Lúgosítás és méregtelenítés minden szervnek, minden szövetnek, minden szervrendszernek, hogy legyőzd a korai öregedésért,depresszióért, krónikus fáradtságért, elhízásért felelős savasodást. Hogy jobb legyen az emésztésed, megszüntesd az allergiát, a puffadást, ne kínozzon gyomorbántalom és bélpanasz, erős legyen az immunrendszered, le tudj számolni a Candidával és parazitákkal, ne legyen alvászavarod, aktív legyél fizikálisan és szellemileg, javuljon a keringés, a koncentráció, az akaraterő, és lásd ennek külső jeleit.

Mint a tiszta, szép bőr, fényes és erős haj, köröm, narancsbőr-mentes feszes kötőszövet, csillogó szemek, karcsú test, pozitív, mosolygós mindennapok.

Puridren

Hogyan csinálja?
A főzetbe 12 gyógynövény hatóanyagát és klorofill koncentrátumát sűrítettük. A szerves klorofillok elkapják a savakat, míg a gyógynövények az összes szervet megtisztítják és kivezetik a mérgeket.

Mit tapasztalsz?
A vizeleted színe, szaga és állaga jelentősenmeg fog változni, látod a WC-n, hogy a lúgosítás elindult. A kötőszöveted feszesebb lesz, a zsírpárnák csökkennek, mert ezek a szervezet szeméttárolói.

Mi lesz avégeredmény?
A szervek és szervrendszerek totális megfiatalodása, azaz egészség, ami a külső kivetítőkön is tapasztalható, mint a kötőszövet (a tiszta, szép bőr, fényes és erős haj, köröm, narancsbőr-mentes feszes kötőszövet, csillogó szemek, karcsú test) és életminőség javulás, ami pozitív, mosolygós mindennapokat jelent.

Hogy használd?
Nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak Puridren koncentrátumot adni, és inni egész nap!

Mennyi időre elég egy palack?
Egy palack 500ml, a napi adagja 25ml, így ez 20 napra lesz elegendő.

Miért működik?
Amitől öregszel az a bénító savak és mérgek a testben. Ezek a hulladék anyagok eltolják a pH értéket, legkisebb egységeid a sejtek lassúbb tempóra váltanak, a tested pedig tünetekkel jelez (allergia, hangulatingadozás, emésztési zavar, bőrproblémák, súlygyarapodás, súlyvesztés), később a tünetek betegségek formáját öltik. Méregtelenítéssel és lúgosítással egyensúlyba kerülsz, beindítod tested, csodálatos öngyógyító folyamatait.

Napi fél percbefektetéssel!
Egészségesebben, szebben, fittebben, karcsúbban.A lúgosítás és méregtelenítés a természetgyógyászat alapja. Minden tünet sejtszinten veszi kezdetét, ha a tüneteket nem kezeljük, akkor azok betegség formáját ölti. Az új élet, az új Te lúgosítással-méregtelenítéssel veszi kezdetét!

Miért a lúgosítás-méregtelenítés az egészség alapja?

Mert minden betegség sejtszinten veszi kezdetét. A legkisebb egységed a sejt, sejtekből épülsz fel. Sejtjeid a kicsi „Én”-ek, akik fiatalon és egészségesen tartanak. Ugyanúgy esznek, isznak, ürítenek, kommunikálnak, mint Te. Mindaddig aktívak és dolgosak, míg megkapnak minden tápanyagot, ami működésükhöz szükséges és megfelelő klímát, pH értéket ami alatt aktívak tudnak lenni. Ha, a testben savas végtermékek jelennek meg, a pH érték eltolódik. Savat generál a stressz, (szorongás, önértékelési zavar, negatív gondolatok, félelem, idegesség, pánik...) a helytelen táplálkozás ( rágás hiánya, tápanyag összetétel, folyadékhiány) és életvitelünk (élvezeti szerek, mozgáshiány). Ez a pH eltolódás, amit savasodásnak, vagy a sav-bázis egyensúlyának elbillenésének is hívnak, tompává, lassúvá tesz téged, ami külső kivetítőiden is látszódni fog (alakod, hajad, bőröd, kötőszöveted).
Innen jön az a nagyon igaz mondás, hogy a szépség belülről fakad!

Miért olyan nagy a változás ezzel a kis lépéssel?

Az a szerencsénk, hogy szervezetünk fantasztikus öngyógyító képességgel bír, ha kellő mennyiségű és minőségű muníciót kap ahhoz, hogy a savakat és méreganyagokat kiűzze, képes lesz helyreállítani a pH viszonyokat és sejtjeink teljes gőzzel dolgoznak megint. Mit érzel Te ebből? Reggel frissen ébredsz, nappal aktív és koncentrált vagy, este mélyen alszol, és nem szenvedsz tovább a felesleges kilókkal sem. Egyszerűen: Puridren-nel egyensúlyba kerülsz.

 

A Puridren 12 gyógynövény koncentrátuma, a test totális méregtelenítője. Ez a zöld színű folyadék, a salak- és méreganyagokat vizeleten keresztül üríti a szervezetből. A vizelet ezért vastagabb, színesebb és büdösebb lesz. A Puridren beindítja a test öngyógyító folyamatait, megteremti a test lélek szellem harmóniáját, méregtelenítő és lúgosító munkáján keresztül.

Összetevők: gyermekláncfű, árticsóka, kurkuma, bojtorjángyökér, zsálya, csalán, boróka, édesgyökér, fahéj, gyömbér, édeskömény és ánizs tartalmú táplálékkiegészítő, melyeket hagyományosan tisztító hatásukért használnak. (súlyfelesleg, puffadás, fénytelen bőr, fáradtság)

Kapcsolódó termékek: