A Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótablettában 14 fajta vitamin és ásványi anyag található, melyek kiemelten járulhatnak hozzá a gyerekek szervezetének egészséges működéséhez. A rágótabletta már 4 éves kortól adható a kicsiknek, akik szívesen fogyasztják nagyon finom ízének köszönhetően. A termékben lévő hatóanyagok szerepet játszhatnak többek között a védekezőképesség fokozásában, a csontok és a fogak egészségének fenntartásában, illetve a gyermekek normál növekedésében, kognitív fejlődésében. Ráadásul attól sem kell egyáltalán tartani, hogy a rágótabletta miatt romolni fognak a gyermekek fogai, ugyanis teljesen cukormentes, így egyáltalán nem károsítja a fogakat.

Miért érdemes az Ön gyermekének is fogyasztania a Bioheal Multivitamin gyerekeknek rágótablettát?

  • Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez
  • Szerepet játszik a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban
  • Támogathatja a fáradtság és a kifáradás csökkentését
  • Növelheti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét
  • Hozzájárulhat a csontozat, fogazat normál állapotának fenntartásához
  • Szerepet játszhat az idegrendszer normál működésében és a pszichológiai funkció fenntartásában
  • Hozzájárulhat a normál vörösvérsejt-képződéshez
  • Támogathatja a szív megfelelő működését
  • Részt vehet a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásában
  • Hozzájárulhat a bőr, a haj, a köröm, a porcok és a csontozat normál állapotának megőrzéséhez

Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótabletta

A rágótabletta igazán komplexen képes támogatni az immunrendszer erősítését a benne található értékes összetevők által. Az A-, C-, D- és E-vitamin, illetve a cink kiemelten járulhat hozzá az immunrendszer normál működéséhez, ezáltal jelentősen növelhetik a szervezet védekezőképességét. A C-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer egészséges működésében, számottevően fokozhatja az ellenálló képességet és a fehérvérsejtek mennyiségét, valamint igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is meg van áldva. Tehát a C-vitamin rendkívül hatékonyan járulhat hozzá a megfázásos, fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez vagy akár kezeléséhez.

A D-vitamin szintén abszolút nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal pedig képes csökkenteni az oxidatív stressz negatív hatásait. Ráadásul rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve. A D-vitamin lenyűgöző módon tudja növelni a szervezet ellenálló képességét, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabban előzhetőek meg vagy küzdhetőek le a különféle fertőző betegségek. S mivel az immunrendszer korántsem csupán a fertőző betegségek ellen képes védelmet biztosítani, hanem a súlyosabb betegségek ellen is, így fontos szerepet játszhat az olyan komolyabb betegségek megelőzésében is, mint a szívbetegségek vagy a cukorbetegség. A D-vitamin további kiemelkedő hatása, hogy elengedhetetlen a csontok és a fogak egészségének fenntartásához.

A Bioheal Multivitamin gyerekeknek rágótablettában lévő C-vitamin és E-vitamin erőteljes antioxidáns hatású vegyületek, ezáltal jelentősen hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez az oxidatív károsodásokkal szemben. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a normál növekedéshez, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez, a szemek egészségéhez, valamint a bőr rugalmasságának és épségének fenntartásához. Az A-vitamin kulcsfontosságú a szemek egészségéhez, mivel részt vesz a szem megfelelő fényérzékenységének szabályzásában, illetve a szürkületben történő éleslátásban.

A Bioheal Multivitamin gyerekeknek rágótabletta tartalmaz B-vitaminokat is, amelyek fontos szerepet játszanak az energiatermelésben, az idegrendszer és az emésztőrendszer normál működésében, illetve a máj, a szemek, a bőr és a haj egészségének fenntartásában. A B12-vitamin hozzájárul a vörösvérsejtek előállításához, a normál idegképződéshez, a nukleinsavak felépítéséhez, valamint az aminosavak fehérjékbe való beépüléséhez és hasznosításához. Amennyiben nincsen elegendő mennyiségű B12-vitamin a szervezetben, akkor emiatt felléphet többek között kimerültség, alvászavar, kóros vérszegénység, általános testi leromlás, elbutulás, idegrendszeri károsodás, memóriavesztés vagy szédülés is.

A Bioheal Multivitamin gyerekeknek rágótabletta tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, köztük cinket is, ami nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez, mivel cinkhiány esetén jelentős mértékben csökkenhet a szervezet védekezőképessége. A cinkhiány emellett okozhat fokozott fáradékonyságot is. A cink szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatok szabályzásában, illetve kulcsfontosságú a normál vércukorszint fenntartásához. A cinkre szükség van az inzulin térszerkezetének kialakításához, a normál sebgyógyuláshoz és növekedéshez is.

A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve a normál szellemi működés fenntartásában. Továbbá kiemelkedő szerepet játszik a pajzsmirigyhormonok normál képződésében és a pajzsmirigy normál működésében. Emellett nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, illetve a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

A Bioheal Multivitamin gyerekeknek rágótablettában található vas a legfontosabb nyomelem a szervezetben, ugyanis kulcsfontosságú szerepet játszik a sejtek oxigénnel való ellátásában, mivel a hemoglobin fontos összetevője. A szervezetben lévő vas körülbelül 70 %-a hemoglobinhoz kötött, a kisebb része pedig a mioglobinban található, ami az izmok oxigénellátásához szükséges. Továbbá a vas jelen van az enzimekben, valamint a májban és a lépben raktározva is. A vas hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, valamint a szervezet energiatermelő folyamataihoz is. Amennyiben vashiány alakul ki a szervezetben, akkor a vér csak kevesebb oxigént képes szállítani, aminek következtében kialakulhat szédülés, fáradékonyság, illetve romolhat az izmok teljesítőképessége és a szellemi teljesítmény is. A vashiány külső jelei közé tartozik a hajtöredezés, valamint a körmök gyengülése is.

Segítse gyermeke szervezetének kiegyensúlyozott működését a Bioheal Multivitamin gyerekeknek Cukormentes egzotikus gyümölcs ízű rágótablettával! Vásárolja meg most 65%-kal olcsóbban!

Kapcsolódó cikkek: