A Natur Tanya Hepa Detox készítmény 12 fajta komplex összetevőt tartalmaz koncentrált folyékony, formában, aminek köszönhetően kivételes módon képes hozzájárulni a máj és az epe egészségéhez, illetve az emésztési folyamatok javításához. Emiatt szeretnénk most kicsit részletesebben bemutatni Önnek a benne található főbb hatóanyagok kedvező egészségügyi hatásait, hiszen úgy gondoljuk, hogy a Hepa Detox fogyasztása igazán sokat segíthet a máj, az epe és a teljes szervezet egészségének megőrzésében.

A készítmény egyik fő hatóanyaga a máriatövis, mely támogatja a normál májfunkciókat, a májszövetek és májsejtek regenerációját, hozzájárul az epe egészségéhez, a mérgező anyagok szervezetből történő eltávolításához, illetve segíti a teljes emésztési folyamatot. A Hepa Detox másik fontos komponense az articsóka, ami szintén segíthet a máj és az emésztőrendszer toxikus anyagoktól való megtisztításában, valamint a felesleges kilóktól való megszabadulásban is.

Natur Tanya Hepa Detox – a máj, az epe és az emésztés egészségéért

Napjainkban szinte létfontosságú kérdés, hogy szervezetünk folyamatosan képes legyen megszabadulni az egészségkárosító méreganyagoktól, melyek nap mint nap bekerülnek testünkbe, ha akarjuk, ha nem… Ugyanis bár szervezetünknek megvan a saját méregtelenítő rendszere, ám manapság olyan mértékű terhelést kell elviselnie, olyan hatalmas mennyiségű toxikus anyaggal kell megküzdenie, amire már önmagában nem képes. Emiatt a méreganyagok roppant hamar fel tudnak halmozódni és el tudnak raktározódni testünk különböző részein, ahol aztán számtalan problémát és betegséget okozhatnak.

A Natur Tanya Hepa Detox 12 összetevője között megtalálható a máriatövis, az articsóka, a szerves B-komplex, a mio-inozitol, a kolin-bitartarát, a kurkuma, illetve az L-metionin és az L-ornitin aminosavak is.

Máriatövis

Ebben a kivételes májvédő italban 6562 mg porított őrleménynek megfelelő máriatövis kivonat található, melyből 210 mg standardizált szilimarin, ami a máriatövis fő hatóanyaga. A máriatövisben található még többek között szilibilin, szilandrin, flavonoidok és szteroidok is. A máriatövis a legjobb méregtelenítő gyógynövény hírében áll, mivel elképesztő hatékonysággal képes lebontani a mérgező anyagokat (még a gyilkos galócában találhatóakat is), fel tudja gyorsítani a károsodott májsejtek regenerálódását, miközben jelentősen fokozza az új, egészséges májsejtek képződését is. A máriatövis fogyasztása különösen ajánlott lehet azoknak, akik szennyezettebb környezetben élnek, komoly vegyszerekkel dolgoznak, illetve akik rendszeresen gyógyszert szednek.

A máriatövis támogatja a normál májfunkciók megőrzését, a májszövetek és májsejtek normál regenerációját, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolítását, az emésztési folyamatokat, illetve az epe egészségének megőrzését. A máriatövis képes beindítani a máj stagnáló energiáit, illetve hidratálja a nyálkahártyákat, aminek köszönhetően jótékony hatású lehet vese és húgyhólyag problémák esetén.

A máriatövis rendkívül eredményesen képes megtisztítani a májat, ezért igen kedvező hatású lehet májbetegségek, epekő, bőrproblémák, akne, pattanás, száraz és repedezett bőr, pikkelysömör és ekcéma esetén is, de a depressziós tünetek enyhítésében is jeleskedik. A máriatövis roppant komplexen támogatja a máj működését, és tapasztalatok szerint igen jó eredmények érhetőek el általa a különféle májgyulladások, zsírmáj, májzsugor esetén, de még májrák fennállásakor is képes lehet enyhíteni a fájdalmakat és a tüneteket.

A máriatövis rendszeres fogyasztásával helyreállíthatóak a normál májfunkciók, a megfelelő májműködés, valamint folyamatosan biztosítható a szervezetünkben található mérgező anyagok semlegesítése és testünkből való kivezetése is. A máriatövis valóban lenyűgöző méregtelenítő képességgel van megáldva, ezáltal hozzájárul számtalan szintetikus és vegyi anyag eltávolításához a testből, köztük a különböző nehézfémeket, az alkoholt vagy a paracetamolt is.

A szilimarinban található antioxidáns flavonoglikánok fantasztikus módon képesek helyreállítani a májsejtek károsodásait, amelyeket például a különféle mérgező anyagok vagy akár az alkohol okoztak. Ráadásul a szilimarin képes megváltoztatni a májsejtek külső rétegét, aminek köszönhetően meg tudja gátolni, hogy bizonyos mérgező anyagok behatoljanak a máj belsejébe. Emellett pedig elősegíti a májsejtek növekedését, illetve pozitívan hat a vese működésére is. A szilimarin erős antioxidánsként fellép a sejtkárosító szabadgyökök ellen, jelentős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, ezáltal segíthet csökkenteni többek között a colitis vagy a fekélyek tüneteit is.

A máriatövis serkenti az epe termelését, így puhítja a székletet, valamint enyhe hashajtó hatásával támogatja a vastagbél működését is. A máriatövis fokozza az epe oldhatóságát, így elősegíti a keringését, csökkenti az epe koleszterinszintjét, ezáltal segíthet epekő és epehólyag-betegségek esetén is. Továbbá a máriatövis segítséget nyújthat a túlsúly leadásában, illetve az ideális testsúly megtartásában, ugyanis hatására a zsír hamarabb metabolizálódik, ezáltal jóval gyorsabban tüntethetőek el a felesleges zsírpárnák a test különböző részeiről.

Articsóka

A Hepa Detoxban lévő articsóka nagymértékben hozzájárulhat a máj és az emésztőrendszer méregtelenítéséhez és normál működéséhez. Az articsóka fő hatóanyaga, a cinarin, ami támogatja a vérzsírok mennyiségének csökkentését és a túlsúly leadását is. Az articsóka összetevői javítani tudják a zsírok felszívódásának és hasznosulásának hatékonyságát, fokozzák a májszövetek regenerációját, támogatják az emésztést, csökkenthetik a magas koleszterinszintet és vérnyomást is.

Az articsóka természetes antibakteriális hatással is bír, aminek köszönhetően képes lehet kezelni a vese és a hólyag betegségeit, méregtelenítő és salaktalanító hatásai által pedig csökkentheti az érelmeszesedés kialakulásának kockázatát. Az articsóka rendszeres fogyasztása kedvező hatással lehet az ingadozó vérnyomásra és vércukorszintre, de segíthet ízületi gyulladások és köszvény esetén is.

Kolin

A kolin ugyancsak kulcsfontosságú az egészséges májműködés megőrzéséhez, valamint részt vesz a normál zsíranyagcserében és a homocisztein-anyagcserében. A kolin szinergiában hat más anyagokkal a B-vitaminok (pl. B6-vitamin) közül a homocisztein metabolizmusban, ugyanis a kolin és a B6-vitamin is szerepet játszik a normál homocisztein anyagcserében.

A kolin egyébként mindenhol megtalálható a szervezetben, mivel számos biológiailag lényeges sejtmembrán foszfolipid összetevője. A foszfatidil-kolin (PC) is ezek közé tartozik, ami a sejtek foszfolipid membránját képezi. A foszfatidil-kolin egy olyan esszenciális tápanyag számunkra, amit szervezetünk nem képes önmaga előállítani megfelelő mennyiségben, ezért okvetlenül gondoskodnunk kell a rendszeres pótlásáról.

Szerves B-komplex

A B-komlexben lévő B1-vitamin- tiamin, B2-vitamin-riboflavin, B3-vitamin-niacin, B5-vitamin-pantoténsav és B6-vitamin hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz. A B2-vitamin pedig antioxidáns hatásával nagymértékben támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

Kurkuma

A kurkuma fő összetevője a kurkumin, mely egy elképesztően hatásos gyulladáscsökkentő anyag. A kurkuma kiváló méregtelenítő képességgel rendelkezik, védelmet biztosít a májnak és a veséknek, illetve támogathatja az olyan emésztési problémák kezelését, mint a székrekedés és a hasmenés. Továbbá képes kiválasztani a salakanyagokat, megkötni a méreganyagokat, aminek köszönhetően meg tudja tisztítani a bélrendszert, valamint szabályozni képes az anyagcserét.

A kurkuma hozzájárulhat a máj egészségének fenntartásához, a normál májfunkciók megőrzéséhez, támogatja az epe megfelelő működését és az emésztési komfortérzetet. Emellett a kurkuma akadályozza a zsírok felhalmozódását, valamint nagyon komoly antioxidáns hatásával óvja a sejteket az oxidatív károsodásoktól.

Tehát a Natur Tanya Hepa Detox 12 kivételes összetevője egyedülálló segítséget nyújt a máj, az epe és az emésztőrendszer egészségének fenntartásához, ami miatt bátran javasoljuk a készítmény fogyasztását bárki számára, hiszen egészségünk egyik legfőbb feltétele az emésztőrendszer megfelelő működése, illetve a méreganyagok minél hatékonyabb eltávolítása a szervezetből.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: