A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 egy olyan kivételes magnézium készítmény, amely teljesen reagált magnézium-biszglicinátot és bioaktív B6-vitamint tartalmaz. A termékben új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált (fully reacted) magnézium-biszglicinát található, amelyben garantáltan nincsen magnézium-oxid. A készítményben felhasznált szerves vegyület formájú magnézium-biszglicinát elemi magnézium tartalma 10-11%.

A termékben a magas tisztaságú, szerves magnézium mellett található biológiailag aktív, piridoxál-5-foszfát (P-5-P) molekulaformájú B6-vitamin is, melyet az emberi szervezet azonnal, átalakítás nélkül képes hasznosítani. A termék komplex összetétele által szerepet játszhat a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és a normál pszichológiai funkció fenntartásában. A készítmény vegán életmódot követők számára is fogyasztható, valamint laktózmentes, színezékmentes és gluténmentes.

Kiknek, mikor ajánlott a BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta fogyasztása?

 • Az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez
 • A stressz káros hatásainak csökkentéséhez
 • Stresszes életvitelt folytatóknak
 • A depresszió megelőzéséhez, tüneteinek csökkentéséhez
 • A nyugodtabb, pihentetőbb alváshoz
 • A fáradékonyság csökkentéséhez
 • Intenzíven sportolóknak
 • Nehéz fizikai munkát végzőknek
 • A szív- és érrendszer egészségének támogatásához
 • Az izmok normál működéséhez
 • A sportteljesítmény fokozásához
 • A csontok és fogak egészségének fenntartásához
 • A szellemi teljesítmény javításához
 • Várandós és szoptató kismamáknak
 • Diétázók, fogyókúrázók számára

 

BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 Megapack

A magnézium-biszglicinát egy olyan rendkívül hatékony magnéziumforrás, ami egyben roppant kíméletes is, mivel nem okoz kellemetlen mellékhatásokat még az érzékeny gyomrúak esetén sem. A készítmény rendszeres fogyasztása által támogatható az idegrendszer megfelelő működése, a szív- és érrendszeri problémák megelőzése, az immunrendszer normál működése, az izomzat regenerációjának javítása, az izomgörcsök megelőzése, illetve a sportteljesítmény javítása.

A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta a magnéziumot glicinnel együtt tartalmazza, ami egy olyan aminosav, mely jelen van a fehérjékben és az enzimekben, valamint pozitív hatást gyakorolhat a szervezet szinte minden egyes részére. A glicin olyan fehérjéket termel, amik a szöveteket, a szerveket, az izmokat és az ízületeket is alkotják.

A különböző magnéziumtartalmú étrend-kiegészítők felszívódása rendkívül változó, többségük mellékhatásokat okoz, mint például laza székletet, hasmenést és egyéb emésztési zavarokat, valamint sok esetben túlságosan lekötik a gyomorsavat. A magnézium szervetlen formáinak hasznosulása túlságosan gyenge, ráadásul éppen ezek a formák váltanak ki a legtöbbször mellékhatásokat is. Azonban a szerves magnézium formák általában jó felszívódással rendelkeznek, illetve csak nagyon-nagyon ritkán szoktak kellemetlen mellékhatásokat okozni.

A glicin kiemelkedő természetes méregtelenítő hatással van megáldva, nagyon kedvező hatású lehet az emésztőrendszerre, valamint hozzájárulhat a vércukorszint és a hormonszintek szabályzásához. Emellett jelentősen képes támogatni az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, a feszültség és a szorongás oldását, a memória javítását, az energiaszint fokozását, valamint a nyugodt, pihentető alvás elérését.

A magnézium-biszglicinát a magnézium glicinnel alkotott sója, vagyis nem csak magnéziumot tartalmaz, hanem glicin aminosavat is. A magnézium-biszglicinát forma fogyasztása kifejezetten javasolt azok számára, akiknek még a magnézium jól felszívódó formáitól is laza székletük vagy más emésztési problémájuk lesz. Manapság a magnézium-biszglicinát számít a legkíméletesebb magnéziumforrásnak, ami ráadásul kiemelkedő hatékonysággal képes felszívódni és hasznosulni is a szervezetünkben.

A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag számunkra, mivel megtalálható a test valamennyi sejtjében, közreműködik az anyagcsere minden egyes folyamatában, nélkülözhetetlen több mint 300 enzim normál működéséhez, valamint szükség van rá az izmok megfelelő működéséhez. Továbbá a magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban, az elektrolit egyensúly fenntartásában, illetve a normál fehérjeszintézisben is.

A magnézium rendszeres, megfelelő mennyiségben és minőségben történő pótlásával jelentősen támogathatjuk a kimerültség, a fáradtság csökkentését, a koncentrálóképesség javítását, az idegrendszer és az izmok normál működését, a koleszterinszint szabályzását, valamint a csontok és a fogak egészségének megőrzését.

A magnézium kedvező hatást fejt ki a foszfor és a kalcium anyagcseréjére, aminek köszönhetően támogatni tudja a megfelelő minőségű csontozat fenntartását. A magnézium kulcsfontosságú szerepet tölt be a szívizom egészséges működésében, illetve a vérnyomás és a koleszterinszint optimális szinten való tartásában is. Továbbá a magnézium elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, ezáltal jelentősen hozzájárulhat a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Csökkenteni tudja a szorongásos, depressziós panaszokat, illetve a régebb óta fennálló stressz negatív hatásait.

A magnézium hiánya egyaránt kiválthat enyhébb és komolyabb tüneteket is, és eleinte azok a sejtek károsodnak, amelyek különösen sok energiát használnak fel, vagyis az izomsejtek és az idegsejtek. A magnéziumhiány okozhat gyengeséget, kimerültséget, fejfájást, migrént, hányingert, étvágytalanságot, szédülést, álmatlanságot, szívritmuszavarokat, szapora szívverést, izomgörcsöket, izomfájdalmakat, viselkedészavarokat, depressziót, letargiát vagy koncentrálási nehézségeket is.

A BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tablettában található B6-vitamin, azaz a piridoxin hozzájárul a magnézium sejtekbe való bejutásához a szervezetben, illetve szükség van rá az idegrendszer megfelelő működéséhez. A B6-vitamin több mint 100 fajta funkciót tölt be a szervezetben napi szinten, és leginkább koenzimként működik, hozzájárulhat az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, nélkülözhetetlen az ellenanyagok és a vörösvértestek termeléséhez, szerepet játszik a zsírok és az aminosavak megfelelő felszívódásában, valamint csökkenteni tudja a fáradtságot. Továbbá kulcsfontosságú szerepet játszik a normál pszichológiai funkció fenntartásában, valamint a hormonális aktivitás szabályzásában is.

A B6-vitamin képes csökkenteni az izomgörcsöket, csillapíthatja a hányingert, illetve részt vesz az öregedést késleltető nukleinsavak normál szintézisében. A B6-vitamin rendszeres pótlása kedvező hatást fejthet ki álmatlanság, szélütés és depresszió esetén, valamint szerepet játszhat az asztmás rohamok és a PMS tüneteinek csökkentésében, illetve az alagút szindróma kezelésében is.

Okvetlenül fontos tisztában lenni azzal, hogy a B6-vitamin miután bekerül a szervezetbe, körülbelül 8 óra múlva ki is ürül a vizelettel. Éppen ezért mindenképpen gondoskodni kell napi pótlásáról mindenkinek, de kifejezetten ajánlott az alkoholistáknak, az 55 évnél idősebbeknek, a vegetáriánusoknak, a kombinált fogamzásgátlót szedő nőknek, illetve a valamilyen emésztési problémától szenvedők számára.

Lássa el szervezetét magnéziummal kiemelkedően hatékonyan és kellemetlen mellékhatások nélkül a komplex összetételű BioCo Magnézium-biszglicinát + bioaktív B6 tabletta segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: