A húsvéti ünnepek alatti bőséges falatozás szükségessé teszi az emésztésünk és bélflóránk helyreállítását. Ehhez javasoljuk ezt a három népszerű Specchiasol terméket, amelyek már bizonyítottak jótékony és sikeres hatásukkal.

 

Méregtelenítés - Emésztés - Béltisztítás

 

Probiotikumokkal a jobb emésztésért!

A bélnyálkahártya a test védelmi rendszerének fő helyszíne, amely működésében kiemelkedő szerepük van a hasznos bélbaktériumoknak, probiotikumok. Ők végzik a táplálékok bakteriális lebontását, a tápanyagok beépítését, részt vesznek a koleszterin-anyagcserében, a zsírok és a tejcukor feldolgozásában és a kórokozó baktériumok megtelepedésének megakadályozásában. A probiotikumok az egészségünket, emésztésünket, közérzetünket és szépségünket befolyásoló mikroorganizmusok.

Probiotikumokkal a jobb emésztésért!

Probiotikumokkal a jobb emésztésért!

 

Dr. Herz fogyókúrás termékek akciós áron

Itt a tavasz, és ezzel együtt itt a tavaszi fogyókúra, alakformálás és megszépülés időszaka is. Négy olyan készítményt választottunk ki, amelyek hatékonyan segíthetik a fogyókúrát. Rendeljen Dr.Herz Garcinia Cambogia, Fügekaktusz, Zöld kávé, Káposztaleves + almaecet és Málna kivonatot, amelyeket április 30-ig akár 50% kedvezménnyel vásárolhat meg!

Dr. Herz fogyókúrás termékek még akciós áron!

Dr. Herz fogyókúrát segítő termékek

 

Áprilisi Vitaking akciók

Ahogy már megszokhattuk, minden hónapban más-más Vitaking termék vásárolható meg 20%-30%-os kedvezménnyel. Április hónapban többek között az L-Carnitine, a 100mg-os Q10, a D-1000 és D-2000, ill. a CalMag+D3 készítmény.

Vitaking vitaminok 20%-30% kedvezménnyel!

Vitaking áprilisi akciók!

Piactér extra akciós árakkal!

 

Aktuális hírlevelünk...

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: