A Nature’s napvédői megadnak minden szükséges védelmet a bőrnek ahhoz, hogy teljes biztonságban tartózkodhasson a napon. Az iSolari termékek hialuronsavval, szerves narancsvízzel és mikrokapszulázott szűrőkkel készültek.

A Bios Line több évig folyamatosan azon dolgozott, hogy hatékony védelmet biztosító, rendkívül kényelmes textúrájú és kellemes illatú termékeket kínáljon. Emellett pedig egyre nőtt a környezet iránti elkötelezettségük is, és fontos döntéseket hoztak a formulák és a csomagolás tekintetében, valamint elkezdték támogatni az ökoszisztéma védelmével foglalkozó szervezeteket.

Az iSolari fényvédők széles spektrumú, fotostabil szűrők rendszerével készültek, amelyek képesek kiszűrni az UVA, UVB és IR (infravörös) sugarakat. A készítmények növényi eredetű részecskékbe mikrokapszulázott szűrőket tartalmaznak, amelyek megőrzik hatékonyságukat és védőhatásukat, a bőrrel való közvetlen érintkezés elkerülésével pedig csökkentik az allergia kockázatát.

Az iSolari fényvédők bio édesnarancsvízen alapuló antioxidáns komplexet tartalmaznak, amely segít ellensúlyozni a bőr idő előtti öregedését. Vízálló, homokálló és biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak, és olyan fotostabil szűrőkkel készültek, amelyek nem károsítják a korallzátonyokat. Az iSolari készítmények természetes összetevőkön alapulnak és vegánok is bátran használhatják őket.

Nature’s Baby Naptej spray SPF50+

A készítmény magas SPF 50+-os védelmet nyújt a legérzékenyebb bőrűek, például a gyermekek számára, könnyű, jól felszívódó folyékony emulziós spray formában. Tartalmaz bio édesnarancs egysejtű vizet és rizstejet. A gyermekek érzékeny és könnyen kipirosodó bőrének védelme érdekében pedig bio körömvirág kivonattal gazdagították.

A spray gyorsan felszívódik, és széles spektrumú védelmet és táplálást garantál még a legérzékenyebb bőrűek számára is köszönhetően a lágyító és nyugtató hatású növényi kivonatok értékes tartalmának.

A készítmény a “TripleUVA-UVB-IR Protection”-nek köszönhetően, ami az újgenerációs fotostabil napszűrőket antioxidáns hatóanyagokkal kombinálja, hosszútávú, szélesspektrumú védelmet biztosít még az infravörös sugarak ellen is. Ráadásul a szűrőrendszerben az UVA- ,UVB- és IR-szűrők speciális növényi eredetű mikrokapszulákban (ciklodextrinek) vannak védve, amik gátolják a bőrrel való közvetlen érintkezést, így csökkentve az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát.

A termék magas százalékban tartalmaz természetes eredetű összetevőket. Vegán formula, biológiailag lebomló és 100%-ban újrahasznosítható komponensekkel, a tengeri ökoszisztéma tiszteletben tartása érdekében. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Nature’s Napvédő krém SPF25 és Nature’s Napvédő krém SPF50

Ez a napvédő krém 2 faktorszámban érhető el, és ideális a sápadt, érzékeny és világos bőrre, bőrhibák esetén és a napozás első napjaira. Bio édesnarancs vizet tartalmaz.

A hosszantartó védelemről az UVA, UVB és IR mikrokapszulázott szűrők, az intenzív barnulásról a növényi eredetű melanin, míg a bőr hidratálásáról és táplálásáról a sárgabaracktej gondoskodik. Hozzájárul a bőr védelméhez a napozás okozta korai bőröregedés, illetve a bőrpír kialakulásának kockázata ellen.

100%-ban fotostabil szűrőket tartalmaz, vízálló homokálló és biológiailag lebomló összetevőkkel. Nem tartalmaz: parabéneket, szilikonokat. Magas a természetes eredetű összetevők aránya. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Vegán formula, biológiailag lebomló és 100%-ban újrahasznosítható összetevőkkel a tengeri ökoszisztéma tiszteletben tartása érdekében.

Nature’s Naptej spray SPF30 és Nature’s Naptej spray SPF50

A Spray Sun Lotion friss emulzió, gyorsan felszívódik és “tejhatású”. A készítmény 2 faktorszámban érhető el, a magas SPF 50-es védelem világos és érzékeny bőrűeknek ajánlott.

A készítmény egy könnyű, jól felszívódó folyékony emulziós spray világos, érzékeny bőrre, bio édesnarancs egysejtű vízzel és rizstejjel. Széles spektrumú védelmet és táplálást garantál a legérzékenyebb bőrűek számára is, amit a lágyító és nyugtató hatású növényi kivonatok értékes tartalmának köszönhet.

A praktikus spray-adagoló egyszerűvé és gyorsabbá teszi a felvitelt. A “TripleUVA-UVB-IR Protection”-nek köszönhetően, amely az újgenerációs fotostabil napszűrőket antioxidáns hatóanyagokkal kombinálja, hosszútávon szélesspektrumú védelmet biztosít, még az infravörös sugarak ellen is. Ráadásul a szűrőrendszerben az UVA- ,UVB- és IR-szűrők speciális növényi eredetű mikrokapszulákban (ciklodextrinek) vannak védve, amik akadályozzák a bőrrel való közvetlen érintkezést, ezáltal csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát.

Vízálló, alkoholmentes, magas százalékban tartalmaz természetes összetevőket. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve. Vegán formula, biológiailag lebomló és 100%-ban újrahasznosítható összetevőkkel, a tengeri ökoszisztéma tiszteletben tartása érdekében.

Nature’s Anti-aging napvédő gélkrém arcra SPF50

Ez az öregedésgátló napvédő tartalmaz organikus édesnarancs egysejtű vízzel és hialuronsavval, aminek köszönhetően hatékonyan képes fellépni a kiszáradás, a rugalmasság elvesztése és a ráncok kialakulása ellen.

Valamennyi bőrtípuson használható, de kifejezetten ajánlott a világos vagy érzékeny bőrűek számára, mivel segít megelőzni a bőrpírt, bármilyen irritációt és a foltok megjelenését. Egyszerre hidratál és küzd az öregedés jelei ellen.

Egyesíti magában a tápláló és nyugtató hatású gyógynövénykivonatok hatását az IR-SUN szűrő hatékonyságával, rendkívül friss és könnyű textúrával, amely azonnal behatol, puha, bársonyos és jól védett bőrt hagyva maga után.

Vízálló, homokálló és biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz, 100%-ban fotostabil szűrőkkel. Nem tartalmaz: parabéneket, szilikonokat. Magas a természetes eredetű összetevők aránya. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Vegán formula, biológiailag lebomló és 100%-ban újrahasznosítható összetevőkkel a tengeri ökoszisztéma tiszteletben tartása érdekében.

Nature’s Sun Stick SPF50+

Rendkívül magas SPF 50+-os védelmet nyújt ez a különösen sima stick, amely nem hagy nyomot. A készítmény kitűnően alkalmas a legfinomabb és legérzékenyebb területek (ajkak, orr, szemkörnyék és fülek) védelmére. Nyáron és télen is ideális, illetve extrém körülmények között is, mint például vitorlázás közben, nagy magasságban vagy trópusi országokban.

Vízálló, homokálló és biológiailag lebomló összetevőkkel. 100%-ban fotostabil szűrők találhatóak benne. Vegán formula. Nem tartalmaz parfümöt, parabéneket, szilikonokat. Magas benne a természetes eredetű összetevők aránya. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Nature’s Barnulásgyorsító krém

Ez a krém kifejezetten az azonnali, intenzív és hosszan tartó barnulás érdekében lett kifejlesztve, bio édesnarancs bioaktív egysejtű vízzel és növényi eredetű melaninnal gazdagítva. Összetevői jelentősen képesek felgyorsítani a természetes barnulási folyamatot. Használhatja napozás közben, hogy intenzívebbé tegye a barnulást, vagy elkezdheti alkalmazni 1 héttel a napozás előtt, hogy felkészítse a bőrét. Szolárium használata közben is alkalmazhatja. Használható önmagában barnult bőrön, vagy érzékeny és nagyon világos bőr esetén a naptej alapjaként.

Oleyl Tyrosine és Loofah olaj speciális keverékét tartalmazza, amely 65%-kal fokozza és gyorsítja a természetes barnulási folyamatot. A készítmény nem nyújt védelmet az UV-sugarak ellen!

Nature’s Napozás utáni hidratáló emulzió

Ez az aftersun testápoló fényt és rugalmasságot ad a bőrnek, illetve fokozza a barnaságot. A készítményben található édes narancs egysejtű víz, a dinnyevíz és a sárgabarack tej különösen hidratálóvá, táplálóvá és bársonyossá teszi ezt az emulziót. Kiemelkedően képes helyreálltami a bőr hidratáltságát, azonnali komfortérzetet és frissességet biztosít, aminek köszönhetően csökkenteni tudja a napozásból eredő irritációt és bőrpírt. Hűsítő hatással rendelkezik.

Ez a napozás utáni hidratáló emulzió nem tartalmaz: parabéneket, szilikonokat, magas a természetes eredetű összetevők aránya benne. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Nature’s Napozás utáni sampon és tusfürdő

Ez a napozás utáni sampon és tusfürdő frissé és bársonyossá teszi a bőrt, a haj pedig puha és könnyen fésülhető lesz tőle. A készítményben található édes narancsos egysejtű víz, sárgabaracktej, dinnyevíz és lágyító anyagok ellensúlyozzák a kiszáradást, és tökéletesen tisztítják a bőrt és a hajat, eltávolítva a só-és a napvédők maradványait.

Nem tartalmaz: parabéneket, szilikonokat. Magas a természetes eredetű összetevők aránya. Nikkel- és bőrgyógyászatilag tesztelve.

Védje bőrét a káros napsugaraktól, barnuljon egyenletesen és biztonságosan a Nature’s iSolari készítmények segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: