A Natur Tanya Junior Multivitamin por egy olyan innovatív, speciálisan gyerekeknek készült multivitamin, ami természetes összetétellel rendelkezik, így nem tartalmaz cukrot, tartósítószert és színezéket sem. A terméket független akkreditált labor is bevizsgálta, ráadásul finom, eper ízének köszönhetően minden óvodás- és kisiskoláskorú gyermek szívesen fogyasztja. A vízben oldódó formula 20-féle szerves tápanyaggal, köztük 2 világszabadalommal védett vitaminnal, céklalé porral és fekete bodza kivonattal járul hozzá a gyerekek napi vitamin és ásványi anyag szükségletéhez.

A Junior Multivitamin támogathatja a gyermekek immunitását, a csontok normál növekedését, valamint hozzájárulhat a gondolkodáshoz, a koncentrációhoz, a tanuláshoz, a kognitív képességek fejlődéséhez. A készítmény a junior korosztály igényeihez kialakított adagolással rendelkezik: 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára.

Mikor, kiknek javasolt a Natur Tanya Junior Multivitamin?

 • 3 éves kor feletti gyermekek számára
 • Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú táplálkozás esetén
 • A gyerekek vitamin- és ásványianyag bevitelének kiegészítéséhez
 • A gyermekek immunrendszerének erősítéséhez óvodai és iskolai közösségekben
 • Betegség utáni gyógyulási időszakban
 • A gyerekek kognitív képességeinek fejlődésének támogatásához
 • A gyermekek csontjainak normál növekedéséhez és fejlődéséhez
 • Azoknak, akik hosszú távon is biztonságosan fogyasztható gyerek multivitamint keresnek
 • Azoknak, akik olyan gyermekeknek szánt terméket keresnek, ami laborvizsgálattal igazoltan cukormentes
 • Azoknak, akik komplex multivitamint és multimerália készítményt keresnek

A 3 és 12 év közötti gyerekeknek sokféle tápanyagra van szükségük ahhoz, hogy optimális mértékben tudjanak fejlődni fizikailag és mentálisan is. Ezt elsősorban kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozással tudjuk biztosítani számukra, az ajánlásoknak megfelelő mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztással, minőségi szénhidrátokkal, zsírokkal, fehérjékkel, természetesen megfelelő folyadékbevitel és rendszeres testmozgás mellett.

Ráadásul azt is fontos tudni, hogy a helyes táplálkozás gyermekkorban korántsem csak a normál növekedés, a csontozat, a fogazat és a kognitív fejlődés támogatása miatt kulcsfontosságú, hanem az egészséges táplálkozási minták kialakítása miatt is, amelyek szerepet tölthetnek be a felnőttkori krónikus betegségek kockázatának csökkentésében. Ilyen betegség lehet többek között a 2-es típusú cukorbetegség, a metabolikus szindróma, a szív- és érrendszeri betegségek, a csontritkulás vagy a túlsúly is.

Amennyiben nem megfelelő a gyermek tápanyagbevitele, akkor ez negatív hatással lehet a növekedésére és a fejlődésére. Ez elsősorban akkor fordulhat elő, ha a gyermek:

 • nagy mennyiségű finomított szénhidrátot és üdítőt fogyaszt
 • korlátozó diétára kényszerült
 • válogatós vagy nincs túl jó étvágya
 • ételallergiával vagy intoleranciával küzd
 • krónikus betegségben szenved
 • nagyobb a testsúlya
 • hirtelen nagyra nőtt
 • nagyobb a fizikai vagy a szellemi aktivitása

Amennyiben úgy gondolja, hogy gyermeke a fent felsorolt vagy más okok miatt nem biztos, hogy hozzájut valamennyi szükséges tápanyaghoz, akkor a Junior Multivitamin rendszeres fogyasztásával pótolni tudja a tápanyagréseket. Ez az innovatív gyerekvitamin tartalmazza a gyermekek egészséges immunitásához, növekedéséhez és fejlődéséhez kulcsfontosságú tápanyagokat, vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok formájában.

Az immunrendszer körülbelül 70%-át a bélflóra egyensúlya határozza meg. Kutatásokban pedig már az is beigazolódott, hogy a bélflóra az agyi és az idegrendszeri funkciókra is közvetlen hatást gyakorol. A Junior Multivitaminban lévő fekete bodza és céklalé por kivonatok hozzájárulhatnak a bélflóra egyensúlyához.

Az immunrendszer egyensúlyának fenntartásához, illetve a csontok és az agy fejlődésének biztosításához szükséges a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátása. Az immuntámogató vitaminok és ásványi anyagok szerepet játszanak a normális növekedésben és fejlődésben, illetve segítséget nyújtanak a sejteknek és a szerveknek ahhoz, hogy képesek legyenek ellátni feladataikat.

A közösségbe járó gyerekeket igen gyakran dönthetik le a lábukról különféle betegségek, mivel szervezetük ilyenkor találkozik először számtalan kórokozóval. Azonban egészséges táplálkozással és életmóddal, valamint a létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok rendszeres pótlásával segíthetünk a fejlődő szervezetnek, így enyhébb lefolyással szerezhetik meg természetes immunitásukat némely fertőzésekkel szemben.

Natur Tanya Junior Multivitamin por eper ízben

Ezt az innovatív multivitamint speciálisan az óvodás és kisiskolás gyermekek szükségletei szerint fejlesztettek ki. Összesen 20 fajta szerves tápanyaggal látja el a gyerekek szervezetét, és védjegyzett vitaminokat és ásványokat tartalmaz. Világszabadalommal védett folát és világszabadalommal védett K2-vitamin is található benne. A céklalé por és a fekete bodza kivonat kiemelten képesek táplálni a bélflórát, ami különösen kedvező hatású lehet az immunrendszer normál működésének szempontjából is.

A Junior Multivitamin egy olyan független akkreditált labor által is bevizsgált gyerekvitamin, amit cukorbetegek is fogyaszthatnak. A termék teljesen természetes eper aromával készül, teljes mértékben fogbarát, mivel csak természetes eredetű stevia található benne, tehát egyáltalán nem tartalmaz cukrot. Ráadásul a gumivitamin és rágótabletta formákkal szemben nem tapad rá a fogakra.

Emellett pedig támogathatja a gyerekek mindennapi folyadékbevitelét is, hiszen a port vízzel kell elkeverni. Éppen ezért nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. A fogyasztásra kész ital rózsaszín színét a hozzáadott céklalé pornak köszönheti. A Junior Multivitamin azonnal és tökéletesen oldódik vízben, íze pedig valóban nagyon finom, természetes eper aromájú. A készítmény tehát nem tartalmaz cukrot, tartósítószert, mesterséges édesítőszert és színezéket sem, illetve glutén- és laktózmentes igazolással is rendelkezik.

A Junior Multivitaminban megtalálhatóak azok a vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövény összetevők, amelyek kulcsfontosságúak a gyermekek szervezetének normál működéséhez és fejlődéséhez. A készítmény szerepet játszhat az immunrendszer egészséges működésében, a védekezőképesség fokozásában. Továbbá hozzájárulhat a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, illetve a kognitív képességek fejlődéséhez.

A Junior Multivitaminban lévő C-vitamin az egyik leghatékonyabb immunerősítő hatóanyag, ami antibakteriális hatása által el tudja pusztítani a baktériumokat. Továbbá képes növelni a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását, illetve a sejtfalak megerősítésének köszönhetően képes megnehezíteni a különféle kórokozók sejtekbe való behatolását. A C-vitamin jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer és az erek egészségéhez, valamint a szövetek, a csontok és a vörösvértestek képződéséhez.

A D-vitamin szintén kulcsfontosságú szerepet játszhat az immunrendszer normál működésében, mivel képes aktiválni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkentheti az oxidatív stressz negatív hatásait, illetve hatékonyan szoríthatja vissza a gyulladásos folyamatokat is. Továbbá szükség van rá a kalcium felszívódásához, a csontok és a fogak növekedéséhez, illetve normál állapotuk fenntartásához.

A Junior Multivitaminban található fekete bodza kivonata kitűnő forrása a bélflórát tápláló prebiotikus pektinnek és a bioaktív vegyületeknek, főként a polifenoloknak és az antocianinoknak. A fekete bodza jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer egészségéhez, így növelheti a szervezet ellenálló képességét, főleg a vírusos, influenzás időszakokban. A fekete bodzában lévő hatóanyagok erős antioxidáns hatással rendelkeznek, tehát semlegesíteni tudják a sejtkárosító szabadgyököket.

A céklalé por szerepet játszhat a bélflóra és az immunrendszer egészségében is a benne található fehérjéknek, élelmi rostoknak, antioxidánsoknak és fenolos vegyületeknek köszönhetően. Ezek az összetevők támogathatják, hogy a gyermekek ne tudjanak olyan könnyen megbetegedni, valamint azt is, hogy megfelelő mértékű legyen a növekedési és fejlődési folyamat. A Junior Multivitamin még számos másik értékes tápanyagot tartalmaz, amelyek jelentősen támogathatják a gyerekek szervezetének egészséges működését.

Lássa el gyermeke szervezetét számtalan alapvető, természetes tápanyaggal a Natur Tanya Junior Multivitamin por segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: