A Moksa Elixír speciális módon készített virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény. A Moksa Elixír C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

A Moksa Elixír a XXI. század „mikro cseppje”, mely forradalmian újmódon, a régi hagyományokat alapul véve segít visszaállítani az egészségünket. Komplex összetevői révén, láthatatlan csápjaival, szinte letapogatja a bennünk lévő rend-ellenességeket, és csak ott fejti ki hatását, ahol megbetegedést talál. Amikor jól érezzük magunkat, egészségesek vagyunk, azt mondjuk rend-ben vagyunk, rend-ben mennek a dolgaink. Ilyenkor testileg lelkileg harmonikus az állapotunk. Megfelelő számunkra az az élethelyzet amiben éppen vagyunk.

Moksa Elixír

A Moksa Elixír fő feladata, hogy a belső egyensúly felé, a REND felé terelje életünket, mert csak itt találhatunk gyógyírt a lelki problémáinkra, a nem megfelelő módon működő párkapcsolatunkra, az anyagi helyzetünk javítására. Segítség a számunkra, mert a mai világunk nélkülözi az emberközpontú felfogást, az önmagunk szeretetét, mások segítségét.
A Moksa Elixír hatása, minden emberben másképp jelentkezik, hiszen nem vagyunk egyformák. Különböző tapasztalataink, lelki sérüléseink vannak, és legtöbbször még tudomásunk sincs a bennünk lappangó betegségekről.

A Moksa Elixír ott hat először, ahol az emberi életre leginkább fenyegető rend-ellenességet talál. Lehetséges, mi úgy ítéljük meg, a fájdalmunk a legzavaróbb, de van egy kialakulóban lévő, olyan betegségünk, melynek még nincsenek szervi tünetei, de nagyobb veszély a szervezetünk számára. Ebben az estben, először az a részünk válik ismét egész-ségessé.A tapasztalatok azt mutatják, ahány évig fennállt a betegség, annyi hónap szükséges a cseppek alkalmazásával, a folyamat visszafordítására. Sok esetben már az is reményt kelt, ha az állapotromlás megáll. Ez egyénenként változó, konkrét időtartamot meghatározni nem lehet.

A Moksa Elixír cseppek rendszeres alkalmazása hozzájárul a szervezet ellenállóképességének támogatásához, az immunrendszer optimális működéséhez (pl. bakteriális vagy vírusos megbetegedések esetén). Jelentős lelki, vagy fizikai igénybevétel esetén (pl. lehangoltság, szorongás, általános lelki kimerültség, illetve speciális diéták, fogyókrák esetén). Fáradékonyság, étvágytalanság, elesettségérzés, gyengeség, álmatlanság esetén, illetve a panaszok megelőzésére, valamint betegségek, műtétek után a felépülés elősegítésére. Kiegészítő kezelésként os (daganatos) betegségekben szenvedők általános állapotának és közérzetének javítására. Allergiás betegségképekben az immunrendszer működésének optimális biztosításával.

Lelki eredetű állapotromlások esetén (szorongások), pánikbetegségek, évszaki és másodlagos depressziók (pl. gyász, kapcsolati kudarcok, munkahely elvesztés, anyagi gondok) esetén, kivéve azokat a betegségeket, amelyek un. pszichiátriai nagybetegségeknek minősülnek.