A Hymato LipoCell MultiKIDS liposzómás ital egy olyan folyékony állagú étrend-kiegészítő gyermekek számára, ami tartalmaz liposzómás vitaminokat, ashwagandha és gyömbér kivonatokat, illetve mikroelemeket is, ráadásul nagyon finom, őszibarack ízzel rendelkezik. A LipoCell MultiKIDS liposzómákba (mikroszkopikus kapszulák) zárt vitaminokat és növényi kivonatokat tartalmaz, aminek köszönhetően jelentősen javulhat az aktív hatóanyagok felszívódása a bélrendszerben. A termék szerepet játszhat az immunrendszer és az idegrendszer normál működésében, a fizikai és a mentális teljesítmény javításában. A LipoCell MultiKIDS vegán, cukor-, tartósítószer- és GMO-mentes.

LipoCell MultiKIDS liposzómás ital

A termék rendszeres fogyasztásával a gyerekek megkaphatják a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal pedig kiegyensúlyozottabbá válhat a teljes szervezet működése, erősödhet az immunitás, így növekedhet a szervezet védekezőképessége a különböző betegségekkel szemben. A LipoCell MultiKIDS egyedülálló tulajdonsága, hogy liposzómákba (mikroszkópikus kapszulák) zártan tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat és más növényi kivonatokat, aminek eredményeképpen az aktív hatóanyagok lényegesen hatékonyabban képesek felszívódni a bélrendszerben. Az A-, C-, D- és E-vitamin, valamint a cink jelentősen hozzájárulhatnak az immunrendszer egészséges működéséhez, így a védekezőképesség fokozásához.

A készítményben lévő C-vitamin az egyik legfontosabb immunerősítő hatóanyag, jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, ezáltal számottevően képes fokozni a szervezet ellenálló képességét, valamint a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is meg van áldva. Ennek köszönhetően kulcsfontosságú szerepet játszhat a náthás, fertőzéses betegségek megelőzésében, valamint kezelésében. Emellett kitűnő antioxidáns hatással is bír, így védelmet nyújthat a sejtek számára az oxidatív stresszel szemben. A C-vitamin elengedhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, képes csökkenteni a fáradékonyságot, illetve részt vesz a kollagén termelésében, aminek köszönhetően támogathatja a csontok, a porcok, a fogak, az erek és a bőr normál állapotának fenntartását is.

A LipoCell MultiKIDS-ben található D-vitamin szintén kulcsfontosságú az immunrendszer egészséges működéséhez, mivel képes aktiválni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, így jelentősen hozzájárulhat az oxidatív stressz káros hatásainak csökkentéséhez. Továbbá hihetetlenül hatékony gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve. A D-vitamin kiemelkedő módon tudja fokozni a szervezet védekezőképességét, aminek köszönhetően jóval eredményesebben előzhetjük meg vagy küzdhetjük le a fertőzéses betegségeket. Az immunrendszer egyáltalán nem csak a fertőző betegségek ellen nyújt védelmet, hanem a súlyosabb, degeneratív betegségek ellen is, így a D-vitamin fontos szerepet tölthet be az olyan komolyabb betegségek megelőzésében is, mint a szívbetegségek vagy a cukorbetegség.

Emellett a D-vitamin nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez is, mivel egyensúlyban tudja tartani a kalciumháztartást a szervezetben. Ugyanis D-vitamin hiány esetén a kalcium nem képes beépülni a csontokba, ezért kulcsfontosságú a csontok és a fogak egészségének fenntartásához. A D-vitamin biztosítja a normál vérkalcium-szintet, tehát a csontképzéshez szükséges kalcium megfelelő mennyiségét. A D-vitamin hiánya miatt gyerekeknél fejlődési rendellenességek alakulhatnak ki, felnőtteknél pedig könnyen törő csontok és csontritkulás lehet a következmény.

Amennyiben nincsen elegendő mennyiségű D-vitamin a szervezetben, akkor ez rendkívül negatívan befolyásolja az idegrendszer működését is, mivel a D-vitamin részt vesz az adrenalin és a noradrenalin szint szabályozásában, illetve a dopamin termelésében az agyban, továbbá gátolja a szerotonin kiürülését is. Mindezek miatt alacsony D-vitamin szint esetén könnyebben üthetik fel a fejüket szorongásos, depressziós tünetek is.

A LipoCell MultiKIDS-ben megtalálhatóak B-vitaminok. A B2-, B3-, B5-, B6-, B9-, B12- és C-vitamin hozzájárulhat a fáradtság csökkentéséhez. A B6-, B9-, B12-, D-, A- és C-vitamin, illetve a szelén szerepet tölt be az immunrendszer egészséges működésében. A B1-, B6-, B7-, B12- és C-vitamin, valamint a szelén és a jód támogathatja az idegrendszer normál működését. A C-, D- és K-vitamin fontos szerepet játszhat a csontok és a fogak egészségének fenntartásában. A B6-vitamin, vagyis a piridoxin közreműködik a hormonrendszer megfelelő szabályozásában. A termékben lévő vajsav hatékonyan tudja támogatni a bélflóra érzékeny bakteriális egyensúlyát, ezáltal szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében is. Továbbá hozzájárulhat a szervezet megfelelő energiaellátásához is.

A C- és E-vitamin komoly antioxidáns hatással bír, ami által jelentős védelmet biztosíthatnak a sejtek számára az oxidatív stressz negatív hatásaival szemben. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a bőr rugalmasságának és épségének megőrzéséhez, a normál növekedéshez, illetve a csontok és a fogak egészségének fenntartásához. Az A-vitamin fontos szerepet játszik a szemek egészségében, nélkülözhetetlen többek között a szem megfelelő fényérzékenységének szabályzásához, valamint a szürkületben történő éleslátáshoz.

Az A-vitamin főleg a bőr, a szem és a nyálkahártyák egészségét támogatja, de ezen kívül még számtalan más fontos feladatot is ellát a szervezetben. Az A-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, ezért képes áthatolni a sejtfalon, így DNS-szinten hat a szervezetre. Kulcsfontosságú szerepet játszik például az immunrendszer erősítésében, a csontok normális növekedésében, illetve erős antioxidáns hatásának köszönhetően hozzájárulhat a megelőzéséhez is. Emellett pedig kitűnő gyulladáscsökkentő hatással is bír, valamint képes csökkenteni a koleszterinszintet is.

A LipoCell MultiKIDS-ben található folsav egy vízben oldódó vitamin, ezért hamar kiürül a szervezetből, s mivel egyszerre csak minimális mennyiséget tudunk tárolni belőle, ezért lényeges nap mint nap pótolni. A folsavra szükség van valamennyi olyan életműködésnél, ahol sejtosztódás zajlik le. Amennyiben nincs elegendő folsav a testben, akkor lecsökkenhet a vörösvérsejtek mennyisége a szervezetben, ami miatt vérszegénység is kialakulhat. Ennek tünetei közé tartozhat például az energiahiány, a fáradékonyság, a feledékenység vagy a hangulatingadozás is.

A folsav hiánya miatt jelentősen gyengülhet az immunrendszer is, ami miatt gyakrabban alakulhatnak ki fertőző betegségek, valamint hosszadalmasabb és nehezebb lehet a gyógyulás folyamata is. A folsav hiánya miatt felléphet rossz hangulat és pszichés problémák is kialakulhatnak, ugyanis csökkenhet a szerotonin mennyisége az agyban. A szerotonin pedig egy olyan ingerületátvivő vegyület, amit boldogsághormonnak is szoktak hívni. Amennyiben csökken a szerotonin szintje az agyban, akkor nem csupán rossz hangulat, hanem akár depresszió, szorongás, ingerlékenység, pszichózis, tébolyodottság, apátia és más pszichés zavarok is kialakulhatnak.

A B12-vitamin elősegítheti az agy és az idegrendszer normál működését, a szellemi teljesítőképesség növelését, a koncentráció és a memória javítását. Továbbá hatást fejt ki az anyagcserére, valamint képes csökkenteni a fáradtságot is. A B12 hatással van a szervezet fehérje szintézisére, részt vesz az aminosavak fehérjékbe való beépülésében, illetve fokozza ezek hasznosítását, így hatást gyakorol az egész szervezetre. Emellett kulcsfontosságú az immunrendszer, az idegrendszer és a vörösvérsejtek normál működéséhez, az anyagcsere-folyamatokhoz, valamint a normál pszichés funkció és a normál koleszterinszint fenntartásához. A B12-vitaminnak a teljes szervezetre kiterjedő erősítő, roboráló hatása van.

A cink elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis hiánya esetén jelentősen csökkenhet a szervezet ellenálló képessége. A cink hiánya miatt fokozott fáradékonyság is felléphet.  A cink képes szabályozni az anyagcsere folyamatait, illetve kulcsfontoságú szerepet játszik a normál vércukorszint fenntartásában. A cink nélkülözhetetlen az inzulin térszerkezetének kialakításához, a normál növekedéshez és sebgyógyuláshoz is.

A jód szerepet játszik a normál szellemi működés fenntartásában, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Emellett hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, illetve a bőr normál állapotának fenntartásához.

A LipoCell MultiKIDS-ben található ashwagandha az egyik leghatékonyabb adaptogén gyógynövény, ami kiemelkedő módon képes hozzájárulni a szervezet változásokhoz való könnyebb alkalmazkodásához, illetve komoly szerepet játszhat a stressz hatékonyabb kezelésében. Az ashwagandhát már több mint 3000 éve fogyasztják a stressz csökkentése érdekében, de emellett alkalmazni szokták a koncentrálóképesség javításához és az energiaszint növeléséhez is. Az ashwagandha álombogyó néven is ismert, ugyanis jelentősen hozzájárulhat a pihentető, nyugodt alvás eléréséhez is. Továbbá szerepet tölthet be a légzőrendszer egészségének fenntartásában, valamint a szív- és érrendszer egészségének támogatásában is.

A gyömbér elősegítheti a test felmelegítését, valamint meg tudja akadályozni a különféle toxikus, mérgező anyagok szervezetben való felhalmozódását. Emellett hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, az ellenálló képesség növeléséhez, illetve a gyulladások csökkentéséhez is.

Erősítse gyermeke immunrendszerét, lássa el szervezetét fontos tápanyagokkal az őszibarack ízű LipoCell MultiKIDS liposzómás ital segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: