Az Interherb kollagén+hialuronsav termékek formuláit korhoz és nemhez igazították, valamint további szépségvitaminokkal gazdagították. A kollagén egy olyan természetes fehérje, ami felel a szervek és a szövetek rugalmasságáért, illetve építője a porcoknak, az ízületeknek, a bőrnek, a hajnak, a körmöknek és minden más létfontosságú szervnek. A hialuronsavat gyakran szokták a kollagén kistestvérének is hívni, mivel számos közös vonásuk van. A hialuronsav elképesztően hatékony vízmegkötő képességének köszönhetően fel tudja tölteni a bőrt és a kötőszöveteket, valamint olajozza az ízületeket is. Egyedülálló hidratáló képessége mellett hozzájárul a tápanyagok jobb felszívódásához is, valamint lassítani tudja az öregedési folyamatokat.

Interherb Kollagén Hyaluronsav Intense tabletta

Ez a komplex készítmény nagy dózisú és kitűnő biohasznosulású hidrolizált kollagénpeptidet és hialuronsavat tartalmaz, ráadásul található benne anti-aging hatású retinol, valamint a bőr egészségéhez nélkülözhetetlen biotin és C-vitamin is. A készítmény tablettánként 1000 mg hidrolizált kollagénpeptidet tartalmaz, plusz a kollagén termelését támogató C-vitamint is. Emellett található benne intenzív hidratáló, feltöltő hatású hialuronsav, valamint biotin és retinol is, amelyek fontos szerepet játszhatnak bőrproblémák, a hajhullás és a köröm töredezés megelőzésében és kezelésében.

A hialuronsav és a kollagén jelentősen hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és rugalmasságához, valamint az ízületek, a porcok és a csontok egészségének támogatásához. A retinol képes fokozni a bőr természetes megújulási folyamatát, gátolhatja a kollagén lebomlását, valamint szabályozza a faggyúműködést.

Interherb Kollagén Hyaluronsav Forte tabletta

Ez a termék nagy hatásfokkal hasznosuló kollagént és hialuronsavat tartalmaz, illetve hozzáadott C-vitamint is. Ezek az összetevők hatékonyan képesek lassítani az öregedési folyamatokat, valamint hozzájárulnak a bőr, a haj és a körmök rugalmasan és hidratáltan tartásához. A készítményben szabadalmaztatott technológiával gyártott, nagy tisztaságú és magas hasznosulású kollagén és hialuronsav található. Szerepet játszhat a bőr belülről történő táplálásában, illetve a kollagén és a hialuronsav pótlásában. A termékben lévő, hozzáadott C-vitamin jelentősen hozzájárulhat a kollagén termelésének fokozásához.

Mikor javasolt az Interherb Kollagén Hyaluronsav Forte tabletta fogyasztása?

 • 30 év feletti nők és férfiak számára a kollagén és hialuronsav pótlásához
 • Már meglévő ráncok csökkentéséhez, halványításához
 • Laza kötőszövet esetén a megereszkedett bőr feszesítése érdekében
 • Narancsbőr, stria esetén a bőr állapotának javításához
 • Az ízületek és a porcok védelméhez
 • Fakó, sérült vagy intenzíven hulló haj esetén
 • Töredező, elvékonyodó körmökre

Interherb Kollagén Hyaluronsav Men kapszula

Ez a magas hatóanyag-tartalmú termék speciálisan férfiak számára lett kifejlesztve kollagénnel és hialuronsavval, illetve vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A készítmény kapszulánként 500 mg kollagént és 25 mg hialuronsavat tartalmaz, és szerepet játszhat a bőr egészségének és fiatalos megjelenésének megőrzésében.

A termékben található A-vitamin és B-vitaminok hozzájárulhatnak a bőr normál állapotának fenntartásához, az ásványi anyagok és a nyomelemek pedig megelőzhetik a bőr megereszkedését, a fokozott hajhullást, illetve az idő előtti őszülést. A magnézium és a pantoténsav hozzájárulhatnak a fáradtság és a stressz csökkentéséhez, valamint szerepet tölthetnek be az izmok normál működésében. A cink pedig abszolút nélkülözhetetlen a megfelelő tesztoszteronszint fenntartásához.

Mikor, kiknek javasolt az Interherb Kollagén Hyaluronsav Men tabletta fogyasztása?

 • Férfiak számára
 • Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek
 • ráncosodásra hajlamos bőrre
 • már meglévő ráncok halványításához, csökkentéséhez
 • hegek halványításához
 • a megereszkedett bőr feszesítéséhez
 • a stressz és a fáradékonyság csökkentéséhez
 • porc- és csonterősítéshez
 • a normál tesztoszteronszint megőrzéséhez
 • korai őszülés ellen
 • fakó, sérült vagy intenzíven hulló hajra
 • töredező, elvékonyodó körmökre

Miért szükséges gondoskodnunk a kollagén és hialuronsav rendszeres pótlásáról?

A kollagén korántsem csupán a szépség megőrzéséhez is nélkülözhetetlen, hanem az egészség fenntartásához is, ráadásul roppant hatékonyan képes lassítani az öregedési folyamatokat is a szervezetben. A kollagén igazából zselatin, ami jelen van a bőrben, a csontban, a porcban, az ínban és minden más kötőszövetben is. A kollagén amolyan ragasztóanyagként mindent mindennel összetapaszt a testünkben, ugyanis rostot hálót alkot az egész szervezetben. A testben található fehérjék mintegy 30%-a, a bőrnek pedig körülbelül 75%-a épül fel kollagénből. Éppen ezért a kollagén nélkülözhetetlen alkotója a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, az ízületeknek, a porcoknak és valamennyi létfontosságú szervnek is.

Azonban a kollagén termelése a szervezetben már a 20. életév környékén elkezd csökkenni, majd évente nagyjából 1%-ot veszítünk testünk kollagén készletéből. 50-60 éves korra pedig teljesen le is áll a kollagén képződése a szervezetben, ami nem csak látható, hanem érezhető tünetekkel is együtt jár. A kollagén hiánya a teljes szervezet működésére és egészségére negatív hatást gyakorol, kiválthat például fáradékonyságot, kimerültséget, illetve jelentősen romolhat a közérzet is.

A kor előrehaladtával, ahogy egyre kisebb mennyiségű kollagén van jelen a testben, egyre több kellemetlen panasz ütheti fel a fejét, amelyek egyre komolyabb problémákat is okozhatnak. Mivel a kollagén kulcsfontosságú a szövetek fejlődéséhez, a növekedéshez, így a kollagénhiány számtalan öregedéssel összefüggő betegség kialakulásában játszhat fontos szerepet. A legtöbb ember már 30 éves kora körül azt tapasztalhatja, hogy apróbb szarkalábak, ráncocskák alakulnak ki az arcon, a bőr pedig egyre fakóbbá válik és elveszti korábbi fiatalos ragyogását, üdeségét. Ráadásul a haj állapota is jelentősen romolhat, egyre gyengébbé, vékonyabbá válhat.

Az esztétikai problémák mellett egyre több mozgásszervi panasz is felléphet a kollagén hiánya miatt, aminek következtében egyre nehezebbé válhat a mozgás, az ízületek sokat veszíthetnek hajlékonyságukból és rugalmasságukból, valamint ízületi fájdalmak, mozgásszervi panaszok is jelentkezhetnek. Amennyiben még tovább zuhan a kollagén szintje a szervezetben, akkor károsodhatnak a kötőszövetek és az izomszövetek, sőt még a csontszerkezet is meggyengülhet.

A kollagén kutatásokkal alátámasztott pozitív élettani hatásai:

 • javítani tudja a kötőszövet minőségét;
 • komplexen képes lassítani az öregedési folyamatokat az egész szervezetben;
 • erősíti a csontokat;
 • hidratálja, táplálja a bőrt, fel tudja tölteni a ráncokat, képes erősíteni és javítani a körmök és a haj szerkezetét;
 • csökkenteni tudja az ízületi gyulladás tüneteit, építi a porcokat;
 • képes regenerálni az ínszalagokat, ugyanis az inak 100%-ban kollagénből épülnek fel;
 • fokozni tudja az izmok teljesítményét;
 • képes halványítani a hegeket és a terhességi csíkokat (striákat);
 • rugalmasan tudja tartani az erek falát.

A hialuronsav ugyancsak kulcsfontosságú építője a szöveteknek, és bizony az öregedéssel párhuzamosan ennek is jelentősen csökken a szintje a szervezetben, így okvetlenül gondoskodnunk kell a rendszeres pótlásáról. A hialuronsav elsősorban a bőrben van jelen, de megtalálható szinte a test valamennyi területén, többek között az ízületekben, a porcokban, az izmokban, a szemekben vagy a szívbillentyűkben is. A hialuronsav szintén hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt a szövetekben, aminek köszönhetően biztosítja a szervek rugalmasságát és feszességét. Emellett képes helyreállítani a kollagén rostok közötti keresztkötéseket, illetve serkenteni tudja a kollagén és az elasztikus rostok újratermelését. A hialuronsav a porcok legfontosabb alkotója, ezért nélkülözhetetlen a porcok egészségéhez, a porckopás elleni küzdelemhez.

A hialuronsav különleges képessége, hogy képes megkötni vízben a saját tömegének akár 1000-szeresét is, ezáltal lenyűgöző módon tudja feltölteni a kötőszöveteket és a bőrt, valamint hatékonyan olajozza az ízületeket is. Tehát a hialuronsav fantasztikus hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, de emellett kulcsfontosságú szerepet játszhat az öregedési folyamatok lassításában, illetve hozzájárulhat a szervezetbe bevitt tápanyagok hatékonyabb felszívódásához is.

Sajnos azonban a hialuronsav termelése már a 20. életév környékén csökkenni kezd, és 40 éves korunkra már csupán az eredeti mennyiség 50%-a képződik a szervezetben. Éppen ezért a hialuronsav pótlását már akár a húszas éveinkben is ajánlott lehet elkezdeni, ám 40 éves korunk körül már szinte kötelező annak érdekében, hogy minél tovább megőrizhessük fiatalos kinézetünket és könnyed mozgásunkat.

Lassítsa az öregedési folyamatokat kívül-belül az Interherb kollagén és hialuronsav készítményei segítségével! Rendelje meg őket most 20%-kal olcsóbban!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: