A Fittprotein speciális termékei olyan különlegesen válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek kivételesen hatékonyan támogatják a nők, illetve a férfiak egészségét. A Fittprotein Kollagén C+Q10 for Women kapszula kiemelkedő módon járul hozzá ahhoz, hogy a hölgyek bőre feszes, rugalmas legyen, fellép a ráncok ellen, valamint nagymértékben támogatja az ízületek, a haj és a körmök egészségét is. A Fittprotein Hialuron 400 for Women kapszula kiemelkedően magas, 400mg-os hyalurontartalommal rendelkezik, ezáltal egyedülállóan hatékonyan segíti elő a bőr hidratálását és feszességének megőrzését, valamint a porcok és az ízületek egészségét. A Fittprotein Big Boss for Men kapszula pedig egy kifejezetten férfiak számára készült étrend-kiegészítő, ami tartalmaz macagyökér kivonatot, görögszéna mag kivonatot, szabalpálma kivonatot és cinket is.  

Fittprotein Kollagén C+Q10 for Women kapszula

A készítmény rendkívül nagy segítséget nyújthat ahhoz, hogy a nők visszaszerezzék, illetve megőrizhessék bőrük feszességét és rugalmasságát, csökkenthessék ráncaik láthatóságát, fenntarthassák vagy visszaszerezhessék ízületeik egészségét és rugalmasságát, valamint hogy megőrizhessék vagy visszanyerhessék hajuk és körmeik egészségét és ragyogását.

A Q10 jelentősen hozzájárul a sejtmegújuláshoz, a szív egészségéhez, illetve antioxidáns képességével kulcsfontosságú az öregedési folyamatok lassításában is. Emellett kiemelkedő módon képes fellépni a fáradékonyság, a kimerültség ellen, a C-vitaminnal közösen pedig hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. A Q10 segít a stressz könnyebb kezelésében is, tehát nem csupán testileg, hanem lelkileg is frissít.

A készítményben található kollagén egy olyan természetes fehérje, ami a bőrnek mintegy 75%-át alkotja, így nélkülözhetetlen a bőr normál hidratáltságához és rugalmasságához. Továbbá elengedhetetlen a porcok regenerálásához, rugalmasságához, illetve a csontok egészségének és épségének fenntartásához. A kollagén vízmegkötő képességével biztosítja a porcok rugalmasságát, aminek köszönhetően védi az ízületet a gyulladás kialakulásától. A porcok képesek a regenerálódásra, ám ehhez megfelelő mennyiségű tápanyagra van szükségük, máskülönben csökken a szövet szilárdsága.

A kollagén segíthet a csontritkulás megelőzésében is. Vizsgálatokban összehasonlították a kalcium és a kollagén hatásait a csonttömegre. Kiderült, hogy a kollagén jóval hatékonyabban csökkenti a csont lebomló hatását, mint a kalcium. Emiatt is roppant lényeges a kollagén rendszeres pótlása a hölgyeknek.

A kollagén jelen van a belek kötőszövetében is, és nélkülözhetetlen az emésztőszervek védelmi feladatainak ellátásához. Az immunrendszer mintegy 75%-a a belekben található, így főként a bélflóra az, ami védelmet képes biztosítani számunkra a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók ellen. Ezért tulajdonképpen létfontosságú, hogy a bélflóránk erős és egészséges legyen, ebben pedig szintén sokat segíthet a kollagén pótlása.

A Fittprotein Collagen C+Q10 napi adagja 500 mg C-vitamint is tartalmaz, ami többek között támogatja az immunitás erősítését, növeli a szervezet antioxidáns védelmét, elősegíti a kollagén hatékony beépülését, valamint fokozza az anyagcserét, így segítheti a fogyást.

Fittprotein Hialuron 400 for Women kapszula

Ebben a szintén kifejezetten nőknek készült termékben extra magas mennyiségű, 400mg hyaluronsav található kapszulánként, ami által nagymértékben támogatja a fiatalos külső minél további fenntartását, a bőr hidratáltságának, feszességének és rugalmasságának megőrzését vagy visszaszerzését, illetve az ízületi problémák és a porckopás megelőzését vagy kezelését. A hyaluronsav egyedülálló tulajdonsága, hogy képes megkötni vízben a saját tömegének akár 1000-szeresét is. Ennek köszönhetően biztosítja a bőr maximális hidratáltságát. Ráadásul a hialuronsav fellép a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök ellen is, ezáltal pedig jelentősen lassítja a bőr öregedését.

A hialuronsav a porcok egyik legfontosabb összetevője, ezért teljeséggel nélkülözhetetlen az ízületek egészségének megőrzéséhez és helyreállításához. A hialuronsav elősegíti az ízületek megfelelő kenését, hozzájárul az ízületi folyadék mennyiségének megőrzéséhez, valamint védelmet biztosít az ízületeknek a gyulladások kialakulása ellen.

Fittprotein Big Boss for Men kapszula

Ez a készítmény kifejezetten férfiak számára készült, hozzájárul egészségükhöz, illetve kiemelten támogatja férfiasságuk megőrzését, akár visszaszerzését is. A termék legfontosabb összetevője a koncentrált 1500mg macagyökér kivonat, ami 15.000mg macagyökér pornak felel meg. A macát szokták perui ginzengnek is hívni, mivel élettani hatásai sokban hasonlítanak a ginzengéhez. Emellett a készítmény tartalmaz szabalpálma kivonatot, görögszéna mag kivonatot és cinket is.

A macagyökér egy fantasztikus szuperélelmiszer, egy valódi tápanyagbomba, természetes multivitamin, ami tartalmaz többek között számtalan vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, aminosavat, enzimet, zsírsavat vagy szterolokat is. Kiemelkedő tápanyagtartalma miatt talán a világ leghatékonyabb energetizáló, vitalizáló anyaga, ráadásul nem csupán testileg, hanem szellemileg is frissít, élénkít. A maca hatékonyan képes csökkenteni a stresszt, jelentősen hozzájárulhat a hangulat, a közérzet javításához is.

A maca a hormonrendszer kiegyensúlyozásában is az elsők között van, jelentősen képes növelni a férfiak termékenységét is, mivel javítja a sperma minőségét, valamint növeli a termelését. A maca az egyik legjobb természetes afrodiziákum, nagymértékben képes növelni a férfiak potenciáját és nemi vágyát, illetve támogatja a szexuális teljesítmény javítását is.

A Big Boss for Men kapszulában található szabalpálma kivételes módon képes támogatni a prosztata egészségét, megelőzheti és kezelheti annak megnagyobbodását, illetve komoly szerepet tölt be a férfiaknál a húgyúti rendszer megfelelő működésének megőrzésében. A szabalpálma kifejezetten kedvező hatású a 40 év feletti férfiak esetén, mivel általában náluk jelentkeznek a prosztataproblémák. A szabalpálma meg tudja előzni a prosztatával kapcsolatos gondokat, illetve kezelheti a hozzá kapcsolódó tüneteket, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést.

A szabalpálma támogatja a húgyúti rendszer megfelelő működését, hozzájárulhat a normális vizeletáramláshoz, illetve képes csökkenteni a hólyagban keletkező nyomást. Emellett szabályozni tudja a férfiak tesztoszteronszintjét, képes megakadályozni a tesztoszteron átalakulását dihidrotesztoszteronná (DHT). Ennek köszönhetően kulcsfontosságú lehet a hormonokkal összefüggő , például a megelőzésében. A DHT a férfias típusú kopaszodás kiváltója is, ezért a szabalpálma megelőzheti és kezelheti is ezt a problémát.

A szabalpálma szintén fokozhatja a férfiak szexuális vágyát, illetve fokozhatja a termékenységüket is, ugyanis a tesztoszteron egyensúlyzavara és az alacsony libidó között szoros kapcsolat áll fenn, ami hatással van a nemi vágyra. Emellett azáltal is növelheti a férfiak libidóját, hogy újjá képes építeni a prosztata szöveteit.

A készítményben található görögszéna ugyancsak alkalmas a nemi vágy növelésére, miközben csökkentheti a fáradékonyságot és a depressziós tüneteket is. A görögszénában számos vitamin és ásványi anyag van jelen, többek között a réz, a vas, a magnézium, a foszfor, a B6-vitamin és a mangán is. Egyik különleges hatóanyaga, a diosgenin kedvezően befolyásolja a szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító képességeit. Más összetevői pedig képesek hatékonyan csökkenteni a gyulladásokat. Továbbá olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek legyőzik a mikrobákat, illetve pozitívan hatnak a vércukorszintre is.

A készítményben lévő cink kulcsfontosságú a férfiegészség szempontjából, mivel hozzájárul a tesztoszteron normál szintjének fenntartásához a vérben. Emellett a cink nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, mivel rendkívül hatékonyan képes védelmet biztosítani a sejteknek az oxidatív károsodások ellen. A cink az egyik legfontosabb mikrotápanyag szervezetünk számára, mivel elengedhetetlen a hámsérülések, a sebek regenerációjához és gyógyulásához. Továbbá szükséges a normál látás fenntartásához, illetve a csontok, a bőr, a haj és a körmök erősségéhez.

A cink alacsony szintje a szervezetben károsan befolyásolja a hormontermelést, ami több területen is negatívan hat az életminőségre és a teljesítményre. Ha például kevés inzulin termelődik a szervezetben, akkor könnyen ingadozhat a vércukorszint, ami hosszabb távon akár elhízáshoz is vezethet.

A Fittprotein természetes készítményei segítségével tehát kiemelkedő módon támogatható mind a nők, mind pedig a férfiak egészsége. A Kollagén C+Q10 for Women kapszula és a Hialuron 400 for Women kapszula fogyasztásával a hölgyek sokáig megőrizhetik szépségüket, fiatalos kinézetüket és könnyed mozgásokat, a Big Boss for Men kapszula segítségével pedig az urak támogathatják szervezetük energetizálását, fizikai és szellemi teljesítményük, illetve potenciájuk fokozását.

Kapcsolódó cikkek: