A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta valamennyi vitaminból 200%-ot tartalmaz, ami a felnőtteknek ajánlott javasolt napi referenciaérték duplája. A termék rendszeres fogyasztása által a szervezet megkap minden fontos vitamint és ásványi anyagot, aminek köszönhetően kiegyensúlyozottabbá válhat a szervezet működése, valamint jelentősen megerősödhet az immunrendszer, vagyis fokozódhat a szervezet ellenálló képessége a betegségekkel szemben.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla a 13-féle vitamin mellett tartalmaz 10 fajta ásványi anyagot is, melyek többsége szerves, tehát a szervezet számára kitűnően hasznosuló formában került a készítménybe. Ráadásul a filmtabletta kristálytiszta tengervízből nyert magnéziumot tartalmaz.

BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta

A termék fogyasztása kifejezetten javasolt fokozott vitamin- és ásványi anyag szükséglet esetén. A multivitamin készítmények rendszeres fogyasztása fontos szerepet játszhat abban, hogy a szervezet hozzájusson valamennyi alapvető vitaminhoz és ásványi anyaghoz, így normalizálódhat, javulhat a szervezet működése. Emellett erősödhet az immunitás, ezáltal fokozódhat a szervezet védekezőképessége is.

A vitaminok abszolút nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez, de fontos ügyelni a szervezetbe bevitt vitaminok egymáshoz viszonyított arányára is. Éppen ezért is célszerű multivitamin készítményt szedni, mivel ezek optimális arányban tartalmazzák a különféle vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Tehát a multivitaminok segítségével teljesen biztonságosan, hatékonyan és komplexen biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges tápanyagokat.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta komplex módon járulhat hozzá az immunrendszer erősítéséhez a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok segítségével. Az A-, C-, D- és E-vitamin és a cink szerepet játszanak az immunrendszer egészséges működésében, míg a vas hozzájárul a szervezet energiatermelő folyamataihoz.

Az A-vitamin szükséges a normális növekedéshez, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez, illetve a bőr rugalmasságának és épségének fenntartásához. Továbbá nélkülözhetetlen a szemek egészségéhez, mivel például szükséges a szem megfelelő fényérzékenységének szabályzásához, illetve a szürkületben történő éleslátáshoz.

A C-vitamin abszolút nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, jelentősen képes fokozni a szervezet védekezőképességét, növeli a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is meg van áldva. Mindezeknek köszönhetően kulcsfontosságú szerepet tölthet be a fertőző, megfázásos, influenzás betegségek megelőzésében, valamint kezelésében. A C-vitamin elengedhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a szív- és érrendszer egészségének fenntartásához, illetve a csontok, a fogak, a porcok és a bőr egészségének megőrzéséhez is.

A C-vitamin igen erős antioxidáns hatással is rendelkezik, aminek köszönhetően képes megkötni, semlegesíteni a szervezetben keletkező káros szabadgyököket, így meg tudja gátolni a sejtek oxidációját és károsodását. A pajzsmirigy működésének támogatása által pedig hozzájárulhat a fáradtság érzésének csökkentéséhez is. A C-vitamin központi szerepet játszik a kollagén képződésének folyamatában, így hozzájárul a fogak, az íny és az erek egészségéhez, valamint a porcok, a csontok, az inak és az ínszalagok erősségéhez is. Továbbá közreműködik a bőr, a haj és a körmök egészségének megőrzésében is.

A D-vitamin ugyancsak elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, mivel képes aktiválni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkentheti az oxidatív stressz negatív hatásait. Emellett rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve.

A D-vitamin elképesztő módon tudja növelni a szervezet védekezőképességét, ezáltal sokkal hatékonyabban előzhetőek meg vagy küzdhetőek le a különféle fertőző betegségek. Ráadásul a fertőző betegségek mellett komoly szerepet játszhat az olyan súlyosabb betegségek megelőzésében is, mint a cukorbetegség vagy a szívbetegségek.

A D-vitamin egyensúlyban tudja tartani a kalciumháztartást a testben. Kellő mennyiségű D-vitamin nélkül a kalcium nem képes beépülni a csontokba, ezért kiemelt szerepet tölt be a csontok és a fogak egészségének megőrzésében. A D-vitamin biztosítani tudja a normál vérkalcium-szintet, azaz a csontképzéshez szükséges kalcium megfelelő mennyiségét.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettában található B-komplex nélkülözhetetlen az idegrendszer, az emésztőrendszer és a bőr egészségének fenntartásához. A B-vitaminok nagy segítséget nyújthatnak azok számára, akik fokozottan ki vannak téve a stressznek, a rohanó életvitelnek és az idegrendszert jelentősen megterhelő szellemi munkának.

A B-vitaminok szerepet játszanak abban, hogy a szervezet energiát tudjon nyerni az elfogyasztott ételekből, illetve hozzájárulnak a vörösvértestek képzéséhez, az emésztés szabályzásához, egyes hasznos bélbaktériumok túléléséhez, az immunsejtek aktivitásának szabályozásához, az idegrendszer és az agy egészségéhez, a hormonális aktivitáshoz, a haj, a bőr és a körmök szépségéhez, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez.

A B-vitaminok vízben oldódnak, többségük nagyon hamar kiürül a szervezetből, ezért fontos a B-vitaminok rendszeres pótlása, méghozzá lehetőleg együtt. Bizonyos állapotok növelhetik a szervezet B-vitamin szükségletét, mint például a fizikai aktivitás, a terhesség vagy a szoptatás. A B-vitamin hiány kockázata fokozódhat az 50 évnél idősebbeknél, illetve azoknál is, akik savcsökkentő gyógyszereket szednek, gyomorhurutban, lisztérzékenységben, Crohn-betegségben vagy más emésztőrendszeri zavarban szenvednek. Emellett nagyobb valószínűséggel alakulhat ki B-vitamin hiány azoknál is, akik rendszeresen alkoholt fogyasztanak, vegetáriánus vagy vegán étrendet követnek, illetve akik gyomorműtéten vagy testsúlycsökkentő műtéten estek át.

Ha B-vitamin hiány lép fel a szervezetben, akkor energiahiány is jelentkezni fog, tehát kimerültség, fáradtság érezhető, hiszen a B-vitaminok kulcsfontosságúak ahhoz, hogy támogassák a szervezetet az olyan energiát adó tápanyagok, mint a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok üzemanyagként való felhasználásában.

B-vitaminok nélkül az idegrendszer sem képes megfelelően működni mivel a B-vitaminok nélkülözhetetlenek a szerotonin, a dopamin és az epinefrin előállításához, amelyek okvetlenül szükséges kémiai anyagok az agy számára. Egyes B-vitaminok pedig elengedhetetlenek az enzimek működéséhez, valamint akár más anyagok szintéziséhez, a pantoténsav például hozzájárul a szteroidhormonok és a D-vitamin normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez.

A cink elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis cinkhiány esetén jelentősen csökkenhet a szervezet ellenálló képessége. A cink hiánya esetén fokozott fáradékonyság is felléphet. A cink képes szabályozni az anyagcsere folyamatait, illetve kulcsfontosságú szerepet játszik a normál vércukorszint fenntartásában. A cinkre szükség van az inzulin térszerkezetének kialakításához, a normál növekedéshez és sebgyógyuláshoz is.

A vas részt vesz az immunrendszer normál működésében, az agyműködésben, a szervezet energiaellátásában, illetve szükséges a vérképzéshez és a hemoglobin termeléséhez is. A vas a legfontosabb nyomelem a szervezetben, mivel nélkülözhetetlen a sejtek oxigénnel való ellátásához, hiszen a hemoglobin elengedhetetlen alkotója. Vashiány fennállásakor a vér kevesebb oxigént képes szállítani, így felléphet fáradékonyság vagy szédülés is, valamint csökkenhet a szellemi teljesítmény és az izmok teljesítőképessége is.

A magnézium megtalálható a szervezet minden egyes sejtjében, részt vesz az anyagcsere valamennyi folyamatában, nélkülözhetetlen több mint 300 enzim működéséhez, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez. Emellett szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, az immunrendszer megfelelő működésében, a szív- és érrendszeri problémák megelőzésében, a sportteljesítmény javításában, illetve az izomgörcsök megelőzésében.

Lássa el szervezetét valamennyi fontos vitaminnal és ásványi anyaggal kivételesen hatékonyan a BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: