A Pharmekal Koreai Ginseng kapszula rendszeresen fogyasztva szerepet játszhat a normál fizikai, szellemi és szexuális erőnlét fenntartásában, valamint különösen jótékony hatású lehet kimerültség, fáradtság, valamint nagyobb fizikai vagy szellemi igénybevétel esetén. A koreai ginseng fogyasztását javasolni szokták kimerültség, álmatlanság ellen, a vércukorszint és a vérnyomás szabályzásához, illetve a stressz okozta testi és pszichés problémák fennállásakor. Emellett szerepet tölthet be az anyagcsere folyamatok, a szellemi képességek, a normál immunvédelem és a szexuális funkció fenntartásában is.

A ginzeng tulajdonképpen az egész szervezetre pozitív hatást képes kifejteni, optimalizálni tudja a belső folyamatokat. Tehát amennyiben arra van szükség, akkor serkenti az immunrendszer működését, ám ha túlműködés van valahol a szervezetben, akkor kiegyenlítő és nyugtató hatással állítja vissza az egyensúlyt. A ginzeng jelentősen képes segíteni a mellékvese működését, aminek köszönhetően kiemelten járulhat hozzá a szervezet stresszel szembeni védekezéséhez.

Továbbá képes támogatni a testi és lelki kimerültség kezelését, valamint kedvező hatású lehet például álmatlanság, vérszegénység, impotencia vagy ízületi gyulladások esetén is. Segíti az emésztési folyamatokat, szabályozni tudja a vérnyomást és a vércukorszintet, védelmet képes biztosítani a szív számára. A ginzeng pozitívan hat a belső elválasztású mirigyek működésére, hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet a lehető legjobb felszívódással legyen képes hasznosítani az elfogyasztott vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezért is hívják a ginsenget az élet gyökerének is keleten.

Pharmekal Koreai Ginseng kapszula – a test és a lélek egészségéhez

A ginzeng gyökerét évszázadok óta felhasználják Távol-Keleten, és már több mint 400 éve termesztik is. A ginzengben rengeteg értékes összetevő található, tartalmaz többek között vitaminokat, szaponinokat, peptideket, aminosavakat, olajokat, fitoszterolt és szénhidrátot is. Legfontosabb hatóanyagai a ginsenoidok, amelyek rendkívül sikeresen képesek szembeszállni a stressz által kiváltott panaszokkal, valamint jelentősen növelhetik a fizikai és a szellemi teljesítőképességet. A ginzeng szerepet játszhat a koncentráló képesség és a munkateljesítmény javításában, a fáradtság és a kimerültség csökkentésében, illetve a betegségekből való könnyebb és gyorsabb gyógyulásban.

A ginzeng serkenti az agytevékenységet, növeli az adrenalin-kibocsátást, éberebb állapotban tartja az agyat. Emellett képes fokozni az izmok energiafelhasználását, hozzájárul a kimerülés és a fáradtságérzet késleltetéséhez, növeli az endorfintermelést, ezáltal csökkentheti vagy akár teljesen meg is szüntetheti még az extrém fizikai stresszhatásokat is.

A ginzengben található panaxanok képesek csökkenteni a magas vércukorszintet, míg a poliszacharidok jelentősen hozzájárulhatnak az immunrendszer megerősítéséhez. Bizonyos tanulmányok szerint a ginzeng bivalyerős antioxidáns hatással is fel van vértezve, aminek köszönhetően képes lehet megelőzni az érelmeszesedést, a szembetegségeket vagy a májbetegségeket is. Manapság már a tudomány is elismeri a ginzeng általános roboráló, szervezetet erősítő képességeit.

A ginzengben található panaxan képes csökkenteni a magas vércukorszintet, fokozza az inzulintermelést. A ginzeng felhasználható a II. típusú cukorbetegség kezelésére, mivel szabályozni tudja a vércukorszintet és az inzulin hatékonyságát.

Sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek is kifejezetten javasolható a ginzeng fogyasztása, mivel erőkifejtés közben kíméli a glikogénraktárat, és átállítja a szervezetet a testzsírból történő energianyerésre. Emellett javítani tudja a tüdő munkáját, fokozza az adrenalin-kibocsátást, gyorsítja a regenerálódást.

A távol-keleti gyógyászat úgy tartja, hogy 30 éves kor után apránként elkezd gyengülni a szervezet. Éppen emiatt is kezdik el a ginzeng fogyasztását gyakran már a 30. életév környékén. A ginzeng talán legismertebb hatása ugyanis, hogy lenyűgözően hatékonyan képes megőrizni a fizikai és szellemi frissességet. Ezt a tulajdonságát leginkább a vérkeringésre kifejtett pozitív hatásának köszönheti.

A ginzeng adaptogén gyógynövényként normalizálni tudja a szervezet belső folyamatait, vagyis ahol kell, ott fokozza az immunrendszer működését, viszont ahol túlműködést észlel, ott képes nyugtatni a szervezetet. A ginzeng rendszeres fogyasztásának köszönhetően jelentősen megemelkedhet a speciális immunsejtek, a T-sejtek szintje a szervezetben. A T-sejtek kulcsfontosságú feladata, hogy megsemmisítsék a szervezetbe behatoló kártékony baktériumokat és vírusokat. Tehát a ginzeng támogathatja a szervezetet abban, hogy sokkal hatékonyabban előzzön meg számtalan betegséget.

A ginzeng különleges roboráló és sejtmegújító hatással van megáldva, aminek köszönhetően rengetegféle probléma és betegség esetén képes segítséget nyújtani. A ginzeng egyedülálló módon tud hatni a keringési rendszerre, az idegrendszerre, a tüdőre, a májra, valamint jelentősen hozzájárulhat a sejtek és a hajgyökerek növekedéséhez.

Egy kínai legenda szerint a ginzeng képes megvilágosítani a tudatot, javítja az emlékezőképességet, beindítja a kreativitást, tehát jelentősen támogathatja az általános életminőség javítását, teljesebbé és élvezetesebbé tudja tenni az életet. A ginzeng kifejezetten kedvező hatással lehet a hangulatunkra, a közérzetünkre is. Továbbá képes csökkenteni a koleszterinszintet és a trigliceridszintet, valamint fokozhatja az ösztrogén szintjét a nők vérében, enyhítheti a menopauza idején fellépő kellemetlen panaszokat.

A ginzengről talán még manapság is a legtöbben azt tudják, hogy igen hatékonyan képes növelni a potenciát. Ez így igaz, ugyanis képes fokozni a pénisz endotélsejtjeiben a nitrogén-oxid felszabadulását, ezáltal kitágulnak a vérerek, így erősebb erekciót váltanak ki. Ráadásul férfiak és nők esetén is hozzájárulhat a természetes libidó helyreállításához, serkenti a hímivarszervek működését, így eredményesen kezelheti az impotenciát is. Ráadásul a ginzeng teljesen természetes módon, mellékhatások nélkül, egyenesen a hormonháztartásra hat.

A ginzeng a külsőnkre, a bőrre is kifejezetten jótékony hatást képes kifejteni, kezelheti a bőrhibákat, csökkenti a gyulladásokat. Öregedéslassító, energizáló képessége a bőr állapotára is látványos hatással lehet, feszesíti a kötőszöveteket, képes fiatalítani a sejteket, kitűnő ránctalanító, halványíthatja vagy akár el is tüntetheti a foltokat a bőrön.

Lépjen fel a stressz, a fáradtság, a kimerültség ellen, fokozza a fizikai és szellemi teljesítményét, támogassa a testi és lelki egészségét a Pharmekal Koreai Ginseng kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: