Az Organic Force MultiComplex Egészségdoboz egy káprázatosan komplex multivitamin, ásványi anyag, Omega-3 és növényi kivonat étrend-kiegészítő csomag. Az egészségdoboz tartalmaz 45 féle hatóanyagot: 13 fajta vitamint, 12 féle ásványi anyagot, 13 növényi kivonatot + Omega-3 zsírsavakat, Q10-koenzimet, hialuronsavat, zöldkagyló kivonatot és még számos fontos tápanyagot.

A készítményben 30 különböző fajta étrend-kiegészítő hatóanyagai találhatóak meg, aminek köszönhetően legalább 30 féle egészségügyi területen járulhat hozzá a megelőzéshez. Ráadásul az Egészségdoboz hihetetlenül praktikus és gazdaságos kiszerelésű, így a napi egészségcsomagját bárhová könnyen magával viheti.

Kinek ajánlott fogyasztani a MultiComplex Egészségdobozt?

  • Akik nem szeretnének több, különböző féle készítményt szedni egyszerre.
  • Akik figyelmet szeretnének szentelni a különféle egészségügyi problémák és betegségek megelőzésére.
  • Akik egészségtudatosak, átfogóbb és hatásosabb megoldást keresnek a hagyományos vitaminkészítményeknél, multivitaminoknál.
  • Akik számára fontos, hogy természetes tápanyagokat és növényi kivonatokat is fogyasszanak.
  • Akik előnyben részesítik a praktikus megoldásokat és kiszerelést, és nem óhajtják minden egyes nap összeválogatni a napi vitaminadagjukat.

Melyek a legfőbb előnyei a MultiComplex Egészségdoboznak?

  • A napi adagokban megtalálhatóak a szervezet megfelelő működéséhez szükséges vitaminok ásványi anyagok, (gyógy)növényi kivonatok, valamint egyéb lényeges tápanyagok.
  • Minimum 30 féle egészségügyi területen járulhat hozzá a megelőzéshez és a kezeléshez.
  • Szakértő orvosok állították össze 45 fajta hatóanyagból optimális mennyiségekben.
  • A hatóanyagokat 5 tablettába/kapszulába egyesítették.
  • 30 darab napi csomag található benne, ezáltal könnyen és gyorsan lehet alkalmazni nap mint nap.

Miért érdemes Önnek is a MultiComplex Egészségdobozt választania?

Egyedülállóan komplex

Az Egészségdoboz kiemelkedően komplex, mivel tartalmaz 13-féle vitamint + 12-féle ásványi anyagot + 13 növényi kivonatot + számtalan más fontos összetevőt is. Az Egészségdobozban ilyen módon több mint 30 különböző féle étrend-kiegészítő készítmény hatóanyagai találhatóak meg, és így minimum 30 féle egészségügyi területen segítheti elő a megelőzést. Ennek köszönhetően nem szükséges az Egészségdoboz fogyasztása mellett különböző táplálékkiegészítő készítményeket fogyasztani a különféle egészségügyi problémák megelőzése érdekében, ugyanis a készítményben minden olyan hatóanyag megtalálható, ami legfőképp szükséges a legfontosabb egészségügyi területekre.

Kivételesen praktikus

Az Egészségdoboz ráadásul roppant könnyen és gyorsan alkalmazható, mivel a benne lévő napi egészségcsomagok csupán 5 darab tablettát/kapszulát tartalmaznak, melyek nem túl nagy méretűek, felületük pedig nem tapadós, így könnyű lenyelni őket. Ez az 5 darab kapszula/tabletta még azok számára is elfogadható mennyiség, akik nehezen tudják lenyelni a hasonló vitaminokat.

A készítmény kiszerelése kivételesen praktikus, mivel napi csomagokra van porciózva, aminek köszönhetően nem szükséges a különböző fajta vitaminokat keresgélni, összeválogatni, illetve külön-külön beszerezni. A napi egészségcsomag pedig olyan kis méretű, hogy bármely táskában könnyedén elfér, így valóban bárhová magunkkal vihetjük.

Hihetetlenül gazdaságos

A MultiComplex Egészségdoboz kivételesen gazdaságos kiszerelésű is, hiszen csak 330 Ft-ba kerül a napi adagja. Ez azért lehetséges, mert ilyen komplex formában fogyasztani az étrend-kiegészítő hatóanyagokat jóval olcsóbb, ugyanis így nem szükséges többször is megfizetni a különféle étrend-kiegészítő készítmények ismétlődő hatóanyagait, segédanyagait, gyártását, csomagolását stb..

A napi egészségcsomag elfogyasztásával a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű pótlása mellett (gyógy)növényi kivonatokat és számtalan egyéb lényeges tápanyagot is bejuttathat a szervezetbe. Az Egészségdobozt hozzáértő orvosok és táplálkozástudományi specialisták ajánlásai alapján állították össze, aminek köszönhetően minden benne található hatóanyagból biztonságos mennyiséget tartalmaz, ezért nem áll fenn a túl- vagy alulfogyasztás kockázata.

Próbálja ki az Organic Force MultiComplex Egészségdobozt, és pótolja a tápanyagokat hatékonyan, könnyen, gyorsan, komplexen és gazdaságosan!

Kapcsolódó cikkek: