A MyLipoHealth italok liposzómás technológiával készülnek, aminek köszönhetően valamennyi bennük található hatóanyag gyorsabban és hatékonyabban képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben. A liposzómák olyan gömb alakú, zárt rendszerek, amelyeket kettős foszfolipid réteg határol, kémiai összetételük sokban hasonlít az élő sejtfalhoz. A liposzómák hozzájárulnak a készítményben található összetevők gyorsabb és hatékonyabb felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben. A MyLipoHealth készítmények között talál multivitamin italt, szépségvitamint, immunerősítőt, illetve speciálisan a férfiaknak szánt terméket is.

Liposzómák a maximális hatékonyságért

Az orvoskutatók a különféle hatóanyagok megfelelő szervekhez való eljuttatásához liposzómás eljárást alkalmaznak, ami lehetőséget biztosít a tápanyagok célzott szállítására a testen belül. A liposzómák valójában folyadékkal töltött gömböcskék, amelyeket kettős foszfolipid réteg vesz körül. A foszfolipidek olyan természetes anyagok, amik fontos összetevői az emberi sejtmembránoknak is, és nélkülözhetetlenek a sejtek egészséges működésének fenntartásához.

A tápanyagok körül létrehozott foszfolipid réteg egyrészt védelmezi a benne található anyagot a sérülésektől, másrészt pedig képessé teszi őket arra, hogy áthatoljanak az olyan szervezetben lévő akadályokon, amelyek gátolják a véráramba és a sejtekbe történő hatékony felszívódást. A liposzómák alkalmazásával ezek az akadályok szinte teljesen kiküszöbölhetőek. Mindezeknek köszönhetően az alkalmazott hatóanyagok dózisa akár csökkenthető is, hiszen a teljes mennyiség képes eljutni oda, ahova szükséges. Sokat elmond a liposzómák fontosságáról az is, hogy például 1000 mg hagyományos C-vitamin bevitele esetén a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná. A liposzómás technikával ez úgy módosul, hogy a C-vitamin akár 95%-a képes hasznosulni a szervezetben.

MyLipoHealth MultiVitamin liposzómás ital

Ez egy olyan narancsos ízű liposzómás ital, amelyben 22 fajta összetevő kapott helyet, köztük immunerősítő és antioxidáns hatóanyagok is. A készítmény komoly védelmet képes nyújtani a sejteket szüntelenül károsító szabadgyökök ellen, elősegíti az immunrendszer megfelelő működését, az energiatermelést, az anyagcsere folyamatokat, a szervezet méregtelenítését, valamint hatékonyan tudja lassítani az öregedési folyamatokat is.

A MyLipoHealth MultiVitaminban található hatóanyagok képesek fokozni a szervezet vitalitását, az állóképességet, a teljesítményt, illetve serkenteni tudják az agyműködést, javíthatják a szellemi képességeket is. A készítmény tartalmaz D-vitamint és K-vitamint is jelentős mennyiségben. A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, a vírusok és más kórokozók elleni hatékony védelemhez. A K-vitamin pedig szükséges a kalcium hatékony beépüléséhez a csontokba és a fogakba.

MyLipoHealth Beauty Max liposzómás ital

Ebben az ananász-málna ízű liposzómás készítményben található 750 mg hialuronsav, 90.000 mg kollagén, valamint további 13 Beauty Aktív szerves hatóanyag, vitaminok és ásványi anyagok, melyek a liposzómás technológia alkalmazása által akár 95%-os felszívódással rendelkeznek. Mindennek köszönhetően ez az ital egyáltalán nem csupán a szépséghez járul hozzá, hanem az egészség megőrzéséhez is. Antioxidáns és sejtmegújító hatásának köszönhetően támogatja a különféle problémák és betegségek megelőzését.

A testünkben lévő fehérjék mintegy 30%-a, a bőrnek pedig körülbelül 75%-a épül fel kollagénből. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi az ízületeket, a porcokat, a bőrt, a hajat, a körmöket és minden létfontosságú szervet. A kollagén rostos hálót alkot az egész szervezetben, és amolyan ragasztóként tapaszt össze mindent mindennel testünkben. A kollagén termelése azonban már 20 éves korunk körül csökkenni kezd a szervezetben, és évente nagyjából 1%-ot vesztünk a kollagén készletünkből. Ez pedig nem csak meglátszik rajtunk, hanem bizony meg is érződik.

A hialuronsav ugyancsak elengedhetetlen alkotója a szöveteknek, legnagyobb mennyiségben a bőrben található meg, ám a szervezet szinte valamennyi részében jelen van, így például a porcokban, az izmokban, az ízületekben, a szemekben vagy a szívbillentyűkben is. A hialuronsav biztosítja a szervek rugalmasságát és feszességét, legfontosabb feladatát pedig a porcok fő összetevőjeként látja el.  A hialuronsav egyedülálló tulajdonsága, hogy tömegének akár 1000-szeresét is meg tudja kötni vízben. Ennek köszönhetően feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, illetve például olajozza az ízületeket.

Emellett hozzájárul a tápanyagok jobb felszívódásához, csökkenti a fájdalmakat és a gyulladásokat, valamint lassítja az öregedési folyamatokat. A hialuronsav szintje szintén csökkenni kezd a szervezetben már 20 éves korunk környékén, így 40 éves korunkra már csak az eredeti mennyiség fele termelődik testünkben. Ezért fontos a kollagén és a hialuronsav pótlása már akár a húszas éveinktől kezdve, hiszen ezáltal megőrizhetjük szervezetünk megfelelő működését és fiatalos külsőnket.

MyLipoHealth Immune Booster liposzómás ital

Ez a meggy ízesítésű liposzómás ital egy rendkívül komplex immunerősítő készítmény, melyben találhatóak vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak is. Sokan csupán C-vitamint szednek az immunrendszer erősítése érdekében, ám ez korántsem biztosít megfelelő védelmet a vírusfertőzésekkel szemben. Vizsgálatokban azt állapították meg, hogy a C-vitamin kiegészítve a szelénnel, a zöld tea kivonattal, illetve az L-Lizin, az L-prolin és az N-acetil-cisztein aminosavakkal egy olyan kombinációt alkot, amely képes lehet akár a vírusok 80%-át is megsemmisíteni.

Az Immune Booster pedig többek között éppen ezeket az összetevőket tartalmazza, ráadásul liposzómás technológiával, tehát gyorsabb és hatékonyabb felszívódással. Ezáltal ezek az értékes hatóanyagok célzottan képesek a sejtekhez eljutni, így jelentősen javulhat a biohasznosulás mértéke. A C-vitamin esetén ez akár kétszeres is lehet a hagyományos C-vitaminhoz viszonyítva.

A készítmény összetevői egyenként is hatékony immunerősítők, de így együtt egymás hatásait is képesek felerősíteni. A C- és D-vitamin nélkülözhetetlenek az immunrendszer normál működéséhez, illetve a vírusfertőzések leküzdéséhez. Az A-vitamin erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással segíti az immunrendszer működését. Az E-vitamin antioxidáns képességével védi a légzőrendszer egészségét. A szelén és a cink támogatja a szervezet természetes védekezőrendszerét, a cink pedig megakadályozhatja a tüdőgyulladás kialakulását is. Az N-acetil-cisztein aminosav igen komoly méregtelenítő hatással rendelkezik, ezért hatékony a stressz, a fertőzések és a gyulladások kezelésében is. Az L-prolin aminosav hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, míg az L-lizin erősíti az immunrendszert, ezáltal kivételesen hatékonyan képes védelmet biztosítani a vírusok ellen.

MyLipoHealth Men's Health&Beauty liposzómás ital

Ez egy ananász-málna ízű liposzómás ital, mely speciálisan a férfiak igényei alapján lett összeállítva, található benne 13 Beauty Aktív szerves hatóanyag, illetve kollagén és hialuronsav is. Ez talán sokak számára meglepő lehet, ám fontos tudni, hogy a férfiaknak ugyanúgy szükségük van kollagénre és hialuronsavra, mivel ezek nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez, az öregedési folyamatok lassításához. Továbbá a férfiaknak is számít a jó külső megjelenés, ami e két tápanyag nélkül nem igazán elképzelhető. A hialuronsav és a kollagén kulcsfontosságúak a bőr, a haj, a körmök, a porcok, az ízületek, az izmok és a belső szervek egészségének fenntartásához, a regenerációs és gyógyulási folyamatokhoz, továbbá jelentősen képesek csökkenteni a gyulladásokat és a fájdalmakat az egész szervezetben.

Használja ki a MyLipoHealth liposzómás italok kitűnő felszívódását és biohasznosulását, és támogassa velük egészségét és szépségét egyszerre!