A Sante Verte GCA 2700 tabletta a benne található kitűnő gyulladáscsökkentő gyógynövényekkel és ízületvédő hatóanyagokkal hozzájárul az ízületek, a porcok és az inak állapotának javításához, illetve a gyulladás és a fájdalmak csökkentéséhez.

A GCA 2700 tabletta meg tudja előzni az ízületek és a porcok károsodását, továbbá jelentősen képes gátolni a kopások és a merevség súlyosbodását a már meglévő problémák fennállása esetén.

A készítményben található természetes hatóanyagok egymás jótékony hatásait felerősítve segítséget nyújthatnak az ízületi gyulladás, az ízületi fájdalom és a porckopás kezelésében. Ennek köszönhetően már néhány hét fogyasztás után azt tapasztalhatja, hogy a mozgás könnyebbé válik, a fájdalmak pedig nagymértékben csökkenhetnek.

A legjobb ízület- és porcvédő összetevők a Sante Verte GCA 2700 tablettában

A GCA 2700 tablettában megtalálható a porc szerkezeti elemeinek felépítéséhez kulcsfontosságú glükozamin, MSM, kondroitin és hialuronsav is. Emellett tartalmazza a 2 leghatékonyabb gyulladáscsökkentő gyógynövényt, a kurkuma és az ördögkarom kivonatot is, melyek sokrétűen segítik a porcok, az ízületek és az inak egészséges működését, valamint roppant hatékonyan csökkentik a fájdalmakat is.

A GCA 2700 tablettában ráadásul ezek az értékes összetevők maximális mennyiségben vannak jelen a legjobb eredmények érdekében. Ezáltal akár már néhány heti fogyasztást követően könnyebbé válhat a mozgás.

Glükozamin

A GCA 2700 egyik legfontosabb összetevője a glükozamin, ami az ízületek természetes kenőanyaga, ezáltal rugalmasan tartja az ízületeket, meggátolja a csontvégek összedörzsölődését, s így a fájdalmak kialakulását.

A glükozamin képes regenerálni a porcokat, illetve helyreállítani azok rugalmasságát, de emellett meg tudja gátolni a további károsodásokat is, mivel kenőanyagként védelmet biztosít a porcok számára. A glükozamin gátolja a porcbontó enzimek működését is.

A glükozamint a szervezet nem képes előállítani, ráadásul csak igen kis mennyiségben fordul elő a táplálékainkban, ezért – főleg a kor előrehaladtával – pótlása mindenki számára rendkívül fontos feladat. Aktívan sportolóknak, túlsúlyosoknak, nehéz fizikai munkát végzőknek fogyasztása megelőzési célból is ajánlott.

Kondroitin

A kondroitin-szulfát gátolja a porcok kopását, hozzájárul a porcok fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így nélkülözhetetlen az ízületi porcok regenerálódásához és épségük megőrzéséhez.

MSM

Az MSM erősíti az ízületeket, védelmezi a porcokat, oldja a merevséget, rugalmasan tartja a szöveteket, csökkenti a fájdalmakat, ezáltal könnyebbé teszi a mozgást.

Hialuronsav

A hialuronsav természetes összetevője a kötőszöveteknek, a bőrnek, a szemnek, az idegrendszernek és az ízületi folyadéknak is. A hialuronsav táplálékkiegészítőként történő alkalmazása stimulálja a porcsejteket a porcmátrix újratermelésére.

A hialuronsav hidratálja a porcokat és az ízületeket, fokozza az ízületek rugalmasságát, ezáltal jelentősen képes csökkenteni a fájdalmakat, a kellemetlen tüneteket.

Természetes gyulladáscsökkentés felsőfokon

Kurkuma

A kurkumában található kurkumin egy roppant erős polifenol antioxidáns vegyület, valamint nagyon eredményes gyulladáscsökkentő, immunerősítő és fájdalomcsillapító hatású is. A kurkuma enyhítheti a reumás panaszokat, támogatja az ízület merevség oldását, az ízületek rugalmasságának megőrzését, illetve az ödémák csökkentését.

A kurkumin egyik legfőbb hatása, hogy gátolja a ciklooxigenáz-2 enzimet (COX-2), ami felelős az ízületeknél a gyulladásos állapotok kialakulásáért. A kurkumin gátolja azt a 3 fő enzimet, amely felelős a porcok bomlásáért, s ezáltal ízületi fájdalmakat okoznak.

Kutatások igazolták, hogy a kurkuma erősíti is a porcokat, valamint támogatja a kollagén képződését, ami elengedhetetlen a porcok fejlődéséhez. Ez rendkívül lényeges, mivel a porcok 67%-ban kollagénből tevődnek össze.

Ráadásul a tudományos kutatások azt is megállapították, hogy a kurkumin egyáltalán nem okoz kellemetlen mellékhatásokat ellentétben a szintetikus gyógyszerekkel, amelyek számos toxikus hatást is kiválthatnak.

Ördögkarom

A GCA 2700 tablettában megtalálható az ördögkarom, avagy az ördögcsáklya is, ami gátolja azt az enzimet, amely kulcsfontosságú a krónikus gyulladások kialakulásában, ezért nagyszerűen felhasználható a gyulladások, a duzzanatok és a fájdalmak csökkentésére, így az ízületi panaszok kezelésére is.

Az ördögkarom alkalmazható degeneratív reumatikus betegségek, krónikus hájfájás, ízületi betegségek, ízületi porckopás, íngyulladások vagy isiász esetén is.

Az elmúlt években végzett kutatások eredményei alapján a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy az ördögkarom már néhány hetes fogyasztást követően képes elérni a fájdalom csökkenését és a mozgásképesség javulását. Ráadásul a páciensek között csak igen ritkán fordulnak elő mellékhatások.

Az ördögkarom gátolni tudja a gyulladás-mediátorokat, ezáltal nagymértékben védi az ízületeket, de hozzájárul a porcok károsodásának megelőzéséhez is. Műtétek, balesetek után szintén segíthet a végtagok regenerálódásának gyorsításában.

Az Európai Gyógyszerügynökség értékelése alapján az ördögkarom ízületi fájdalmak és emésztési panaszok kezelésére is alkalmazható.

Élvezze a fájdalom nélküli mozgás szabadságát a GCA 2700 tabletta segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: