A Nordic Koivu egy 100%-ig tiszta, természetes nyírfakivonat, amelyet Finnországban termelnek ki, gyártási technológiája szabadalommal védett.

 • 100% természetes termék
 • igazoltan biotermék
 • adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes
 • a termék nem hőkezelt
 • természetesen friss és üde íz, könnyed ital
 • a bontatlan termék szobahőmérsékleten hosszú ideig megőrzi minőségét
 • ízléses üveg palackokban

 

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő.

 

Nyírfanedv

 

A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra, és a palackozására. A nyírfanedv, a nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramló, tápanyagokban gazdag esszencia, a nyírfa vére. A nyírfanedv emberi beavatkozás nélkül, a természet által jön létre. Kitűnő minőségű bio és organikus termék. A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel. Megfiatalítja a testet, létrehozva a homeosztázis egyensúlyát. A Nordic Koivu nyírfanedv élelmiszertermék, kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához. A termék összetevői antioxidánsként is szolgálnak.

A nyírfanedv számos tulajdonsága nem csupán kémiai sajátosságaiból ered. Ioncserélő képessége mellet olyan tényezők, mint keletkezésének módja, palackozása nagymértékben közreműködik hatásmechanizmusának hatásában.

A nyírfanedv egy természetes fertőzés gátló a kémiai anyagokkal ellentétben nem válogatás nélkül gyakorol hatást, nem pusztítja el az egészségest és egészségtelent, hanem kizárólag ott hat ahol szükséges. Megkíméli azokat a regeneráló elemeket, amelyek hozzájárulnak a teljes gyógyuláshoz. A nyírfanedv felveszi a harcot a szervezetben található méreganyagokkal szemben. Minden tulajdonsága mikro- molekuláris összetételének köszönhető.

A gyógyító nyírfanedv összetevői elbánnak a baktériumokkal. Baktériumölőhatásának köszönhetően a nyírfanedv természetes szer, sérülések, sebek, bőrirritációk gyógyítására külsőleg-belsőleg egyaránt. A nyírfanedv a sejtek viszonylatában jelentős erősítő és kiegyensúlyozó képességgel bír, amely a nyírfanedv által az embernek biztosított kiemelkedő mennyiségű szerves elemekre vezethető vissza. Lényegében úgy képzelhetjük el, hogy a nyírfanedv egy nedvszívó papírhoz hasonlóan viselkedik, ami elvonja mindazt, ami kedvezőtlen, mérgező, egészségtelen, ugyanakkor átengedi az ásványokat, az éltető és energiát tartalmazó elemeket. A nyírfanedv mágneses erőként viselkedik a szerves hulladékokat illetően, mint a salakanyagok, mérgezőanyagok. Megállapíthatjuk, hogy valódi sejtszintű, váladék elvezető szerepet tölt be. Magába szívja a rosszat, cserébe pedig otthagyja a gyógyító tulajdonságait.

Nyírfanedv összetevők:

 • ásványi anyagok (makroelemek, mikroelemek, nyomelemek, főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…) ionizált formában, hatékony és gyors felszívódás a szervezetben
 • glükóz és fruktóz
 • szabad aminosavak, vitaminok, proteinek
 • fitoncidák
 • betulin
 • komplex szerves savak (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…)
 • természetes erjesztő anyagok, növényi fitovegyületek, és fitoncidok  (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére)

 

Összetevői alapján a Nordic Koivu nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Szerkezete az emberi vérplazmához hasonlít. 

A nyírfanedv az erős savakat semlegesíti, mérgező hatásukat közömbösíti, megteremti a sav-bázis egyensúlyt, támogatja a tápanyagok beépítését, serkenti az enzimek működését. Köszönhető ez a szerves összetevőknek és kiemelkedően magas nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium tartalmának. Amikor a nyírfanedv reakcióba lép a savakkal, az eredmény kevesebb káros melléktermék, amelyeket azután a test már ki tud üríteni.

Alkalmazási területek:

 • méregtelenítéshez, májvédő hatású
 • egészségmegóvás céljából, és az emésztés elősegítésére (stimulálja az anyagcserét)
 • böjthöz
 • fitnessz-hez, súlykontrollhoz
 • általános fáradság esetén extra vitalitást nyújt a szervezetnek
 • egyedülálló izotóniás ital sportolóknak a gyakorlatok alatt és azután
 • hagyományosan használják a vesebajok tüneti kezelésére, enyhén vízhajtó hatású
 • izületi kopások, és reumás fájdalmak esetén

 

A Nordic Koivu nyírfakivonat nem okoz allergiás tüneteket. Néhány esetben a termék rendszeres fogyasztását követően az allergiás tünetek csökkentek, mivel csökkenti a hisztamin termelést.

Ajánlott fogyasztás:

 • Megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához.
 • Gyermekek és felnőttek egyaránt fogyaszthatják.

 

Általános fogyasztási javaslat: 

Naponta 1 kupicától –1 dl mennyiségig, reggel éhgyomorra. Tartsa egy kicsit a szájában, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. A fogyasztandó mennyiség mindig az egyéni állapottól, életmódtól és a környezeti változóktól (hőmérséklet, páratartalom) függ.

Gyors regeneráláshoz: 

Igyon meg 2 nap alatt 2 üveg nyírfanedvet úgy, hogy 1 palack tartalmát 5 részre ossza el egy nap.Étkezések előtt igya és tartsa egy kicsit a szájban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék.

Külsőleg: 

Alkalmas a bőr és a hajas fejbőr ápolására. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot!

A fel nem bontott termék hosszú időn keresztül megőrzi minőségét, annak ellenére, hogy nem tartalmaz adalékanyagokat, konzerválószereket, és hogy nem volt hőkezelésnek kitéve, vagyis a palackozás során semmilyen módon nem változtattak rajta.

A nyírfanedv színtelen folyadék. Íze hasonlít a friss víz ízéhez, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Az első korty után rájön, hogy sohasem kóstolt ehhez foghatót: könnyed, frissítő íz, a nyírfa aromájával. A második, majd a harmadik korty után érzi a nyírfakivonat enyhe édességét. Az íz az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, az íze ugyanolyan élénkítő, mint tartalma. Az eredeti Nordic Koivu nyírfakivonat íze a tiszta finn erdők szívéből származik.

Kapcsolódó cikkek: