Támogasd Te is a Mentőszolgálat Alapítványt!

Jótett helyébe jót várj – Ajándék adventi kupon a Mentőalapítvány támogatóinak!
A karácsonyi időszakban
 sajnos jelentősen megnövekszik a szívrohamok száma, ami egy átlagos évben is nagy terhet ró a mentődolgozókra. Advent alkalmából összefogtak az Országos Mentőszolgálat Alapítványért az életmentést szívükön viselő webáruházak, hogy az alapítvány újabb LifePak 15 defibrillátorral tudja felszerelni a hazai mentőautókat: csatlakozva az adventi akcióhoz most minden adományozónak egyedi, 1000 Ft-os kedvezményt biztosító kupont ajándékozunk!

Nem kell mást tenned, mint hogy Te is csatlakozol adományoddal a Mentőalapítvány adventi akciójához, támogatsz egy jó ügyet, és élsz a kedvezményekkel a karácsonyi ajándékvásárlás során!

Miért fontos ez az életmentő defibrillátor?

Az újraélesztés a mentős munka egyik legkritikusabb momentuma – és nincs is szebb ajándék annál, amikor a beteg életét sikerül visszaadni. Ehhez nyújt segítséget a LifePak 15 defibrillátor, amelyet szinte minden kivonuláskor használnak az életmentők. Vérnyomást és EKG-ritmust monitoroznak vele, így pontosan tudják, mikor van szükség az életmentő elektrosokkra.

„Decemberben egyre gyakoribbak a rosszullétek, Szenteste szinte egymásnak adjuk a kilincset. Minket ilyenkor az motivál, hogy a legszebb karácsonyi ajándék, hogy valakinek visszaadhatjuk az életét.” – ezt tovább tetézi a koronavírus járvány okozta túlterheltség, ami miatt a korábbi átlagos napi 3000 helyett 4300-nál is több sürgős esethez riasztják a mentőket, miközben a mintavételi igények is húszezres nagyságrendben érkeznek a Mentőszolgálathoz.

Magyarországon a koronavírus járvány megjelenése óta az Országos Mentőszolgálat 8500 elhivatott bajtársa közel 2 millió sürgős esetben segített amellett, hogy 1,5 millió mintavételezést végeztek és 170 ezer Covid gyanús vagy fertőzött beteget szállítottak kórházba. De ezekben a percekben sem tétlenkednek, a Te biztonságod érdekében is folyamatos készenlétben állnak!

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány célja, hogy a legmodernebb életmentő eszközöket biztosítsa a magyarországi mentőállomások számára. Az elmúlt öt évben adományozóik jóvoltából már összesen 83 db nagy értékű LifePak 15 defibrillátorral segítették a bajtársak munkáját. Most a Te segítségeddel újabb mentőautót szerelhetnek fel ezzel az életmentő eszközzel!

Támogasd a mentőket és intézd a karácsonyi ajándékok bevásárlását otthonod biztonságából, legyél Te is életmentő! Köszönjük segítséged!

Az adományozásért kapott kupon a ProVitamin webáruházban is beváltható.