A Vitaking Maca kapszula kiemelkedő módon képes hozzájárulni az immunrendszer erősítéséhez, az erőnlét és a kitartás növeléséhez, mivel a maca gyökér természetes multivitaminként tudja feltölteni a szervezet vitaminraktárait és energiakészleteit. A maca lenyűgöző vitalizáló, roboráló hatással rendelkezik, jelentősen képes fokozni a fizikai és a szellemi teljesítőképességet, koffein nélkül élénkít, növeli a szervezet védekezőképességét, javíthatja a memóriát, a koncentrációs képességet és a hangulatot is.

A maca kiemelkedő képességei közé tartozik az is, hogy rendkívül hatékonyan képes támogatni a hormonális egyensúlyt nők és férfiak esetén is, valamint vágyfokozó hatását is élvezheti mindkét nem. A maca enyhítheti a változókori panaszokat, segíthet termékenységi problémák esetén, illetve roppant hatékony természetes potencianövelő képességgel is rendelkezik.

A maca fogyasztása nem vált ki mellékhatásokat vagy függőséget, nem hirtelen pörgeti fel a szervezetet, hanem csak fokozatosan, eloszlatva juttatja többletenergiához. A maca fogyasztása kúraszerűen javasolt, napi minimális adagját 3 és 5 gramm között ajánlják, ám ennek többszöröse sem okoz kellemtelen mellékhatásokat vagy mérgezési tüneteket.

Vitaking Maca kapszula a kirobbanó energiáért

A maca Peruban terem jellemzően, méghozzá elképesztő magasságokban, 4000 m felett. Rendkívül sikeresen képes alkalmazkodni az extrém időjárási körülményekhez is, melyet kivételes védekezőképességének köszönhet. Éppen emiatt is van kiemelkedő energizáló hatással megáldva, rendkívüli módon növelheti az állóképességet és a szellemi teljesítményt, illetve csökkenti a krónikus fáradtságot.

A maca gyökér számos különleges hatóanyagot tartalmaz, igazi természetes energiabomba, a világ egyik leghatékonyabb természetes energizáló gyógynövénye. A maca a szuperélelmiszerek közül is az egyik legjobb, bőségesen tartalmaz aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Ráadásul kivételesen koncentrált formában találhatóak meg benne a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagok, tartalmazza szinte az összes vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és enzimet. Nagy mennyiségű B-, C- és D-vitamin található benne, illetve tartalmaz vasat, cinket, magnéziumot, kalciumot, foszfort, mangánt, szelént, jódot, rezet és béta-karotint is.

A maca legfontosabb összetevői a fitoszteroidok, a flavonoidok, a glikozidok és az alkaloidok, ugyanis e hatóanyagok felelősek elsősorban páratlan energizáló, erőnlétjavító és potencianövelő hatásaiért. A maca rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek lehetnek a különféle hiánybetegségek is.

A maca egy adaptogén gyógynövény, vagyis teljesen képes alkalmazkodni a szervezet aktuális állapotához, tehát ott és úgy segít, ahol és ahogyan arra leginkább szükség van. Ráadásul a maca nem csupán a testet, hanem a lelket is feltölti, ugyanis roppant kedvező hatást gyakorolhat a közérzetre, a hangulatra is.

A maca gyökér egyedülálló módon képes hozzájárulni a nemi egészséghez nők és férfiak esetén is, jelentősen fokozhatja az energiaszintet és a szexuális vágyat, segítséget nyújthat a menstruációs zavarok, a változókori kellemetlen panaszok, a termékenységi problémák, az erekciós zavarok és az impotencia kezelésében is.

Melyek lehetne a maca legfőbb kedvező hatásai?

  • Hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, növeli a szervezet ellenálló képességét.
  • Fokozhatja az energiaszintet, jelentősen képes növelni a fizikai és szellemi teljesítményt.
  • Javítani tudja a memóriát, a koncentrálóképességet.
  • Pozitív hatást fejthet ki a hangulatra, a közérzetre, képes csökkenteni a stresszt, a szorongást.
  • Szabályozni tudja az endokrinrendszert.
  • Képes helyreállítani a hormonháztartás egyensúlyát, fokozhatja a női termékenységet.
  • Javíthatja a férfiak nemzőképességét, fokozza a tesztoszteronszintet.
  • Képes enyhíteni a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteit és a változókorban jelentkező kellemetlen panaszokat.
  • Természetes afrodiziákumként hozzájárulhat nemi vágy fokozásához nőknél és férfiaknál is.

Hormonális egyensúly, libidó, potencia

A maca gyökeret perui ginzengnek vagy perui Viagrának is szokták hívni, ami jól jelzi, hogy milyen hatékonyan képes fokozni a szexuális vágyat és a potenciát. A maca a benne található számtalan hatóanyagnak köszönhetően rengeteg energiát, erőt és kitartást képes biztosítani, ami nem csupán a hétköznapok során, hanem a szexuális élet szempontjából is rendkívül kedvező. A benne található szterolok pedig nagyszerű energetizáló, fizikai és szellemi teljesítményfokozó, illetve potencianövelő anyagoknak is számítanak.

Kutatások kimutatták, hogy a maca úgy képes fokozni a hipotalamusz és az agyalapi mirigy működését, hogy ennek következtében valamennyi belsőelválasztású mirigy működése hatékonyabbá válik, tehát kiegyensúlyozza a hormonokat termelő mirigyek működését. Ez az oka annak, hogy képes lehet kezelni a hormontúltengés vagy hormonhiány miatt kialakult problémákat, betegségeket nők és férfiak esetén is, így a termékenységgel, a nemi vággyal és a potenciával kapcsolatos gondokat is.

A maca növelni képes a medencekörnyéki szervek vérellátását, ezáltal vérbőséget okoz a nemi szervek tájékán. Ennek köszönhetően fokozódik a nemi szervek érzékenysége, az orgazmus pedig hosszabb és gyönyörtelibb lehet a korábban tapasztaltaknál. Férfiaknál a vérbőség kulcsfontosságú feltétele a megfelelő erősségű és hosszúságú erekció létrejöttének. A maca növeli a szexuális vágyat, több energiához juttatja a sejteket, így fogyasztása jobb szexuális teljesítményt eredményezhet mind nők, mind pedig férfiak esetén. A maca gyökérben nagy mennyiségű cink található, ami fontos szerepet tölt be a szexuális vágy kialakulásában és a férfiak teljesítő- valamint nemzőképességében.

A maca nőknél növeli a progeszteron termelését, valamint képes normalizálni az ösztrogén szintjét, mely rendkívül lényeges, mivel a túl alacsony vagy a túl magas ösztrogénszint gátolhatja a teherbeesést, illetve gondokat okozhat a magzat kihordásában is. Továbbá szabályozhatja a menstruációs ciklust, valamint nagymértékben képes hozzájárulni a menstruációval, valamint a menopauzával járó kellemetlen panaszok és fájdalmak enyhítéséhez.

Urak esetén meg tudja előzni a prosztata megnagyobbodását és gyulladását, képes javítani a spermiumok mozgékonyságát és minőségét, támogathatja a potencia és a nemzőképesség fokozását. A maca gyökér képes lehet kezelni az erekciós problémákat, az impotenciát, illetve jelentősen növelheti a szexuális vágyat mind nők, mind pedig férfiak esetén.

Sportteljesítmény javítása

A maca tartalmaz a magas energiatartalmú szénhidrátok mellett természetes aminosavakat is, amelyek szerepet játszanak az izomépítésben, így különösen ajánlott az alkalmazása sportolók számára is. A maca rendszeres fogyasztásával jelentősen növelhető a fizikai és a szellemi teljesítmény is fokozott megterhelés során. A maca gyökér hozzájárul a szervezet energiaellátásának javításához, növeli a kitartást és az ellenálló képeséget.

Stressz ellenes hatás

A maca képes javítani a stresszel szembeni tűrőképességet, stabilizálni tud idegileg és érzelmileg, fokozza az agyműködést. Kiegyensúlyozó hatása által felhasználható depresszió, szorongás, levertség ellen is. A maca csökkenteni tudja a stressz által indukált, a szervezetben elindult káros fizikai és pszichés reakciókat, hozzájárulhat a testi és lelki tünetek enyhítéséhez is. Kitűnő energizáló és élénkítő képességének köszönhetően elősegíti a szellemi kapacitás teljes kihasználását, illetve a memória és a koncentrálóképesség javítását.

Támogassa testi és lelki egészségét a Vitaking Maca kapszulával!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: