A Swedish Nutra kínálatában olyan folyékony állagú vitamin italok és kollagén készítmények találhatóak, amelyek szuperélelmiszerek felhasználásával és természetes gyümölcs aromával készülnek. Ezek a prémium minőségű termékek nem tartalmaznak cukrot, színezéket, glutént, valamint GMO-mentesek. A Swedish Nutra készítmények között találhat multivitaminokat gyerekek, nők, férfiak és 50 év felettiek számára, sport multivitamin italt, biotint, szépségvitamint, akne ellenes kollagén italt, ízületvédő kollagén italt, kollagén italokat, C- és D3-vitamin italt, valamint ginzenges energiaitalt is.

Swedish Nutra Vitamin C+D3 ital

Ez a termék egy rendkívül finom, narancs ízű, folyékony állagú táplálékkiegészítő, ami jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a védekezőképesség fokozásához. Folyékony formájának köszönhetően nagyon hatékonyan képes felszívódni a szervezetben, a benne lévő C- és D-vitamin, valamint a cink nélkülözhetetlenek az immunrendszer egészséges működéséhez. A Vitamin C+D3 ital természetes gyümölcsaromával készült, vegánok is fogyaszthatják, illetve glutén-, GMO- és cukormentes.

A C-vitamin az immunrendszer erősítése mellett kulcsfontosságú szerepet játszik többek között a bőr, az erek, a porcok, a csontok, a fogak és a fogíny normál állapotának megőrzésében, illetve az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához, valamint az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkciók fenntartásához.

A C-vitamin közismerten az egyik legfontosabb vitamin az immunrendszer erősítéséhez, és alkalmazható a nátha, a megfázás és más fertőző betegségek természetes gyógyszereként. Éppen ezért roppant fontos a C-vitamin rendszeres pótlása az őszi-téli hónapokban, a fertőzéses időszakokban.

A C-vitamin javítani tudja az immunrendszer működési hatékonyságát, illetve bizonyítottan baktérium- és vírusellenes hatással is rendelkezik. A C-vitamin képes növelni azoknak a fehérvérsejteknek a mennyiségét a szervezetben, melyek legfontosabb dolga, hogy elpusztítsák a testünket megtámadó kórokozókat. Számos tudományos bizonyíték igazolja, hogy a C-vitamin nem csupán a náthás, influenzás betegségek megelőzésében játszik szerepet, hanem a gyorsabb, könnyebb gyógyulásban is.

A D-vitamin legalább ugyanannyira fontos az immunrendszer normál működéséhez, mint a C-vitamin, ugyanis aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, aminek köszönhetően képes csökkenteni az oxidatív stressz káros hatásait. Ráadásul kiemelkedő hatékonysággal képes fellépni a gyulladásos folyamatok ellen is a teljes szervezetben.

A D-vitamin rendkívül eredményesen tudja növelni a szervezet védekezőképességét, ezáltal sokkal sikeresebben lehetünk képesek megelőzni vagy leküzdeni a különféle fertőző betegségeket is. Ráadásul az immunrendszer közel sem csak a fertőző betegségekkel szemben nyújt védelmet, hanem a komolyabb, degeneratív betegségek kialakulása ellen is, ezért a D-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszhat a súlyosabb betegségek megelőzésében is.

Ismerje meg a prémium minőségű, kitűnő felszívódású Swedish Nutra ital készítményeket!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: