A Lavivant Koreai Vörös Ginseng kivonatok 6 éves koreai gyökérből készült, 100% fermentált kivonatok, melyek a legmagasabb hatóanyag-tartalommal rendelkeznek. Azok számára, akik nem fogyaszthatnak erjesztett termékeket, elérhető nem erjesztett, speciális főzési eljárással készült kivonat is. A ginzeng összhangot teremt a test és a lélek között, frissít, feltölt és ellazít, rendszeres fogyasztása hozzájárulhat, hogy jól induljon, folytatódjon és jól is végződjön a nap. A kiemelkedően magas hatóanyag-tartalomnak köszönhetően általában már 1 héttel a készítmény fogyasztásának megkezdése után érezhetőek a ginzeng egyedülálló vitalizáló és feszültségoldó hatásai.

Melyek lehetnek a ginzeng legfőbb kedvező hatásai?

  • Képes csökkenteni a fáradékonyságot, illetve növelni a szervezet vitalitását és az éberséget.
  • Hozzájárul a stressz negatív hatásainak csökkentéséhez, a stressz könnyebb elviseléséhez.
  • Erősíti az immunrendszert, fokozza a T-sejtek termelését, növeli szervezet ellenálló képességét.
  • Támogatja a fizikai és szellemi képességek fenntartását fáradtság, kimerültség, gyengeség és koncentrációvesztés esetén.
  • Támogatja az agy vérkeringését, segít fenntartani a jó kognitív teljesítményt, hozzájárul a memória javításához.
  • Segít fenntartani a normális vércukorszintet, támogatja a normál glükóz-inzulin anyagcserét.
  • Segít fenntartani a jó szexuális kapcsolatokat.

Lavivant Koreai Vörös Ginseng kivonatok

A Lavivant ginzeng készítményei között több féle egyedülálló termék található. A Lavivant Egész Koreai Vörös Ginseng gyökér mézben 6 éves gyökérből készült 100% Koreai Vörös Ginzeng gyökér, mely mézzel, fruktózsziruppal és oligoszachariddal van dúsítva, ami támogatja az emésztőrendszert a jobb felszívódás érdekében. Ezt a mézben pácolt különleges csemegét bárhol, bármikor fogyaszthatja, ha fáradt, és energiára van szüksége.

A Lavivant Fone Koreai Vörös Ginseng stick 6 éves gyökérből készült 100% erjesztett kivonat gyógynövényekkel kiegészítve. A készítmény igazi koreai csoda, egyedülálló gyógynövény keverék, ami erősíti az emberi test 5 legfontosabb központját (szív-lép-tüdő-vese-máj). A termék elérhető nem erjesztett, speciális főzési eljárással készült változatban is, azoknak, akik nem fogyaszthatnak erjesztett termékeket.

A Lavivant Koreai Vörös Ginseng tea 6 éves gyökérből készült, magas hatóanyag tartalommal, 100% kivonat granulátum. A készítmény gyors energiát biztosít a testnek, és tökéletes ajándéknak vagy a munkahelyen történő fogyasztáshoz.

A Lavivant Koreai Vörös Ginseng Special Microbiotic tea 6 éves gyökérből készült, magas hatóanyag tartalommal, 100% kivonat granulátum gyógynövényekkel. Az egyedülálló keverékben található koreai ginzeng, reishi és chaga gomba, jujube és aronia bogyó. A készítményt kifejezetten a központi idegrendszer és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez fejlesztették ki, erős stresszellenes hatással rendelkezik. Erősítő és harmonizáló tea.

A Lavivant Koreai Vörös Ginseng (kék) kapszula 6 éves koreai gyökérből, a legmagasabb hatóanyag tartalommal rendelkező, erjesztett eljárással készült, 100% porított kivonat vegán kapszulában. Azok számára pedig, akik nem fogyaszthatnak erjesztett ételeket, a Lavivant Koreai Vörös Ginseng (piros) kapszulát javasoljuk, mivel ez a készítmény speciális főzési eljárással készült, 100% porított kivonat vegán kapszulában.

A Lavivant Koreai Vörös Ginseng kivonat 3 különböző színben, 2 féle hatóanyag-tartalommal elérhető, a piros színű termék nem erjesztett, speciális főzési eljárással készült.

Miért érdemes ginzenget fogyasztani?

Több fajta ginzenget különböztetünk meg a lelőhelye szerint: az amerikait (P. quinquefolius), az eleutheronak rövidített szibériai ginzenget (Eleutherococcus senticosus) és az ázsiai ginzenget (Panax ginseng). A Távol-Keleten a ginzeng gyökerét évszázadok óta alkalmazzák, és már több mint 400 éve termesztik. Hazánkban a ginzeng neve talán a legtöbbek számára azért hangzik ismerősen, mert számos potencianövelő készítmény alapanyaga. Ennél azonban jóval több területen használható fel.

A ginzeng rengeteg értékes összetevőt rejt magában, köztük vitaminokat, aminosavakat, szaponinokat, olajokat, peptideket, fitoszterolt és szénhidrátot. Legfontosabb hatóanyagai a ginsenoidok, amelyek rendkívül hatékonyan képesek fellépni a stressz által kiváltott tünetek ellen, valamint jelentősen képesek fokozni a fizikai és a szellemi teljesítőképességet. A ginzeng fogyasztásával növelhető a munkateljesítmény és a koncentráló képesség, csökkenthető a fáradtság, a kimerültség érzése, támogatható a betegségek utáni lábadozás folyamata.

A ginzengben található panaxanok képesek csökkenteni a vércukorszintet, míg a poliszacharidok komoly immunerősítő hatással rendelkeznek. Bizonyos tanulmányok szerint a ginzeng hatásos antioxidáns erővel is fel van vértezve, amivel többek között hozzájárulhat a szembetegségek, a májbetegségek vagy az érelmeszesedés megelőzéséhez is. Manapság már tudományosan is alátámasztottak a ginzeng általános roboráló, szervezetet erősítő, tonizáló hatásai.

A távol-keleti gyógyászat úgy tartja, hogy 30 éves korunk után fokozatosan gyengülni kezd szervezetünk. Éppen ezért akár már a 30. életévtől, de az idősebb korhoz közeledve rendszeresen fogyasztják a ginzenget a szervezet erősítése érdekében. A ginzeng egyik legismertebb hatása, hogy jelentősen hozzájárulhat a fizikai és szellemi frissesség megőrzéséhez. Ezt a képességét főként a vérkeringésre kifejtett pozitív hatásának köszönheti. A ginzeng adaptogén gyógynövényként a teljes szervezetre kedvező hatást képes gyakorolni, normalizálni tudja a belső folyamatokat, mivel ahol kell, ott fokozza az immunrendszer működését, viszont ahol túlműködés van, ott nyugtatja a szervezetet és kiegyenlít.

A ginzeng gyógyhatású része a gyökere, ami viszont igen lassan fejlődik, így gyakran 4-6 évet is várni kell a begyűjtésére annak érdekében, hogy a gyökér ginsenozid tartalma elérje a maximumát. A ginzeng fogyasztásának hatására a szervezet hatékonyabban lehet képes felvenni a harcot számos betegséggel szemben, mivel jelentősen fokozza a speciális immunsejtek, a T-sejtek termelődését, amelyek feladata a szervezetbe behatoló kártékony baktériumok és vírusok elpusztítása.

Egy kínai legenda úgy tartja, hogy a ginzeng meg tudja világosítani a tudatot, aktivizálja a kreativitást, javítja az emlékezőképességet, vagyis nagymértékben hozzájárulhat az életminőség javításához, teljesebbé és élvezetesebbé képes tenni az életet. A ginzeng kivételes sejtmegújító és roboráló képességgel van megáldva, így számos probléma és betegség esetén segíthet.

A ginzeng egyedülálló hatást képes kifejteni a keringési rendszerre, az idegrendszerre, a tüdőre, a májra, valamint elősegíti a sejtek és a hajgyökerek növekedését. A ginzeng kivételes módon képes növelni a szervezet fizikai és szellemi teljesítményét, illetve jelentősen hozzájárulhat a hangulat, a közérzet javításához is. A ginzeng csökkenteni tudja a koleszterinszintet és a trigliceridszintet is, valamint fokozza az ösztrogén szintjét a nők vérében, hozzájárul a menopauza alatt jelentkező tünetek enyhítéséhez.

Próbálja ki a Lavivant egyedülálló ginseng készítményeit, és tapasztalja meg a ginseng páratlan energizáló, testet és lelket támogató hatásait!

Kapcsolódó cikkek: