiemelkedő köhögéscsillapító és gyulladáscsökkentő hatással vannak felvértezve, amit a gyógynövényben található nyálkaanyagoknak köszönhetnek. A lándzsás útifű kivonatait gyakran szokták felhasználni természetes köptetőként a köhögés gyors elmulasztása érdekében a légutak megbetegedései esetén. A lándzsás útifű szerepet játszhat a letapadt nyák feloldásában és a köpetképződésben.

A lándzsás útifű védőréteggel tudja bevonni a torok nyálkahártyáját, aminek köszönhetően képes mérsékelni a gyulladásos panaszokat, valamint csökkentheti vagy akár teljesen meg is szüntetheti a köhögési ingert. Ráadásul a lándzsás útifű kifejezetten ajánlott gyerekek számára is, mivel teljesen biztonságosan fogyaszthatják, illetve könnyen adható a gyermekeknek is kellemes ízének köszönhetően.

A lándzsás útifű öblögető, gargalizáló szerként felhasználva igen rövid időn belül képes csillapítani a torokfájást, valamint kezelheti a száj belső gyulladásait, sebeit is. Kiemelendő az is, hogy a lándzsás útifű nem csupán már fennálló betegségek esetén segíthet, ugyanis fogyasztható kúraszerűen is megelőzési célból. Képes elpusztítani a káros baktériumokat, gombákat, parazitákat és más kórokozókat, támogatja a salakanyagok eltávolítását a szervezetből, tisztítja a vért. Tapasztalatok szerint még a dohányzásról való leszokásban is segíthet.

A lándzsás útifű a vér mellett képes tisztán tartani a tüdőt és a gyomrot is, ezért kifejezetten javasolt fogyasztaniuk azoknak, akiknek gyenge a tüdejük, sokat köhécselnek, rekedtek, veseproblémájuk van, gyakori gyomorégéstől szenvednek, sápadtak, vérszegények, valamint akiknek elszaporodtak a májfoltok a bőrükön vagy gyakran vannak kiütéseik.

A lándzsás útifű értékes összetevői hozzájárulhatnak az epekövek képződésének gátlásához, ezáltal segíthet a máj- és epebetegeknek a megelőzésben, valamint a betegség kiegészítő kezelésében is. A kakukkfűvel együtt pedig még hatékonyabban tudja gátolni a kőképződést, illetve a húgyhólyag megbetegedéseit is.

A Vitaking Lándzsás útifű szirupban található kakukkfű kivonat legfontosabb hatóanyaga a karvakol, ami elképesztően hatékonyan képes elpusztítani a vírusokat és baktériumokat. Kitűnő eredményekkel használható fel a száraz köhögés miatti tünetek esetén is. A kakukkfű egy nagyszerű immunerősítő hatású gyógynövény, s egyben kitűnő természetes antibiotikum is. A benne lévő karvakol és timol rendkívül hatékony fertőtlenítő, gyulladásgátló, baktérium-, vírus- és gombaölő anyagok.

A kakukkfű értékes hatóanyagai között vannak növényi immunanyagok, béta-karotin, B-vitaminok, flavonoidok, illetve olyan keserűanyagok és cserzőanyag, amelyek pozitív hatást fejthetnek ki az emésztésre. A kakukkfű képes lehet felgyorsítani a hurutos váladék felszakadását köptető és nyákoldó hatásának köszönhetően, valamint nyugtatni tudja a légutakat. Szerepet játszhat a köhögési inger csillapításában, valamint a torokfájás enyhítésében. Vírusos megbetegedések, így például influenza esetén jelentősen képes hozzájárulni a kellemetlen tünetek enyhítéséhez, a gyógyulási folyamat felgyorsításához.

Továbbá a kakukkfű hasznos lehet emésztési problémák fennállásakor is, mivel el tudja pusztítani a bélférgeket, a gombákat és a parazitákat is. Dohányos hörghurut, időskori tüdőtágulás, asztma esetén is kedvező hatású lehet köhögéscsillapító és görcsoldó hatásának köszönhetően, támogathatja az immunrendszer egészséges működését, fokozza a fehérvérsejtek képződését.

Milyen esetekben nyújthat segítséget a kakukkfű?

 • Hozzájárulhat a torokgyulladás kezeléséhez, hatékony köhögéscsillapító és gargarizáló szer.
 • Jó eredményekkel alkalmazható bakteriális, vírusos, influenzás betegségek kiegészítő kezeléseként baktérium- és vírusölő képességének köszönhetően.
 • Felhasználható influenza, hörgőgyulladás, erős köhögéssel járó megfázás, asztma esetén is nyákoldó hatásának köszönhetően.
 • Hozzájárulhat a szervezetbe kerülő gombák, paraziták és bélférgek elpusztításához erőteljes fertőtlenítő hatásának köszönhetően.
 • Képes lehet erősíteni a gyomrot, javítani az étvágyat, segíti az emésztést nehezebb, zsírosabb ételek esetén, valamint tisztítja az epét.
 • Természetes görcsoldó, szélhajtó hatásai által szerepet játszhat a puffadás, a felfúvódás, a gyomorégés és a hasmenés kezelésében.

A Vitaking Lándzsás útifű szirupban található kamilla kivonat egyik legfőbb összetevője a görcsoldó és gyulladáscsökkentő kamazulén. Emellett tartalmaz még növényi immunanyagokat, flavonoidokat, kumarinokat, glikozidokat, valamint pektinszerű, bélvédő nyálkaanyagokat is.

A kamilla különösen sokat segíthet megfázás esetén, képes lehet megtisztítani a légutakat. Megfázás, nátha, lázas betegség esetén gyulladáscsökkentő és izzasztó hatásának köszönhetően elősegíti a toxikus anyagok szervezetből való kiürítését, képes megkönnyíteni a légzést, oldja a letapadt nyákot, hozzájárulhat a nyugodt alváshoz.

Erősítse immunrendszerét, támogassa a megfázás, a nátha, az influenza és a köhögés gyorsabb gyógyulását az alkoholmentes Vitaking Lándzsás útifű szirup segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: