Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje az ünnepek között:

  • 2014. december 29. hétfő 9-16 óráig
  • 2014. december 30. kedd  9-16 óráig

 

Mivel a GLS futárszolgálat is csak a fenti két napon szállít, így a hideg idő miatt a keddi napon nem adunk át kozmetikumot, vagy folyadékot tartalmazó rendelést kiszállításra, mert 5 napon át a futárszolgálat fűtetlen raktárában állna. Ezeket a rendeléseket csak 2015. január 5-én továbbítjuk kiszállításra.

Továbbá fel szeretnénk hívni Vásárlóink szíves figyelmét, hogy több forgalmazó és nagykereskedő cég utolsó szállítási napja december 19, így egyes gyártók termékei esetén, ezt az időpontot követően már csak a készleteink erejéig tudjuk a rendeléseket az ünnepek előtt teljesíteni, emiatt egyes rendelések teljesítése január első hetére is áttolódhat. Megértésüket köszönjük!

Az ünnepi bevásárlásra felkészülve több száz termékből azonnali készlettel várjuk Vásárlóink megrendeléseit. Ezeknél a termékeknél a "Készleten, azonnal szállítható" információ található.

 

Szállítási díj csökkenés

December 15-i nappal 990 Ft-ra csökkentettük a GLS futárszolgálat költségét. Az ingyenes szállítási értékhatár továbbra is 15.000 Ft, vagyis efölött továbbra is ingyen házhoz szállítjuk a megrendelését.

Átvételi pont megszűnése

December 15-i naptól megszűnik a Lurdy-Ház átvételi pontra leadható rendelés lehetősége. Ezt az időpontot követően már csak a korábban leadott rendelések vehetőek át december 30-ig. Az eddig az időpontig át nem vett rendelések december 30-án visszaszállításra és törlésre kerülnek.

GLS CsomagPont

Január elejétől lehetőség nyílik országos személyes árvételre a GLS CsomagPontokon. Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel, amelyek különböző profilú üzletek. Ezek az átvételi pontok 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de több esetben hétvégén is elérhetőek.

 

Kedves Vásárlónk, köszönjük, hogy az idei évben is megtisztelt bizalmával és vásárlásával. Ezúton kívánunk Önnek és családjának békés, boldog karácsonyi ünnepeket.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!