A Nutrilab 3 Alge készítményben található háromféle alga - Spirulina, Chlorella, Vörös alga - a hatóanyagok egymást erősítő kombinációjával hozzájárul az egészség, a jó közérzet és erőnlét megőrzéséhez.

Nutrilab Spirulina - Chlorella - Vörös alga komplex tabletta

Az alga a WHO szerint is a legtökéletesebb superfood!

 

Vörös alga - Lithotamnion calcareum

A Vörös algában több mint 70 féle mikroelem található: vas, bór, mangán, kobalt, réz, cink, szelén, és még folytatható lenne a felsorolás. A Vörös alga makro-és mikroelemek olyan természetes kombinációját kínálja, amelyek egymás hatását segítik, erősítik, és együttesen járulnak hozzá a csontok és ízületek egészségéhez és az egész szervezet egészségesen, fitten tartásához. A Vörös alga kalcium tartalma hozzájárul az egészséges csontok és fogak, illetve a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséhez.

 

Spirulina - Spirulina platensis

SpirulinaA Spirulina világszerte fogyasztott alga, amit a WHO a legjobb „Superfood”-ok egyikének nevez, a NASA űrutazások alkalmával használja, mivel az koncentrált formában sokféle vitamint és nyomelemet tartalmaz.

A Spirulina rendkívül gazdag fehérjékben. Az alga az antioxidáns tulajdonságú pigmentjeinek köszönhetően markánsan zöld színű. Bizonyítottan erősíti az immunrendszert, aminek az allergiás megbetegedések kezelésében van szerepe. Csökkenti a koleszterin- és az LDL-szintet, stabilizálja a vércukorszint ingadozásait.

Prebiotikus hatással bír, azaz segíti a bélben a jótékony, emésztést és immunrendszeri védekezést elősegítő baktériumok megtelepedését. Savtalanít és regenerálja szervezetünket.

A Spirulina intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá a benne lévő életfontosságú anyagokhoz. A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését.

 

Chlorella - Chlorella vulgaris

Chlorella

A Chlorella alga az összes alga közül a legmagasabb klorofill-tartalmú, aminek köszönhetően intenzíven zöld színű és kedvező antioxidáns hatással rendelkezik. Helyreállítja a szervezet savbázis egyensúlyát, szervezetünket lúgos irányba tolja el. Valamennyi esszenciális aminosav megtalálható benne, de vitaminok (C, B, K) és mikroelemek (vas, jód, cink stb.) széles skáláját is kínálja.

Immunrendszer erősítő hatással rendelkezik, a szervezetet védő immunsejtek számát megnöveli. Vizsgálatokkal igazolták, hogy csökkenti a koleszterin- és LDL-szintet, valamint jelentősen javítja a bélrendszeri fekélyekben szenvedő betegek állapotát. Említésre méltó még magas lúgtartalma, mely segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis-egyensúlyát.

Vírusölő hatású, javítja a test méregtelenítő funkcióit, legfontosabb tulajdonsága azonba, hogy a szervezetünkben tárolt mérgeket, nehézfém-szennyeződéseket (higanyt, kadmiumot, ólmot és arzént) megköti és kivezeti.

 

Természetes ”zöld multivitamin“ alga komplex készítmény!


Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: