Az Organic Force Coffee Collagen Kávékollagén nem kávé, hanem egy olyan vitaminokkal dúsított hidrolizált marhakollagén por, amelyet egyszerűen a kedvenc kávéjába vagy bármilyen más italba is beletehet. Attól pedig egyáltalán nem kell tartania, hogy esetleg elrontja a kávéja ízét, mivel nincsen semmilyen mellékíze, tökéletesen feloldódik, nem csomósodik, könnyen és gyorsan elkeverhető, ráadásként pedig még vitaminokat és prebiotikumot is tartalmaz. A Kávékollagén 3 formában elérhető, natúr - ízesítettelen, valamint karamell és vanília ízekben, melyekkel könnyen feldobhatja kedvenc kávéja ízét. A Coffee Collagen kollagénporok glutén-, tej-, laktóz, allergén- és cukormentesek, valamint GMO sem található bennük.

Amiatt sem kell aggódnia, hogy a forró kávé kárt tesz a kollagénben, ugyanis a kollagén fehérje szerkezete csak 150°C felett kezdhet el sérülni, vagyis sokkal magasabb hőfokon, mint amilyen a legforróbb kávé. Amennyiben pedig nem szokott kávézni, akkor sincs semmi probléma, mivel bármilyen más italban is ugyanolyan könnyen elkeverheti ezt a nagyszerű kollagénport.

Organic Force Coffee Collagen – élvezetes és hatékony kollagén pótlás

A Kávékollagén napi adagjában 10.000 mg kollagén, E-vitamin, biotin és inulin is található, amely kombinációval hatékonyan képes lassítani az öregedés folyamatát, hozzájárulhat a bőr, a haj és a körmök szépségéhez, illetve védheti az ízületek egészségét. Az E-vitamin fokozza a kollagén termelését, támogatja a haj növekedését, hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához. A biotin kiemelten támogatja a bőr, a haj és a körmök egészségét. A készítményben található természetes prebiotikum, az inulin pedig még hatékonyabbá teszi a vitaminok és a kollagén felszívódását. A kávékollagén napi adagjában található 10.000 mg kollagénnel már nagyon hatékonyan lehet növelni a kollagénszintet a szervezetben, valamint elősegíti a test természetes kollagéntermelését is.

A Coffee Collagen Kávékollagénben prémium minősítésű, brazil minőségű, hidrolizált szarvasmarha kollagén található. A legjobban kutatott és igazolt eredmények a marhakollagénről állnak rendelkezésünkre, ez a legkomplexebb, és ez tartalmazza a legtöbb olyan típusú kollagént, amire szüksége van az emberi szervezetnek. Főként I-es és III-as típusú kollagén található benne, illetve kisebb mennyiségben II-es típus is. A testben lévő kollagénnek több mint 90%-át alkotja az I-es és III-as típusú kollagén. Ezek teszik ki a fő részeit a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, a csontoknak, a fogaknak, az izmoknak, az inaknak, az ínszalagoknak, az ínynek, az ereknek és a szemeknek. Emellett pedig 18 aminosav kombinációja található meg benne.

Ami pedig még rendkívül lényeges, hogy a kollagén vízből kivont és lebontott, úgynevezett peptid formában hasznosul a leghatékonyabban az emberi szervezetben, mivel ebben a formában a legjobban emészthető, gyorsabban hat, jól felszívódik, és elősegíti a természetes kollagéntermelés beindítását is.

Kiknek ajánlott a kávékollagén fogyasztása?

 • Akik még élvezik bőrük üdeségét és fiatalságát, de szeretnének időben tenni fiatalos külsőjük megőrzéséért.
 • Akik nehezen tudnának beilleszteni egy új szokást a napi rutinjukba, mivel a kávékollagénnel egy már meglévő szokás gyakorlása közben pótolhatják a kollagént.
 • Akiknek eddig nem sikerült megtalálniuk a számukra ideális, napirendjükbe könnyen beilleszthető, hatékony kollagénpótlást.
 • Akik csökkenteni akarják a 35-40 éves kor körül jelentkező öregedési jeleket, mint a szarkalábak vagy a ráncok.
 • Akik szeretnék megelőzni az ízületi problémákat, vagy akik enyhítenék azok tüneteit.

Melyek lehetnek a legfontosabb előnyei a Kávékollagén por fogyasztásának?

Feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb, ragyogóbb bőr

Hozzájárulhat a bőr rugalmasságának fokozásához a teljes test felületén, lassíthatja a bőr öregedési folyamatát, növelheti a bőr hidratáltságát. Csökkenhetnek a szarkalábak és a ráncok, illetve a narancsbőr tünetei is.

Erősebb, rugalmasabb, csillogóbb tincsek

Javíthatja a haj minőségét, felléphet az elvékonyodása és a korai hajhullás ellen.

Erősebb körmök

Javíthatja a körmök állapotát, gyorsíthatja növekedésüket, csökkentheti a körmök töredezettségét.

Ízületek egészsége

Támogathatja az ízületi problémák és fájdalmak megelőzését és enyhítését. Regenerálni tudja a kötőszöveteket és az izmokat, megerősítheti a csontokat, a porcokat, az inakat és a szalagokat.

Hogyan védi a kollagén a szépséget és az egészséget?

A kollagénről talán a legtöbbeknek a ráncfeltöltés jut eszébe, pedig a kollagén ennél jóval szélesebb körben járulhat hozzá nem csupán a szépséghez, hanem az egészséghez is. A kollagén pótlása éppen ezért egyáltalán nem csak a nők számára fontos, hanem bizony a férfiaknak is. A kollagén valójában zselatin, és a testünkben megtalálható fehérjék mintegy 30%-a, bőrünknek pedig körülbelül 75%-a épül fel kollagénből. Tehát a kollagén abszolút nélkülözhetetlen alkotóeleme a bőrnek, a hajnak, a körmöknek, az ízületeknek, a porcoknak és valamennyi létfontosságú szervünknek is.

A kollagén kollagénrostokból áll, amelyek mátrixos alakzatban helyezkednek el, állaga pedig leginkább a kocsonyához hasonlítható. A kollagén voltaképpen ragasztóként funkcionál a szervezetben, ugyanis ez tart össze mindent mindennel testünkben, mivel rostos hálót alkot az egész szervezetben, így például a kollagén tapasztja egymáshoz a csontvázat és a lágyszöveteket. A kollagén a szemekben is megtalálható, ahol hozzájárul a szem tömörségének fenntartásához.

Azonban a kollagén szintje a szervezetben már körülbelül a 20. életévtől egyre csökken, és évente nagyjából 1%-ot veszítünk kollagén készletünkből. Így mire 50-60 évesek leszünk, már egyáltalán nem termelődik kollagén testünkben, aminek egyértelműen látható és érezhető jelei vannak. A kollagén hiánya ugyanis negatívan befolyásolja a teljes szervezet egészségét és működését, például okozhat kimerültséget és fáradékonyságot, illetve rossz közérzetet is.

Az öregedéssel párhuzamosan az egyre csökkenő kollagénszintnek köszönhetően egyre több kellemetlen tünet jelentkezhet, amelyek egyre komolyabb problémákat is okozhatnak. A kollagén kulcsfontosságú elem a szövetek felépítéséhez, a növekedéshez, ezért a kollagénszint zuhanása rengeteg öregedéssel kapcsolatos betegségben tölthet be fontos szerepet.

A legtöbbeknél a 30-as évek elején jelentkezhetnek apróbb szarkalábak, ráncok, a bőr pedig egyre fakóbb lesz, elveszti korábbi üdeségét, ragyogását. A haj ugyancsak sokat veszíthet erejéből, rugalmasságából, csillogásából. A körmök pedig gyengévé, töredezetté válhatnak. A külsőnkön látható jeleken kívül egyre több mozgásszervi probléma is felülheti a fejét, a mozgás egyre nehezebbé válhat, az ízületek sokat veszíthetnek hajlékonyságukból, és különböző mozgásszervi panaszok, ízületi fájdalmak keseríthetik meg az életünket. A kollagén szintjének további csökkenése pedig már károsíthatja az izomszöveteket és a kötőszöveteket is, de még akár a csontszerkezet is meggyengülhet.

A kollagén kedvező élettani hatásai, amelyeket kutatások is igazolnak:

 • Képes javítani a kötőszövet minőségét.
 • Komplexen tudja lassítani az öregedési folyamatokat az egész szervezetben.
 • Hidratálja és táplálja a bőrt, képes feltölteni a ráncokat.
 • Javítani tudja a haj és a körmök szerkezetét, erősíti őket.
 • Képes növelni az izmok teljesítményét.
 • Halványítani tudja a hegeket és a terhességi csíkokat, striákat.
 • Hozzájárul az erek falának rugalmasan tartásához.
 • Erősíti a csontokat.
 • Képes regenerálni az ínszalagokat, mivel az inak 100%-ban kollagénből épülnek fel.
 • Építi a porcokat, képes enyhíteni az ízületi gyulladás tüneteit.

Próbálja ki az élvezetes és hatékony kollagénpótlást az Organic Force Coffee Collagen kávékollagén porral!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: