Mik a Naturya étkezési porok?

A Naturya étkezési porok tápanyagban gazdag, egy összetevőjű termékek. Kiváló kiegészítői a kiegyensúlyozott egészséges étkezésnek. Minden terméknek sajátos karakterisztikája és tulajdonsága van.

 

Vegán vagyok. Fogyaszthatok Naturya termékeket?

Igen, természetesen. A Vegan Society által kiadott igazolás emblémáját megtalálja minden csomagoláson.

 

Naturya termékek bio minősítéssel

 

Melyek a kóser termékek?

Mind a 10 Naturya termék kóser minősítésű. A KLBD logóját szintén a csomagoláson lehet megtalálni.

 

Allergiás vagyok a gluténra? Mely termékek biztonságosak Nekem?

Minden Naturya termék gluténmentes.

Annak érdekében, hogy a búza és árpafű por gluténmentes legyen, fiatal éretlen hajtásokból állítják elő. Az érett árpa és búzaszemek tartalmaznak glutént. Az aratás még az érés előtt történik a gluténmentesség biztosítása érdekében. Elővigyázatosságból még laboratóriumban is tesztelik a termékeket. A glutént olyan eljárással mérik, amely képes a glutént 5mg/kg pontossággal kimutatni.

Többi termék is természetesen gluténmentes. A termék alapanyagok feldolgozása gluténmentes környezetben zajlik. Nincs kockázata a glutén szennyeződésnek. Végső ellenőrzésképpen laboratóriumi vizsgálatokon mennek keresztül, hogy a gluténmentességet kiszűrjék.

 

Tiszták a termékek?

A Naturya termékcsalád 100%-os tisztaságú, egyetlen összetevőjű termékek. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmit a csomagon feltüntetett néven kívül. Nem talál semmilyen káros adalékanyagot, töltőanyagot vagy kötőanyagot a termékekben.

 

Terhesség és szoptatás alatt fogyaszthatok e Naturya terméket?

Minden Naturya termék szigorú minőségi ellenőrzésen esik át, ez különösen a szennyező anyagokra vonatkozik. Biztosak vagyunk, hogy a Naturya termékek tiszták és megbízhatóak, de terhesség esetén konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

 

Azt hallottam, hogy a chlorella algának különböző típusai vannak, melyik van a Naturya Chlorella alga porban?

A Naturya Bio Chlorella por a Chlorella Vulgaris-ból készül. Ez a fajta a természetben, friss édesvízben a szabadban fordul elő. Miután a Chlorellát betakarítjuk és tisztítjuk, elkezdjük szárítani finom porrá. A port finoman őrüljük, hogy összetörjön az oldhatatlan sejtfal. Ezáltal érjük el, hogy a chlorella sejtekben lévő tápanyagok könnyen felszívódhatóvá váljanak az emberi szervezet számára.

 

Azt halottam, hogy a Spirulina algáknál megvan a toxicitás (mérgezés) kockázata. Honnan tudom, hogy a Naturya Spirulina alga biztonságos?

A Naturya Spirulina algát egy erdőkkel körülövezett elszigetelt bio farmon termesztik, távol minden szennyező forrástól. Szűrt talajvizet használnak a speciális kifutópálya alakú medence kitöltéséhez. Betakarítás után a Spirulina alga egy nagyon szigorú ellenőrzésen esik át. Nehézfémekre és mikrocisztinre vizsgálják. Minden sorozat egyedi tesztelésen esik át. Egy vizsgálati jelentés is garantálja a szennyeződések jelenlétének hiányát.

 

A Naturya búzafű teljes növényből készül?

Mind a bio búzafű, mind a bio árpafű teljes növényből készül. A fiatal növényeket egész növekedési ciklusuk alatt gondosan monitorozzák, majd kézzel aratják, amikor a tápérték szintjük eléri a csúcsot. Aratás után 24 órán belül a levelek feldolgozásra kerülnek. Tisztítják, válogatják, mossák majd szárítás után finom porrá őrlik őket. Ez a hatékony folyamat biztosítja, hogy a maximális mennyiségű táplálékanyagok megmaradjanak a kész termékekben.

 

Tudom keverni a különböző Naturya termékeket?

Igen, sőt. Nyugodtan kísérletezzen, használja a fantáziáját. Keverje egymással termékeinket ízlés szerint.

 

Keverhetem e meleg italokhoz a Naturya termékeket?

Természetesen. Azt nem javasoljuk, hogy sokáig forralja Őket, mert elveszítik gazdag tápértéküket. Azt viszont igen, hogy keverje meleg italokhoz és új ízeket kísérletezzen ki. Bio macának például kifejezetten jót tesz a meleg ital.

 

Mely Naturya termékek nyersek?

Ahhoz, hogy egy termék nyers minősítést kapjon a feldolgozási folyamat során nem szabad, hogy 45 fok feletti hőmérséklet érje. Négy nyers termékünk van: Chia magok, Kender fehérje por, Lucuma por és a Maca por. A másik hat terméknek nincs nyers minősítése, mert röviden melegítjük a feldolgozás során.

 

Van bio minősítése a termékeknek?

Naturya termékek bio minősítését a Soil Association adta ki. A Soil Association egy nemzetközileg elismert ökológia tanúsítványt kiadó szervezet, jól ismert logóval. Függetlenül vizsgálják és értékelik a kérelmező szervezetek bio státuszát. A Soil Association által kiadott igazolás a legmagasabb ökológiai termelési szabványainak való megfelelést tanúsítja. Naturya termékeknek megvan az EU bio minősítése.

 

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a külföldi termékek betartják az ökológiai termelésre vonatkozó szabályokat?

Naturyia termékek beszállítói alapos kutatás után lettek kiválasztva. Fontos szempont volt, hogy elkötelezettek legyen az ökológia termelés iránt. Szigorúan ellenőrzött folyamatnak kell megfelelni ahhoz, hogy egy termék megfeleljen a bio export termék feltételeinek. Nemzetközileg elismert szervezetek folyamatosan ellenőrzik a gazdaságokat és a csomagoló egységeket. A beszállítók kötelesek igazolni, hogy megfeleltek az ellenőrzéseknek. A Naturya termékek mind a brit Soil Association, mind az EU bio minősítésnek megfelelnek.

Naturya

Mely Naturya termékek bio minősítésűek?

Az Acai por, Árpafű por, Chlorella por, Kakaóbab, Kender fehérje por, Maca por, Spirulina por és a Búzafű por mind ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik

A Chia magok és Lucuma por 100%-ban természetesek, de jelenleg ökológiai tanúsítvánnyal nem rendelkeznek.

Kapcsolódó cikkek: