A Bioheal Ginkgo Biloba 120mg + szagtalan fokhagyma kivonat kapszulában a ginkgo biloba levelének a kivonata található meg, ami kivételesen hatékonyan képes fokozni az agyi vérkeringést, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a mentális jólléthez, a szellemi frissesség megőrzéséhez. A termékben található szagtalan fokhagyma kivonat is, ami fontos szerepet játszhat a normál vérkeringés és vérnyomás fenntartásában. A ginkgo biloba támogatni tudja a keringési és az idegrendszer normál működését, a szellemi teljesítőképesség, a koncentráció és a memória javítását. A készítmény rendszeres fogyasztása különösen ajánlott 60 év felettieknek, diákoknak, illetve aktív szellemi munkát végzőknek.

Milyen esetekben ajánlott különösen a ginkgo biloba fogyasztása?

  • memóriaproblémák
  • csökkent koncentrálóképesség
  • figyelmetlenség, szétszórtság
  • fülzúgás, fülcsengés
  • szédülés, egyensúlyzavar
  • alvászavarok
  • gyakori fejfájás
  • látászavar

Bioheal Ginkgo Biloba 120mg + szagtalan fokhagyma kivonat kapszula

A ginkgo biloba jelentősen képes fokozni az oxigén felhasználását, serkenti az idegsejtek működését, hozzájárulhat a véráramlás javításához az agyban és az idegrendszerben, ezáltal képes javítani az emlékezőképességet, a memóriát és a koncentrációt. A ginkgo kitűnő értágító, jelentősen növelheti az agy vérellátását, aminek köszönhetően fokozhatja az agysejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátottságát is. Éppen emiatt is használják fel már évezredek óta a szellemi teljesítőképesség javítása érdekében.

A ginkgo biloba számtalan pozitív hatással rendelkezik, melyek közül kiemelkedik egyedülálló agyserkentő és memóriajavító képessége, amivel jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy minél tovább megőrizhessük gondolkodásunk frissességét és tisztaságát. A ginkgo fogyasztásával jelentősen támogathatjuk a szellemi teljesítmény, a tanulási és a koncentrációs készség javítását, valamint az agyműködés szinten tartását idősebb korban is. Továbbá a ginkgo kedvező hatású lehet például emlékezetzavarok, szorongás, depresszió, szédülés, fülzúgás vagy hallásgyengülés esetén is.

A ginkgo biloba rendkívül sikeresen tudja tágítani a hajszálereket, fokozhatja átjárhatóságukat és rugalmasságukat, ezáltal kivételesen hatékonyan képes javítani az agy vérellátását, így pedig jóval több vérhez, oxigénhez és tápanyaghoz juthatnak az agysejtek. Ennek köszönhető az is, hogy a ginkgo biloba rendszeres fogyasztásának hatására kiemelkedő módon javulhat az agyműködés teljesítménye is. A ginkgo a véráramlás serkentése által növelheti a sejtek glükózfelvételét, illetve fokozhatja az idegi impulzusok továbbításának hatékonyságát, így javulni tud a memória és a koncentráció.

A ginkgo igen erős antioxidáns hatással rendelkezik, amit a benne lévő flavonoidoknak és terpenoidoknak köszönhet, ezáltal védelmet képes nyújtani az agysejtek számára az oxidatív károsodások ellen. A ginkgo jelentősen hozzájárulhat az elégtelen agyműködés javításához, aminek köszönhetően segíthet többek között alacsony koncentrációs képesség, csökkent szellemi teljesítőképesség, zavartság, hangulatingadozások, fejfájás, fáradtság, valamint szédülés esetén is.

A ginkgo biloba fogyasztása hasznos lehet még például Alzheimer-kór, szív- és keringési betegségek, asztma, allergia, máj- és veseproblémák, impotencia, aranyér, gyulladások, fülzúgás, illetve időskori halláscsökkenés esetén is. Ráadásul mivel képes lehet gátolni az agyi erek érelmeszesedését és eltömődését, így természetes módon biztosíthat védelmet az agyi érkatasztrófák ellen. Továbbá a ginkgo gátolhatja a vérrögképződést, csökkentheti a magas vérnyomást, növelheti az alacsony vérnyomást, valamint elősegítheti a glükóz felhasználását, ezáltal kedvező hatást fejthet ki cukorbetegség esetén is.

A Bioheal Ginkgo Biloba 120mg + szagtalan fokhagyma kivonat kapszula tartalmaz szagtalan fokhagyma kivonatot is, ami jelentősen képes lehet támogatni a ginkgo biloba pozitív hatásait. A fokhagyma több mint 100 kéntartalmú anyagot tartalmaz, melyek közül a legfontosabb az allicin nevű kéntartalmú vegyület, mely kiemelkedő baktériumölő és értágító hatással bír, tágítja a szív ereit, képes gátolni az erek meszesedését, csökkenteni tudja a koleszterinszintet és a magas vérnyomást, valamint képes hígítani a sűrű vért, ezáltal hozzájárulhat a trombózisveszély csökkentéséhez. Az allicin hasznos lehet a krónikus bélrenyheségben, gyulladásos-reumában szenvedők számára is. A kéntartalmú allicin képes fertőtleníteni a bélrendszert, felléphet a bélparaziták és bélférgek ellen. Emellett erősítheti az immunrendszert, segíthet megfázás, influenza esetén is.

A fokhagymában található kéntartalmú vegyületek - elsősorban az allicin - szerepet játszhatnak a koleszterin, a trigliceridek és a vérnyomás szintjének csökkentésében, valamint gátolni tudják a vérlemezkék összetapadását, képesek lehetnek megelőzni a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben. Az allicin védelmet biztosíthat az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés ellen is.

A fokhagyma képes lehet normalizálni a szapora szívműködést, oldani tudja a szív koszorúereinek görcsét, ezáltal javulhat a szívizom vérellátottsága. A fokhagyma képes lehet növelni a szív teljesítőképességét. Tapasztalatok azt mutatják, hogy az érelmeszesedés megelőzéséhez és kezeléséhez az egyik leghatékonyabb szer lehet a fokhagyma. Csökkentheti a vérben a káros koleszterin (LDL) szintjét, ráadásul eközben növelni tudja a „jó" koleszterin (HDL) arányát, amivel gátolhatja az érelmeszesedést. A fokhagyma vérnyomáscsökkentő és értágító hatása is bizonyított. Értágító hatását elsősorban az agy, a szem és a láb szívtől távol eső, szűkült erein, az úgynevezett perifériás ereken képes kifejteni. Ez az oka annak is, hogy kedvező hatású lehet bizonyos típusú fejfájás esetén.

Támogassa agyműködését, a szellemi frissesség fenntartását, a szív- és keringési rendszer normál működését a Bioheal Ginkgo Biloba 120mg + szagtalan fokhagyma kivonat kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: