A Flavin7 kiváló élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonata. A Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatással rendelkeznek, melynek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtműködés kialakulását a szervezetben.

Kiváló a szív és érrendszeri problémákra, javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterin szintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. Vérnyomás csökkentő hatása is van. Javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.

A kapszula plusz hatóanyagot tartalmaz, a kolint. A + jel is az erre az összetevőre, a kolinra, és annak plusz hatására. A kolin jó hatással van az agyi folyamatokra.

A Flavin7 bármilyen más táplálék-kiegészítővel vagy gyógyszerrel együtt szedhető, de ajánlott a Flavin7 és más készítmények bevétele között legalább fél órát várni.

 

 FLAVIN7 termékcsalád

 

Flavin7 a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülő vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmazza, mint C-, E-, H- vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas. Külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag. A FLAVIN 7 semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.


A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak.

A flavonoidokkal kapcsolatban úgy kell gondolkodnunk, mint a vitamin készítményekről. Az antioxidánsok egészségvédő hatása a terhesség alatt is javítja az erőnlétet, erősíti az immunrendszert. 

Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.

Kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, májvédő, vírusellenes hatás, fogszuvasodás gátlás, égés és hámsérülés esetén hámosodás serkentése.

A Flavin7 fogyasztási tapasztalatai, valamint a flavonoidok eddig publikált orvosi-, klinikai kutatási eredményei összegzése azt mutatják, hogy a szervezetünk számára jelentős védelmet biztosít a szervezetünket romboló anyagokkal szemben.

A Flavin77 a vízben oldódó flavonoidok, antioxidánsok, valamint a zsírban elegyedő többszörösen telítetlen zsírok együttes hatását ötvözi.


7 féle gyümölcsből készülnek a Flavin7 termékek:

  • vörösszőlő
  • feketeszeder
  • feketecseresznye
  • feketeribizli
  • pirosribizli
  • szilva
  • alma

 

Minimális alkoholtartalma is van: 0,8%

Kapcsolódó termékek: