A Myrobalan BioXan kapszula hatóanyagai olyan gyógynövények, amelyek rendszeres fogyasztása elősegítheti a belső harmónia, a lelki egyensúly megtalálását, a stressz jobb kezelését és a pihentető nyugodt alvást. A BioXan 24-féle speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, melyek egymást segítve képesek kifejteni jótékony hatásukat. A készítmény rendszeres fogyasztása által eredményesen csökkenthető a stressz, valamint hatékonyan kezelhető az akár tartósan és régóta fennálló feszültség, szorongás vagy pánikbetegség is. Ráadásul a BioXan nem okoz függőséget vagy mellékhatásokat, és a túladagolás veszélyével sem kell számolni. Annyira biztonságos, hogy már 11-12 éves kortól fogyaszthatják gyermekek is, akár a kapszulát felbontva, a gyógynövényport folyadékban feloldva.

Mikor javasolt különösen a Myrobalan BioXan kapszula fogyasztása?

  • A stressz csökkentéséhez, jobb kezeléséhez
  • Ha természetes kedély- és hangulatjavítót keres
  • Szorongás, félelem esetén
  • Már régóta, tartósan fennálló stressz, szorongás esetén
  • A magánéleti vagy munkahelyi nehézségek feldolgozásának támogatásához
  • A nyugodt, pihentető alvás támogatásához
  • Pánikbetegség, pánikrohamok esetén
  • Dekoncentráltság, romló memória, teljesítőképesség esetén

Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszula

A BioXant orvosegyetemi kutatások és a tibeti gyógyászat elvei szerint fejlesztették ki stressz, szorongás és pánikrohamok ellen. Összesen 24-féle különlegesen összeválogatott gyógynövény található benne, melyek szinergikusan, tehát egymást támogatva fejtik ki pozitív hatásukat. Ezáltal sokkal komplexebb és mélyebb hatást tudnak kifejteni így együtt, új keveréket alkotva, mint a 24 gyógynövény külön-külön. A BioXan rendszeres fogyasztásával hatékonyan csökkenthető a mindennapos stressz, illetve a tartósan és régebb óta fennálló szorongás, feszültség vagy pánikbetegség is eredményesen kezelhető általa.

A BioXan olyan adaptogén gyógynövényeket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet és az idegrendszer változásokhoz való alkalmazkodásához, képesek kiegyensúlyozni a stresszhelyzetek miatt fellépő fizikai és pszichés tüneteket. Egyensúlyba tudják hozni az immunrendszert és a hormonok szintjét, valamint képesek meggátolni a stressz által kiváltott reakciók negatív hatását. A BioXan amiatt is páratlan termék, mivel egy-egy gyógynövény annyira parányi mennyiségben található meg a kapszulában, hogy nem lehetséges hozzászokni egy adott hatóanyaghoz, valamint nem alakulhatnak ki mellékhatások sem, tehát teljesen biztonságosan lehet fogyasztani hosszú távon is.

A BioXan kapszula egyik fontos összetevője az ashwagandha, vagyis az indiai ginzeng, ami egy roppant komplex hatású, adaptogén gyógynövény. Szerepet játszhat többek között a stressz hatékonyabb kezelésében, a fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozásában, a memória javításában, a nyugodtabb, pihentetőbb alvásban, a hormonrendszer kiegyensúlyozásában, az immunitás erősítésében, illetve az öregedési folyamatok lassításában is.

Az ashwagandha a leghatékonyabb adaptogén gyógynövények közé tartozik, vagyis jelentősen képes támogatni az egész szervezet működésének kiegyensúlyozását, mivel ott és úgy tud segíteni, ahol és ahogyan arra éppen szükség van. Az ashwagandha harmonizálni tudja a teljes szervezet működését, normalizálja a belső folyamatokat, ha kell, akkor fokozza az immunrendszer működését, ám amennyiben valahol túlműködés van, akkor kiegyenlítő és nyugtató hatással képes helyreállítani az egyensúlyt. Ráadásul a test mellett fel tudja tölteni a lelket is, mivel jelentősen hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez is. Szerepet játszhat az agyműködés, a szellemi teljesítmény javításában, valamint a stressz és a depresszió tüneteinek enyhítésében.

Az ashwagandhában lévő fitonutriensek képesek hozzájárulni ahhoz, hogy a szervezet könnyebben és gyorsabban tudjon alkalmazkodni a fizikai és mentális stresszhez. Emiatt tudnak az adaptogén gyógynövények annyira hatékonyan fellépni a stressz káros hatásai és a szorongás ellen, valamint számottevően fokozhatják a szervezet ellenálló képességét, illetve a fizikai és a szellemi teljesítőképességet. Az adrenalin kibocsátásának növelése által éberebben tudja tartani az agyat, képes javítani a memóriát, a koncentrációs képességet, tehát javíthatja a munkateljesítményt is. Továbbá fokozhatja az endorfin termelését, képes javítani az izmok energiafelhasználását, késlelteti a kimerülést, a fáradtságérzetet.

Az ashwagandha a mellékvese működésének támogatásával jelentősen hozzájárulhat a stressz könnyebb kezeléséhez. Képes szabályozni a belső elválasztású mirigyek működését is, valamint elősegíti, hogy a szervezet a bejuttatott vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb tápanyagokat a legjobb felszívódással legyen képes hasznosítani. Az ashwagandhát álombogyónak is szokták hívni, ugyanis fontos szerepet játszhat a nyugodt, pihentető alvás, a relaxáció elérésében, aminek köszönhetően még inkább hozzájárulhat a fizikai és mentális jólét eléréséhez, a mentális egyensúly és az érzelmi stabilitás megőrzéséhez, valamint fokozhatja a stresszel szembeni ellenálló képességet.

A Myrobalan BioXan kapszula tartalmaz aranygyökeret is, ami egy olyan adaptogén gyógynövény, mely jelentősen hozzájárulhat a szervezet és az idegrendszer változásokhoz való alkalmazkodásához. Az aranygyökér, vagyis a Rhodiola Rosea egy természetes, mellékhatásoktól mentes stressz- és szorongásoldó, valamint hangulatjavító. Az aranygyökér az egyik legjobb adaptogén gyógynövény a stressz csökkentéséhez, könnyebb kezeléséhez. Kiemelkedő módon lehet képes kezelni az enyhe és középsúlyos depresszió tüneteit, csökkenteni tudja a szorongást és a fáradékonyságot, enyhítheti az alvászavarokat, valamint javítani tudja a rövid és hosszú távú memóriát, a koncentrálóképességet is.

Az aranygyökér olyan hatékonyan és biztonságosan tud fellépni a stressz és a depressziós tünetek ellen, hogy manapság ajánlani szokták szorongáscsökkentő és antidepresszáns szerként is. 2 fajta módon hat depresszió esetén. A tudósok feltételezik, hogy gátolni tudja a monoamin oxidáz enzimet, éppen úgy, mint a korai antidepresszánsok. Ennek köszönhetően szerepet játszhat az olyan ingerület átvivő anyagok szintjének megőrzésében az agyban, mint a szerotonin és a neropinefrin. Továbbá valószínűleg képes lecsendesíteni az agynak egy területét, amit a HPA tengelyként ismertek. Ez kapcsolja össze az agyat és a mellékvese mirigyeket. Ez a hatása amiatt rendkívül fontos, mivel a mellékvese hormonok konzekvensen magas szintjei figyelhetőek meg olyan egyénekben, akik depressziótól szenvednek.

A stresszhelyzeteket minden egyes ember teljesen más módon dolgozza fel, vagyis különböző mértékű lehet a stresszre adott fizikai és pszichés reakció. Az aranygyökér főként abban képes segíteni, hogy egy kialakult stresszhelyzet esetén egyensúlyba tudja hozni az immunrendszert és a hormonok szintjét, illetve fellép a stressz által kiváltott káros hatású anyagok szervezeten belüli rombolása ellen. Emellett képes lehet javítani, illetve visszaállítani a belső szervek és az idegrendszer ellenállását, így jelentősen támogathatja az immunrendszer megerősítését.

A BioXan kapszulában lévő citromfű szorongásoldó, idegnyugtató, alvást segítő, valamint gyomorerősítő hatással is rendelkezik. Nyugtató hatása által fontos szerepet játszhat az idegrendszer megfelelő működésében, a feszültség, a szorongás oldásában. A citromfű fő hatóanyaga a rozmaringsav, ami egyaránt meg tudja nyugtatni az idegeket és a szívet, illetve képes fertőtleníteni az emésztőrendszert, valamint gátolni tudja a rothadási, erjedési folyamatokat is a bélrendszerben. E hatása korántsem csak az emésztés szempontjából előnyös, mivel az emésztőrendszer és a vegetatív idegrendszer között szoros kapcsolat van.

A citromfű általános görcsoldó anyagként oldani tudja a feszültséget a teljes testben, képes csillapítani a fejfájást is. A citromfüvet eredményesen szokták alkalmazni a szorongás, a pánikbetegség és az alvászavarok kiegészítő kezelésében is. Klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy a citromfű kedvező hatású tud lenni a pszichoszomatikus tünetek esetén is.

Csökkentse a stressz, a szorongás, a pánik tüneteit teljesen természetesen a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: