A Rio rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb márkává vált termékeivel melyek szalon kezeléseket, technológiát és technikákat kínál bárki számára otthoni használatra. Az idő és pénz megtakarítása minden esetben hasznos, talán egyaránt fontos az is, hogy megválaszthassa mikor a legalkalmasabb Önnek. 

A Rio® termékek angol gyártója 2001-ben megnyerte a Business of the Year díjat, és a döntőbe került 2000-ben és 2001-ben a Környezetvédelmi és Termék innovációs Díj terén, jelezve a cég filozófiáját  a részletekre történő figyelem és a hagyományos módszerek újragondolása és megkérdőjelezése terén, valamint az erős környezetbarát hozzáállást.

A Rio mögötti lelkesedés és a támogatás lehetővé tette termékek olyan egymást kiegészítő választékának kifejlesztését és kialakítását, melyből minden egyes termék valami mást nyújt a felhasználónak. Az öt fő terület melyre szépségápolási megoldást kínálnak a különböző termékcsaládok: szőrtelenítés, arcápolás, kéz- és lábápolás, szájhigiénia és testápolás.

Rio Beauty termékek


A nagy-brittaniai, hazai piaca mellett sikereket ért el és az egyik piacvezető szépségápolási márkává vált európai országokban mint Belgium, Franciaország, Németország, Spanyolország, Lengyelország vagy Oroszország, illetve tengerentúlon is Amerikában, Ausztráliában, Dél-Amerikában vagy Japánba. 

Minden termék esetén nyilvánvaló a minőség, teljesítmény, stílus és design, melyet egy angol gyártótól elvárhatunk. 

 

Egyes Rio Beauty termékek most akciós áron!