Az Olimp Labs VITA-MIN PLUS kapszula az ásványi anyagokat kelát-formában tartalmazza, egyedülálló kombinációként organikus savakkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal. A Vita-min plus nem egy átlagos multivitamin, hanem egy világszabadalommal védett, kelátos ásványokkal dúsított készítmény. Az újgenerációs komplex multivitamin 24-féle aktív összetevője és szerves, esszenciális tápanyagai garantálják a lehető legjobb biohasznosulást. A termékből elegendő napi 1 kapszula fogyasztása, amely által kényelmesen biztosítható a napi mikrotápanyag-szükséglet a hipoallergén, kiváló, sejtszintű felszívódású aminosav kelátokkal. A készítmény fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik erősebb immunrendszert szeretnének, valamint azok számára is, akik gyakran fáradtak, kimerültek, és szeretnék vitalizálni a szervezetüket.

Melyek az Olimp Labs Vita-min Plus kapszula fő előnyei?

 • Az ALBION® kelátkötéseknek köszönhetően gyors, sejtszintű felszívódás
 • Képes meggátolni a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait
 • Kíméletes az emésztőrendszerben, nem okoz irritációt, hasmenést
 • A bélben szívódik fel
 • Ellenáll a gyomor savas pH-jának
 • Kémiailag stabil

Milyen esetekben javasolt különösen a Vita-min Plus fogyasztása?

 • Fokozott fizikai és/vagy szellemi igénybevétel esetén.
 • Rendszertelen, nem kiegyensúlyozott étkezési szokások esetén.
 • Gyengülő fizikai, szellemi teljesítőképesség esetén.
 • Lábadozási időszakban, betegségek fennállásakor.
 • Depresszió vagy apátia észlelésekor.
 • Káros élvezeti cikkek (pl. kávé, alkohol, cigaretta) fogyasztása esetén.

Olimp Labs Vita-min Plus kapszula

A termékben lévő kelátos kötésű ásványi anyagokat az emberi szervezet könnyen, nagy százalékban és sejtszinten tudja feldolgozni. A szerves formának köszönhetően biztosított a magas biológiai hasznosulás és a szinte tökéletes felszívódás. Okvetlenül fontos tudni, hogy a szervezet kizárólag a szerves formájú, kelátos kötésű ásványi anyagokat tudja hasznosítani. A szervetlen formájú ásványi anyagokat szervezetünk nem képes megfelelően hasznosítani, aminek következtében lerakódhatnak a test különböző részein, így pedig számos probléma kialakulásához is hozzájárulhatnak.

A kelát kötés azonban garantálja a gyors, sejtszintű felszívódást, ugyanis a szerves sav ollószerűen mintegy körülöleli a fémiont, és befogadja az ion szabad elektronpárjait. Az ásványi anyagok több mint 300 fajta enzim működésében vesznek részt a szervezetben, képesek megkötni a savakat, így lúgosítják a szervezetet, illetve segítik abban, hogy további vitaminokat szintetizáljon és építsen be.

A Vita-min Plus kapszulában alkalmazott ALBION világszabadalom biztosítja a tökéletes biohasznosulást, nagyjából megduplázza szervezetben zajló kelációs folyamatokat, ezáltal mintegy 10x hatékonyabb biohasznosulást indukál a szervetlen anyagokkal szemben. Ez a kivételes világszabadalom képes a szervetlen ásványi anyagokból a szervezet által természetesen hasznosuló szerves ásványokat létrehozni, s az így kapott ásvány kisméretű molekuláris tömegének köszönhetően könnyen képes áthatolni a bélfalon, és sejtszinten szívódik fel.

A Vita-min Plus kapszulában található C-vitamin és E-vitamin komoly antioxidáns hatással bírnak, így nagymértékben hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez az oxidatív károsodásokkal szemben. Az A-vitamin kulcsfontosságú a csontok és a fogak egészségének fenntartásához, a normál növekedéshez, a szemek egészségéhez, illetve a bőr rugalmasságának és épségének megőrzéséhez. Az A-vitamin abszolút nélkülözhetetlen a szemek egészségéhez, ugyanis szerepet játszik a szem megfelelő fényérzékenységének szabályzásában, valamint a szürkületben történő éleslátásban.

A Vita-min Plus kapszula komplex módon képes hozzájárulni az immunrendszer erősítéséhez a benne lévő értékes hatóanyagoknak köszönhetően. Az A-, C-, D- és E-vitamin, valamint a cink kulcsfontosságú szerepet játszhatnak az immunrendszer normál működésében, így számottevően fokozhatják a szervezet ellenálló képességét. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez, jelentősen növelheti a védekezőképességet és a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve bizonyítottan vírus- és baktériumellenes hatással is fel van vértezve. A C-vitamin tehát kiemelkedő módon támogathatja a megfázásos, fertőző betegségek hatékonyabb megelőzését, illetve kezelését.

A D-vitamin ugyancsak elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, mivel képes aktiválni a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, aminek köszönhetően csökkenteni tudja az oxidatív stressz negatív hatásait. Emellett elképesztően hatékony gyulladáscsökkentő hatással is meg van áldva.  A D-vitamin egyedülálló módon járulhat hozzá az ellenálló képesség fokozásához, ezáltal jóval eredményesebben védhetőek ki vagy küzdhetőek le a különféle fertőző betegségek. Ráadásul az immunrendszer egyáltalán nem csak a fertőző betegségek ellen nyújthat védelmet, hanem a súlyosabb betegségek ellen is, ezért a D-vitamin jelentősen hozzájárulhat az olyan komolyabb betegségek megelőzéséhez is, mint a cukorbetegség vagy a szívbetegségek. Továbbá a D-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be a csontok és a fogak egészségének fenntartásában is.

A Vita-min Plus kapszulában található B-vitaminok nélkülözhetetlenek az idegrendszer és az emésztőrendszer normál működéséhez, az energiatermeléshez, valamint a szemek, a máj, a bőr és a haj egészségének fenntartásához. A B12-vitamin részt vesz a normál idegképződésben, a nukleinsavak felépítésében, a vörösvérsejtek előállításában, illetve az aminosavak fehérjékbe való beépülésében és hasznosításában. B12-vitamin hiány esetén kialakulhat többek között általános testi leromlás, kóros vérszegénység, szédülés, kimerültség, alvászavar, elbutulás, idegrendszeri károsodás vagy memóriavesztés is.

A Vita-min Plus kapszulában lévő szerves vas a legfontosabb nyomelem a szervezetben, mivel abszolút nélkülözhetetlen a sejtek oxigénnel való ellátásához, ugyanis a hemoglobin fontos alkotója. A testben található vas mintegy 70%-a hemoglobinhoz kötött, kisebb része pedig a mioglobinban van jelen, ami az izmok oxigénellátásához szükséges. Emellett a vas megtalálható az enzimekben, illetve a májban és a lépben raktározva is. A vas szerepet játszhat a szervezet energiatermelő folyamataiban, valamint az immunrendszer normál működésében is. Vashiány esetén a vér csak kevesebb oxigént képes szállítani, ami miatt felléphet például fáradékonyság, szédülés, valamint jelentősen csökkenhet a szellemi teljesítmény és az izmok teljesítőképessége is. A vas hiánya a külsőn is látható jeleket hagyhat, mivel a haj töredezetté, a körmök pedig gyengévé válhatnak.

A Vita-min Plus kapszulában található szerves cink kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer egészséges működésében, ugyanis a cink alacsony szintje esetén jelentősen csökkenhet a szervezet ellenálló képessége. Emellett fokozott fáradékonyság is felléphet cinkhiány esetén. A cink nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok szabályzásához, valamint a normál vércukorszint fenntartásához. A cink elengedhetetlen az inzulin térszerkezetének kialakításához, a normál növekedéshez és sebgyógyuláshoz is.

A jód hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, valamint a normál szellemi működés fenntartásához. Emellett kulcsfontosságú szerepet játszik a pajzsmirigyhormonok normál képződésében és a pajzsmirigy normál működésében. Továbbá szükség van rá az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a bőr normál állapotának fenntartásához.

Töltse fel szervezetét létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal kivételesen hatékonyan az Olimp Labs Vita-min Plus kapszula segítségével! Rendelje meg most mindössze 999 Ft-ért!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: