A Swanson Maca 500mg kapszula szerepet játszhat a normál fizikai, szellemi és szexuális teljesítőképesség fenntartásában. A készítmény kapszulánként 500 mg macagyökér-kivonatot tartalmaz, ami megegyezik 2000 mg friss macagyökérrel. A maca gyökér tekinthető egy természetes multivitaminnak is, tehát fel tudja tölteni a szervezet vitaminraktárait és energiakészleteit, ezáltal egyedülálló immunerősítő, erőnlétfokozó és kitartásnövelő hatással is meg van áldva.

A maca egy olyan adaptogén gyógynövény, ami hozzájárulhat a hangulat, a koncentrációképesség és a memória javításához is, valamint hormonális kiegyensúlyozó, vágyfokozó hatású mind nők, mind pedig férfiak esetén. A maca képes lehet enyhíteni a változókorban jelentkező tüneteket, segíthet termékenységi problémák esetén, valamint rendkívül hatékony és természetes potencianövelő képességgel is bír. A maca fogyasztása nem okoz mellékhatásokat vagy függőséget, és nem hirtelen pörgeti fel a szervezetet, hanem fokozatosan, eloszlatva juttatja többletenergiához.

Mikor javasolt különösen Swanson Maca kapszula fogyasztása?

 • gyenge immunrendszer
 • fáradékonyság
 • stresszes életvitel
 • koncentrációs zavarok
 • hormonális problémák
 • nemi vágy csökkenése
 • termékenységi problémák
 • csökkent tesztoszteronszint
 • nemzőképességi zavarok

Milyen kedvező hatásai lehetnek a maca gyökérnek?

 • Szerepet játszhat az immunrendszer erősítésében, a védekezőképesség fokozásában
 • Jelentősen hozzájárulhat az energiaszint növeléséhez, fokozhatja a fizikai és a szellemi teljesítményt.
 • Kedvező hatású lehet a közérzetre, a hangulatra, csökkentheti a stresszt, a szorongást.
 • Képes szabályozni az endokrinrendszert.
 • Hozzájárulhat a memória, a koncentrálóképesség javításához.
 • Helyre tudja állítani a hormonháztartás egyensúlyát, képes lehet fokozni a női termékenységet.
 • Csökkentheti a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteit és a változókorban fellépő kellemetlen panaszokat.
 • Képes javítani a férfiak nemzőképességét, fokozza a tesztoszteronszintet.
 • Természetes afrodiziákumként fokozhatja a nemi vágyat nők és férfiak esetén is.

Swanson Maca 500mg kapszula

A maca elképesztően hatékonyan képes alkalmazkodni az extrém időjárási körülményekhez is, amit egyedülálló védekezőképességének köszönhet. Ennek következtében kivételes energizáló hatással rendelkezik, így lenyűgöző módon képes fokozni az állóképességet és a szellemi teljesítményt, valamint jelentősen csökkentheti a krónikus fáradtságot.

A maca gyökérben rengeteg különleges tápanyag található meg, igazi energiabomba, az egyik legjobb természetes energizáló gyógynövény. A maca gazdag forrása az aminosavaknak, zsírsavaknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek is. Ráadásul rendkívül koncentrált formában tartalmazza a szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, megtalálható benne szinte valamennyi vitamin, ásványi anyag, nyomelem és enzim.

Van benne nagyon sok B-, C- és D-vitamin, valamint tartalmaz kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat, cinket, mangánt, szelént, rezet, jódot és béta-karotint is. A legfontosabb összetevői azonban a flavonoidok, az alkaloidok, a fitoszteroidok és a glikozidok, mivel ezek a hatóanyagok felelnek főként egyedülálló erőnlétjavító, energizáló és potencianövelő hatásaiért. A maca rendszeres fogyasztása által akár kivédhetőek lehetnek a különböző hiánybetegségek is.

A maca egy adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy képes alkalmazkodni a szervezet aktuális állapotához, vagyis ott és úgy segíti, ahol és ahogyan arra leginkább szüksége van. A maca a test mellett a lelket is kiemelten támogathatja, mivel kivételesen jótékony hatású lehet a közérzetre, a hangulatra is.

A maca gyökér a magas energiatartalmú szénhidrátok mellett tartalmaz természetes aminosavakat is, amelyek támogatni tudják az izomépítést, ezért különösen ajánlott a fogyasztása sportolók számára is. A maca rendszeres fogyasztása által jelentősen növelhető lehet a fizikai és a szellemi teljesítőképesség fokozott megterhelés során.

A maca kulcsfontosságú szerepet játszhat a nemi egészségben nők és férfiak esetén is, jelentős mértékben növelheti az energiaszintet és a szexuális vágyat, valamint segíthet menstruációs zavarok, termékenységi problémák, változókori kellemetlen tünetek, illetve erekciós zavarok és impotencia esetén is.

A maca gyökeret perui ginzengnek, illetve perui Viagrának is szokták hívni, és nem is véletlenül, hiszen roppant hatékonyan képes fokozni a szexuális vágyat és a potenciát. A maca kivételes hatóanyag-tartalmának köszönhetően rengeteg energiát, erőt és kitartást biztosíthat fogyasztójának, ami a szexuális élet szempontjából is módfelett kedvező. A maca gyökérben lévő szterolok pedig kitűnő vitalizáló, fizikai és szellemi teljesítményfokozó, valamint potencianövelő anyagoknak is minősülnek.

Kutatásokban igazolták, hogy a maca úgy tudja serkenteni a hipotalamusz és az agyalapi mirigy működését, hogy ezáltal minden belsőelválasztású mirigy működése hatékonyabbá válik, vagyis képes kiegyensúlyozni a hormonokat termelő mirigyek működését. Ennek köszönhetően kezelheti a hormontúltengés vagy hormonhiány miatt fellépő problémákat, betegségeket nők és férfiak esetén is, tehát a nemi vággyal, a termékenységgel és a potenciával kapcsolatos gondokat is.

A macagyökér fokozni tudja a medencekörnyéki szervek vérellátását, így vérbőséget vált ki a nemi szervek tájékán, aminek köszönhetően növekedhet a nemi szervek érzékenysége, az orgazmus pedig hosszabb és gyönyörtelibb lehet, mint korábban volt. Férfiak esetén a vérbőség nélkülözhetetlen feltétele a megfelelő erősségű és hosszúságú erekció létrejöttének. A maca képes fokozni a szexuális vágyat, több energiához juttatja a sejteket, ezáltal fogyasztásával jobb szexuális teljesítmény érhető el nők és férfiak esetén is. A maca igen sok cinket tartalmaz, ami jelentősen hozzájárulhat a szexuális vágy kialakulásához és a férfiak teljesítő- illetve nemzőképességéhez.

Hölgyeknél a maca növelheti a progeszteron termelését, illetve normalizálni tudja az ösztrogén szintjét, ami kulcsfontosságú, mivel a túl alacsony vagy a túl magas ösztrogénszint akadályozhatja a teherbeesést, valamint problémákat okozhat a magzat kihordásában is. Emellett képes szabályozni a menstruációs ciklust, illetve fontos szerepet játszhat a menstruációval, valamint a menopauzával járó tünetek és fájdalmak enyhítésében.

Férfiaknál képes lehet megelőzni a prosztata megnagyobbodását és gyulladását, javíthatja a spermiumok mozgékonyságát és minőségét, hozzájárulhat a potencia és a nemzőképesség fokozásához. A maca szerepet tölthet be az erekciós problémák, az impotencia kezelésében, valamint számottevően képes növelni a szexuális vágyat nők és férfiak esetén is.

Fokozza fizikai, szellemi és szexuális teljesítményét, töltse fel szervezetét tápanyagokkal és energiával a Swanson Maca 500mg kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: