A Magic Hair gumivitaminok - Collagen Bomb, Biotin Bomb, Hyaluron Bomb és Keratin Bomb olyan nagyon finom ízű gumimacik, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a haj erősségéhez, egészségéhez, a hajhullás és a hajtöredezés elleni fellépéshez. A Good Eyes gumivitamin kiemelten képes támogatni a szemek egészségét, a jó látás megőrzését, a Good Dream gumivitamin pedig elősegítheti a nyugodt, pihentető alvást.

Magic Hair Collagen Bomb gumivitamin

Ez az ízletes gumimaci tartalmaz gyors felszívódású biotint, kollagént, C-vitamint és szelént. Azonban nincsen benne mesterséges színezék, valamint 100% glutén-, szója-, mogyoró- és diómentes.  Roppant finom, eper íze miatt a kollagén pótlása végre valóban élvezet lehet mindenki számára. A Collagen Bomb szerepet játszhat a hajszerkezet újjáépítésében, a táplált haj elérésében. A készítmény hatóanyagit speciálisan úgy válogatták össze, hogy azok együttes erővel, egymást támogatva fejtsék ki hatásukat, a hosszantartó és látványos eredményért. Éppen emiatt nem csak a haj mennyisége, hanem a minősége is jelentősen javulhat, vagyis ragyogóbb, ellenállóbb, erősebb, tehát egészségesebb tincseket kaphatunk végeredményképpen.

A kollagén alkotja szervezetünk fehérjetartalmának nagyjából 30%-át. A kollagén kulcsfontosságú alkotója a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, a csontoknak, a porcoknak, az izmoknak, az inaknak, valamint a fogaknak is. Sajnos azonban már 20 éves kor után elkezd csökkenni a kollagén szintje a szervezetben, majd a kor előrehaladtával évente körülbelül 1%-ot veszítünk testünk kollagén készletéből. Ez pedig egyértelmű nyomokat hagy a külsőnkön is. Először apróbb, majd egyre mélyebb ráncok kezdenek kialakulni, aztán a bőr megereszkedik, elveszti korábbi fiatalos, üde kinézetét. Emellett a haj is egyre gyengébbé, töredezettebbé, fakóbbá válhat, illetve felléphetnek mozgásszervi panaszok, izom- és ízületi fájdalmak is. A kollagén rendszeres, külső pótlása támogathatja a bőr fiatalosabb, üdébb kinézetét, a haj és a körmök növekedését és erősségét, a csontok és az ízületek egészségét, illetve a bélrendszer normál működését.

Magic Hair Biotin Bomb gumivitamin

Ez a gumivitamin rendkívül finom, erdei gyümölcsös ízzel kényezteti az ízlelőbimbókat, a benne található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek pedig hozzájárulhatnak hajszálak erősségéhez, vastagságához, vagyis a haj egészségesebb és ragyogóbb kinézetéhez. A Biotin Bomb gumivitaminban emelt dózisú biotin található, ami azért kiemelendő, mivel a hajvitaminok többsége nem tartalmazza a biotint olyan mennyiségben, hogy az képes legyen kifejteni kedvező élettani hatásait. A Biotin Bomb gumivitaminban viszont megfelelő mennyiségben van jelen ahhoz, hogy pozitív hatásai érezhetőek és láthatóak lehessenek. S ha ez nem lenne elég, akkor a Magic Hair hozzáadott még a készítményhez számos másik vitamint és ásványi anyagot is, amelyek által még jobb eredményeket lehet elérni.

A biotin főként a haj, a bőr és a körmök szépségvitaminjaként ismert, viszont ennél jóval szélesebb körben képes hozzájárulni az egészség megőrzéséhez. A biotin hiánya okozhat hajhullást, elvékonyodó hajszálakat, gyenge, berepedezett körmöket, vöröses, pikkelyes bőrkiütést, gyomor- és bélpanaszokat, fáradtságot, étvágytalanságot, letargiát, állandó idegességet, illetve a nemi vágy csökkenését is.

Magic Hair Good Eyes gumivitamin

Ennek az áfonya ízesítésű gumivitaminnak a lutein a fő hatóanyaga, ami jelentősen hozzájárulhat a szemek védelméhez az ultraibolya sugarakkal és a képernyőről érkező kék fénnyel szemben, így pedig támogatja a jó látás megőrzését. A lutein szintje egyre csökken a szervezetben az öregedéssel párhuzamosan, s mivel az emberi szervezet nem tudja önmaga előállítani, így kívülről kell rendszeresen pótolnunk. A Good Eyes gumivitamin igen magas dózisban, koncentráltan tartalmazza a luteint, mivel 2 darab gumivitaminban 20 mg lutein található. Ráadásul a készítmény 100% vegán, glutén-, zselatin-, mogyoró-, cukor- és szójamentes, valamint nem tartalmaz mesterséges színezéket.

A lutein a szemben lévő sárgafolt, vagyis a makula egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, ami a színlátás helye a retinán, valamint ez gondoskodik az éleslátásról is. A lutein kulcsfontosságú szerepet játszhat az időskori szembetegségek megelőzésében és kezelésében, illetve jelentősen hozzájárulhat a szemek erős fénysugárzás elleni védeleméhez. A lutein támogathatja az éleslátás javítását, ugyanis el tudja nyelni a nap káros ibolyántúli sugarait, illetve az elektromágneses sugárzást, továbbá képes semlegesíteni a retinában található szabadgyököket. Mindezeknek köszönhetően hozzájárulhat a makuladegeneráció kockázatának csökkentéséhez, meg tudja előzni a szemlencse károsodását, ezzel pedig felléphet a szürkehályog kialakulása ellen is. A makuladegeneráció az egyik legfőbb oka lehet a szembetegségeknek, illetve a vakságnak is.

Magic Hair Good Dream gumivitamin

Ez a vegyes gyümölcs ízesítésű gumivitamin természetes összetevőkkel segíthet az alvás minőségének javításában. Tartalmaz melatonint, L-triptofán aminosavat, valamint citromfűlevél-kivonatot, kék golgotavirág-kivonatot, valeriana gyökér-kivonatot is, amelyek hozzájárulhatnak a gyorsabb, könnyebb elalváshoz, valamint a pihentető, nyugodt alváshoz. A Good Dream természetes hatóanyagai képesek csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, illetve enyhíthetik a repülőgépes utazás okozta szubjektív érzést (jet lag). A készítményben található növényi kivonatok nyugtató és feszültségoldó hatással rendelkeznek, szorongásoldó tulajdonságuknak köszönhetően pedig hozzájárulhatnak az idegrendszer nyugtatásához, s így a megfelelő relaxációhoz. A Good Dream gumivitamin 100% vegán, glutén-, zselatin-, mogyoró- és szójamentes.

Támogassa haja, bőre, körmei szépségét, szemei egészségét, valamint a nyugodt, pihentető alvást az igazán finom ízű Magic Hair gumivitaminok segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: