Rapunzel márka 2010-ben Magyarországon elnyerte a Superbrands díjat, melyet  a HELIOS BIO-KER Bt, mint a márka magyarországi forgalmazója kapott a 16 tagú, független szakemberekből álló zsűri döntése alapján.

A döntés annak eredménye, hogy a fogyasztók és ezáltal a Bizottság a márka értékét kimagaslónak tartják. A Rapunzel márka egy évig viselheti a Superbrands 2010 megkülönböztető jelzést.

Idén hatodik alkalommal adott iránytűt a vásárlóknak a független szakmai zsűri, mikor kiosztotta a Superbrands díjakat. Ezek alapján tudható, mely márkák, mely cégek érdemlik meg valóban a vevők bizalmát. A reklám helyett, mellett ez egy olyan jel, mely biztonságot és garanciát ad a mindennapi választáshoz.

 

 

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik:

„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett.

A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

A Superbrands rövid története: közel másfél évtizeddel ezelőtt Nagy-Britanniában marketinggel, kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek köre indította útjára ezt a programot. Céljuk kettős volt: A kiemelkedő erejű márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák bemutatása a fejlődni, tanulni kívánó piaci szereplők számára. Az ötlet sikerét fémjelzi, hogy ma már 5 földrész 86 országában jelent különleges minősítést a Superbrands fogalom. A programot megvalósító valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a "zsűrire". Éppen ezért kizárólag magas szakmai elismertséggel rendelkező személyeket kérnek fel e munkára a megmérettetés szervezői. A döntés kizárólag a bírálók saját tapasztalata és szaktudása alapján születik. Sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet ugyanis az elismerésre. 

Külön örömünkre szolgál, hogy a top-márkák között már a biotermékek is helyet kaptak, és bízunk abban, hogy ez a díj azt is elősegíti, hogy az ilyen jellegű élelmiszerek egyre nagyobb teret hódítsanak a magyar piacon.

 

Rapunzel Bio termékek a ProVitamin áruházban »»»