A WTN Rózsagyökér Stress Komplex kapszula olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek fontos szerepet játszhatnak a stressz jobb kezelésében, illetve a szervezetre kifejtett káros hatásainak kivédésében. A készítmény hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a feszültség, a szorongás oldásához, aminek köszönhetően elősegítheti a pihentető, nyugodt alvás elérését is. Fogyasztása különösen ajánlott mindazoknak, akik egyedül nem képesek megküzdeni a stresszel, viszont nem akarnak eljutni a gyógyszeres kezelésig. A termék komplex összetétele által egyszerre tudja támogatni az egészséget, a teljesítőképesség növelését és a jó közérzetet is.

Mikor javasolt fogyasztani a WTN Rózsagyökér Stressz Komplex kapszulát?

 • Folyamatosan fennálló stressz
 • Depresszió
 • Szorongás
 • Lehangoltság
 • Ingerlékenység
 • Alvászavarok
 • Állandó fáradtságérzet
 • Koncentrálási nehézségek

WTN Rózsagyökér Stressz Komplex kapszula

A készítményben találhatóak adaptogén gyógynövények és gyógygomba is, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a stressz csökkentéséhez, a pihentető alvás eléréséhez, illetve a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásához is. A Rózsagyökér Stressz Komplex csak és kizárólag természetes összetevők segítségével oldja a feszültséget, a szorongást, csökkentheti a fáradtságot és az alvásproblémákat. Emellett pedig igen hatékonyan vitalizálja, energizálja a szervezetet, valamint fokozza a koncentrálóképességet.

Az adaptogén gyógynövények a szervezet vitalizálásával, az idegrendszer működésének, a stressz kezelésének támogatásával hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre kiegyensúlyozottabbak lehessünk minden nap. A termék fogyasztásával oldható lehet a szorongás, valamint növelhető a teljesítő- és koncentrálóképesség is. Emellett kezelhető lehet a nagymértékű hízás és fogyás, valamint a hormonális eredetű hajhullás is. A készítményben található értékes összetevők hozzájárulhatnak a szervezet méregtelenítéséhez, erőteljes antioxidáns hatásuknak köszönhetően pedig hatékonyan védhetik a sejteket a stressz káros hatásaitól.

A rózsagyökér az egyik leghatékonyabb stressz- és szorongásoldó, illetve hangulatjavító gyógynövény, ráadásul mivel teljesen természetes, ezért nincsen semmilyen ismert mellékhatása. E kivételes tulajdonságai mellett pedig hozzájárulhat többek között az immunrendszer erősítéséhez, az alvászavarok és a fáradékonyság csökkentéséhez, a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásához, valamint segítséget nyújthat depresszió és cukorbetegség esetén is.

Milyen tudományosan igazolt hatásokkal rendelkezik a rózsagyökér?

 • Adaptogén gyógynövényként javítja a szervezet alkalmazkodóképességét a változásokhoz
 • Erősíti az immunrendszert
 • Képes javítani az immunfelderítést, hatással bír
 • Javíthatja a szellemi frissességet, a memóriát, és általában fokozza a szellemi munkát
 • Serkenti az agy és az izmok vérellátását
 • Képes javítani a sportolók teljesítőképességét és támogatja az anabolizmust
 • Javítja a mentális és kognitív funkciókat
 • Enyhítheti, meg is szüntetheti a depressziót a korai szakaszban
 • Képes fokozni a fizikai teljesítményt
 • Erős antioxidáns hatásának köszönhetően védelmet nyújthat a sejtek szintjén
 • Homeosztázist hoz létre a szervezetben
 • Csökkenteni tudja a stressz káros hatását a szívre, képes normalizálni a rendellenes szívverést
 • Kardioprotektív hatású, tehát képes fellépni a szív- és érrendszeri problémák ellen
 • Szabályozni tudja a szívritmust, védi a szívet károsító helyi vértelenség ellen
 • Javíthatja a szexuális funkciókat, növeli a szexuális energiát

A Rhodiola Rosea, vagyis a rózsagyökér több mint 140 aktív hatóanyagot tartalmaz, amelyek között vannak olyan fitovegyületek, melyek jelentősen hozzájárulhatnak a központi idegrendszer működésének javításához. Kiváló antidepresszáns hatással vannak megáldva, biztosítani tudják az egészséges keringést és szívműködést, illetve szerepet játszhatnak bizonyos megelőzésében. Elősegíthetik a mély, nyugodt és pihentető alvást, míg napközben hozzájárulhatnak a kiegyensúlyozott közérzethez, a jobb koncentrálóképességhez.

A rózsagyökér, más néven aranygyökér az egyik legjobb adaptogén gyógynövény ahhoz, hogy csökkentsük, illetve könnyebben kezeljük a stresszt. A rózsagyökér kulcsfontosságú szerepet játszhat abban, hogy az idegrendszer és a szervezet könnyebben legyek képes alkalmazkodni a változásokhoz. A rózsagyökér az egyik leghatékonyabb természetes stresszoldó és hangulatjavító gyógynövény. Rendkívül hatékonyan képes kezelni az enyhe és középsúlyos depresszió tüneteit, csökkenteni tudja a fáradékonyságot, az alvászavarokat és a szorongást, valamint képes javítani a koncentrálóképességet, a rövid és hosszú távú memóriát is.

A rózsagyökér legkorábban azonosított hatása, hogy jelentősen képes növelni az állóképességet, a fizikai és szellemi teljesítményt. E hatásai manapság már tudományosan is igazoltak. Az aranygyökér elképesztően erős antioxidáns hatással rendelkezik, aminek köszönhetően kulcsfontosságú szerepet tölt be a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásában, ezáltal védelmet képes biztosítani a sejtek számára a szabadgyökök roncsoló hatásaival szemben. A rózsagyökér olyannyira eredményesen és biztonságosan tudja kezelni a stressz és a depresszió tüneteit, hogy ajánlani szokták antidepresszáns és szorongáscsökkentő szerként is napjainkban.

A rózsagyökér 2 fajta módon is harcol a depresszió ellen. A tudósok szerint gátolni tudja a monoamin oxidáz enzimet, méghozzá éppen úgy, mint a korai antidepresszáns szerek. E hatásával fontos szerepet tölt be az olyan ingerületátvivő anyagok szintjének fenntartásában az agyban, mint a neropinefrin és a szerotonin. Továbbá feltehetően le tudja csendesíteni az agynak egy részét, amit HPA tengelyként ismertek, és ami összekapcsolja a mellékvese mirigyeket és az agyat. E hatása azért különösen hasznos, mivel a mellékvese hormonok konzekvensen magas szintjei figyelhetőek meg olyan személyekben, akik depressziótól szenvednek.

A különféle stresszhelyzeteket mindannyiunk másként dolgozza fel, ezért aztán különböző mértékű lehet a stresszre adott fizikai és pszichés reakció is. A rózsagyökér elsősorban abban segíthet, hogy egy kialakult stresszhelyzet esetén egyensúlyba tudja hozni az immunrendszert és a hormonok szintjét, aminek köszönhetően képes megakadályozni a stressz által kiváltott káros hatású anyagok szervezeten belüli rombolását. A rózsagyökér vissza tudja állítani a belső szervek és az idegrendszer ellenállását, ezáltal jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez.

A rózsagyökér kivételes kardioprotektív hatással is meg van áldva, tehát kulcsfontosságú szerepet tölthet be a keringési rendszer normál működésében, illetve a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságában. A rózsagyökér hozzájárulhat bizonyos szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez, illetve képes gátolni, csökkenteni a szívet ért károsodást a stressz miatt fellépő szívbántalmak esetén.

A rózsagyökér rendszeresen fogyasztva erősíteni tudja a szívizom működését, támogathatja a normál keringést, szabályozhatja a szívritmust, hozzájárulhat az erek falának rugalmasságához, épségéhez. Szorongásoldó és stresszellenes hatása által pedig akár képes lehet megelőzni a szívinfarktust és az agyvérzést is.

Az aranygyökér jelentősen fokozhatja a szervezet erőnlétét, teherbírását, valamint az izmokban található fehérjék szintjét, ám jelentősen képes csökkenteni a fáradtság érzését. Emellett pedig támogathatja a fogyókúra sikerét is, ugyanis fokozhatja a zsírégetést, illetve aktiválni tudja a test zsírtartalékainak elégetéséért felelős enzimeket. Továbbá lehetővé teszi az anyagcsere-folyamatok maximális kihasználását. Ezen okokból kifolyólag különösen ajánlott a fogyasztása sportolóknak is.

A rózsagyökér képes harmonizálni a szexuális funkciókat nők és férfiak esetén is. Emellett pedig normalizálhatja a vércukorszintet, védi a máj egészségét, illetve fontos szerepet játszhat az idősebb korban jelentkező problémák és betegségek megelőzésében.

Támogassa az idegrendszer működését, csökkentse a stressz és a depresszió tüneteit, növelje a fizikai és szellemi teljesítményt a WTN Rózsagyökér Stressz Komplex kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: