A Vitaking ginzenget, maca gyökeret, ashwagandhát, és aranygyökeret tartalmazó készítményei segíthetnek Önnek, ha gyakran fáradt, kimerült, levert, kedvtelen, csökkent a koncentráló képessége, vagy akár depressziótól, szorongástól szenved, illetve éjjel nem tud nyugodtan aludni, vagy esetleg úgy érzi, hogy már nem képes kezelni az életében jelen lévő stresszt. Ez a 4 adaptogén gyógynövény teljesen természetesen tudja feltölteni a szervezet energiakészleteit és vitaminraktárait, miközben harmonizálni képes a teljes szervezet működését. Éppen ezért egyaránt javíthatják a fizikai és a szellem teljesítőképességet is. De nem csak a testre hatnak pozitívan, mivel a lelket is feltöltik, csökkentik a stressz káros hatásait, enyhíteni tudják a depressziós és szorongásos tüneteket, illetve jelentősen képesek javítani a hangulatot és a közérzetet.

Vitaking Ashwagandha kivonat kapszula

Az ashwagandha, vagy más néven az indiai ginzeng, illetve álombogyó egy fantasztikus adaptogén gyógynövény, amely jelentősen képes hozzájárulni a szervezet fizikai és mentális stresszhez való könnyebb alkalmazkodásához. Az egész szervezet működését harmonizálni tudja, szabályozza és optimalizálja a belső folyamatokat. Az ashwagandha adaptogénként ha kell, akkor fokozza az immunrendszer működését, viszont amennyiben valahol túlműködés van, akkor kiegyenlítő és nyugtató hatásával harmonizálja a szervezet működését.

Az ashwagandha kiemelten támogatja a mellékvese egészségét és működését, aminek köszönhetően hatékonyan képes hozzájárulni a stressz könnyebb kezeléséhez, illetve legyőzéséhez. Emellett fokozni tudja az adrenalin kibocsátását, ezáltal éberebben tartja az agyat, javíthatja a koncentráló képességet és a memóriát, tehát növelheti a munkateljesítményt is. Az endorfintermelés serkentésével pedig fokozza az izmok energiafelhasználását, késleltetni tudja a fáradtság, a kimerülés érzésének jelentkezését. Továbbá az ashwagandha bevethető álmatlanság és alvászavarok esetén is, mivel támogatja a nyugodt, pihentető alvást, a relaxációt, hozzájárul a fizikai és a mentális jólét eléréséhez, illetve a mentális egyensúly és az érzelmi stabilitás fenntartásához, valamint fokozza a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét.

Vitaking Maca 500mg kapszula

A maca gyökeret perui ginzengnek is szokták nevezni, mivel számos tulajdonságában hasonlóságot mutat a ginzenggel. A maca szintén adaptogén gyógynövény, és lenyűgöző módon képes növelni a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fokozni tudja az agyi kapacitást és a memóriát, illetve roppant pozitív hatást gyakorol a hangulatra, a közérzetre is.  A maca mindezen felül talán azzal vált a legismertebbé, hogy fantasztikus módon képes javítani a nők és a férfiak nemi egészségét is, kiemelkedően növelheti a szexuális vágyat és az energiaszintet, segíthet menstruációs zavarok, termékenységi problémák és változókori panaszok esetén is.

A maca kétségtelenül az egyik, ha nem a leghatékonyabb természetes energetizáló gyógynövény, ami kivételesen fokozza az állóképességet és a szellemi teljesítményt is, valamint hatékonyan lép fel a krónikus fáradtság ellen. A maca emellett kiváló immunerősítő hatással is rendelkezik, melyet a benne található kiemelkedő mennyiségű és minőségű értékes tápanyagnak köszönhet. Tartalmaz többek között nagy mennyiségű kalciumot, magnéziumot, foszfort, cinket, rezet, mangánt, szelént, jódot és B-vitaminokat is. Emellett bőséges forrása a fitonutrienseknek, vitaminoknak, ásvány anyagoknak, nyomelemeknek, zsírsavaknak és aminosavaknak is. A maca amolyan természetes multivitaminként tölti fel a szervezetet szinte valamennyi létfontosságú tápanyaggal.

Vitaking Aranygyökér - Rhodiola Rosea kapszula

Az aranygyökér, vagy rózsagyökér elsőnek felismert és mára már tudományosan is bebizonyított képessége, hogy jelentősen fokozza az állóképességet, a fizikai és a szellemi teljesítményt. A Rhodiola Rosea gyökere nem véletlenül érdemelte ki az aranygyökér elnevezést, hiszen a testet és lelket támogató hatásai valóban aranyat érnek, amit jól mutat, hogy a tibeti szerzetesek már körülbelül 1200 éve alkalmazzák sikeresen. Az aranygyökér az adaptogén gyógynövények közé tartozik, és igen erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, jelentősen növeli a szervezet energiaszintjét, képes leküzdeni a stresszt és a depressziót. Ráadásul hatékonyságát jól jelzi, hogy napjainkban antidepresszáns és szorongáscsökkentő anyagként is javasolni szokták. Kiemelkedő antioxidáns hatásával pedig jelentősen képes gátolni a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejteket a szabadgyökök károsításaitól.

Az aranygyökér kiemelkedik kardioprotektív hatásával is, tehát hatékonyan támogatja a keringési rendszer működését, valamint a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságát, erősíti a szívizom funkcióit, szabályozza a szívritmust. Emellett a rózsagyökér képes harmonizálni a szexuális funkciókat nők és férfiak esetében is, normalizálni tudja a vércukorszintet, védelmezi a májat, illetve szerepet tölthet be az idősebb korban jelentkező problémák és betegségek megelőzésében.

Vitaking Ginseng (ginzeng) 400mg kapszula

A ginseng kivételesen hatékony roboráló és sejtmegújító hatással rendelkezik. A ginzeng gyökerét már évszázadok óta alkalmazzák a Távol-Keleten, mivel sikeresen képes fokozni a fizikai és a szellemi teljesítményt is, illetve jelentős potencianövelő hatással is rendelkezik. A ginzengben számtalan értékes hatóanyag található, például fitoszterol, szaponinok, olajok, vitaminok, aminosavak, peptidek és szénhidrátok. A növényben lévő ginsenoidok képesek megszüntetni a stressz által kiváltott tüneteket, miközben javítják mind a fizikai, mind pedig a szellemi teljesítményt is. A ginzeng felhasználható a betegség utáni lábadozás támogatásához, kimerültség és fáradékonyság esetén, a koncentráló képesség növelésére, illetve a munkateljesítmény javításához is.

A ginsengben található panaxanok csökkenthetik a vércukorszintet, míg a poliszacharidok erősítik az immunrendszert. Manapság egyre inkább elismert a ginzeng szervezetet erősítő, tonizáló képessége. Talán a legismertebb hatása az, hogy jelentősen hozzájárulhat a fizikai és a szellemi frissesség fenntartásához is, amit leginkább annak köszönhet, hogy kedvező hatást fejt ki a vérkeringésre. A ginsengben lévő természetes hatóanyagok képesek normalizálni a teljes szervezet működését, illetve erőteljesen fokozzák a szervezet ellenálló képességét a stresszel szemben.

A ginzeng nagymértékben hozzájárul a természetes védekezéshez és az immunrendszer normál működéséhez, fokozza a T-sejtek termelését, valamint emellett növeli a vitalitást és az éberséget is. Kiemelten támogatja az agy normális vérkeringését, a megfelelő kognitív teljesítmény fenntartását, javíthatja a memóriát. A ginseng segít fenntartani a fizikai és szellemi képességeket fáradtság, kimerültség, gyengeség és koncentrációvesztés esetén is.

Az ashwagandha, a maca, az aranygyökér és a ginzeng tehát nagyszerű választás ahhoz, hogy teljesen természetesen töltődjünk fel mind testileg, mind pedig lelkileg, hogy felvegyük a kesztyűt az életünket megkeserítő stresszel, illetve hogy jelentősen javítsuk fizikai és szellemi teljesítményünket is. Pörgesse fel magát a Vitaking energetizáló gyógynövényeinek erejével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: