A Myrobalan ShiVa – vérnyomáscsökkentő gyógynövény-komplex kapszula egy kifejezetten magas vérnyomásra megalkotott készítmény, függetlenül attól, hogy mi a hipertónia oka. A készítmény olyan különleges módon összeválogatott és összeállított vérnyomáscsökkentő, kiegyensúlyozó hatású étrend-kiegészítő természetes növényi összetevőkkel, ami képes kontroll alatt tartani a magas vérnyomást, hozzájárulhat a szív nyugtatásához, az erek ellazításához és a vérnyomás mérsékléséhez. A ShiVa 100%-os gyógynövényes összetételének köszönhetően nem lehet hozzászokni és akár folyamatosan is szedhető.

Myrobalan ShiVa – vérnyomás csökkentő gyógynövény-komplex kapszula

A magas vérnyomást gyakran nevezik csendes gyilkosnak is, mivel igen hosszú ideig teljesen tünetmentes is lehet, azonban ez idő alatt is nagyon komoly károkat okozhat a szervezetben. A magas vérnyomás többfajta módon is hatást fejt ki a szervezet működésére. A hipertónia az egyik legfőbb hajlamosító tényező a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában, ugyanis miatta a szív túlterheli magát. Emellett hozzájárulhat az érelmeszesedéshez, tehát az artériák megkeményedéséhez, illetve szerepet játszhat a pangásos szívelégtelenségben, a vakságban és a vesebetegségben is. Továbbá jelentősen képes fokozni a stroke kockázatát is.

A magas vérnyomás Magyarországon népbetegségnek számít, mivel az előfordulási gyakorisága a felnőtt lakosság esetén több mint 35%, és ez folyamatosan nő az életkor előrehaladtával. A szintetikus vérnyomáscsökkentő gyógyszerek gyakran okoznak mellékhatásokat. Azonban a gyógynövények sokkal elfogadhatóbbak az emberi szervezet számára, ezért ezek jóval kevesebb mellékhatást szoktak kiváltani. A különféle gyógynövények számtalan olyan hatóanyagot tartalmaznak, amelyek jelentősen támogathatják a szív- és érrendszeri betegségek és a magas vérnyomás kezelését.

A Myrobalan ShiVa egy kifejezetten a magas vérnyomás mérséklésére összeállított készítmény, függetlenül attól, hogy azt mi okozza. A vegán kapszulákban csak és kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegye található meg. A ShiVa vegán, tejmentes és gluténmentes, ezért a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők is biztonságosan fogyaszthatják. A gyógynövény-komplex nem okoz mellékhatásokat. A készítmény 15 speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, amelyek egymás hatásait erősítve, kiegészítve fejtik ki kedvező élettani hatásukat. A ShiVa a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Annak ellenére, hogy 15 fajta hatóanyagot tartalmaz, mégsem okoz mellékhatásokat, ugyanis egy-egy drogból (hatóanyagból) csupán kis mennyiség található meg benne.

A ShiVa egyik legfontosabb hatóanyaga a galagonya, ami közismerten a szív gyógynövénye, mivel jelentősen hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák és betegségek megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez is. A galagonya értékes összetevői fontos szerepet tölthetnek be az erek tisztításában, rugalmasságuk megőrzésében, a vérkeringés javításában, a szív megfelelő vér- és oxigénellátásában, illetve a szívizom egészséges működésében. A galagonya kiemelten képes hozzájárulni az érelmeszesedés megelőzéséhez, a vérnyomás csökkentéséhez, a szívritmus szabályozásához, illetve a szív- és keringési rendszer egészséges működéséhez.

A galagonya roppant hatékonyan tudja megnyugtatni a szívet, megerősítheti a szívizmokat, aminek köszönhetően rendszeresen fogyasztva szerepet játszhat az érfalak megerősítésében, valamint a szívritmus és a vérnyomás szabályzásában. Továbbá kifejezetten kedvező hatást fejthet ki a túlterhelt, fáradt, stresszben élő szívre, képes lehet javítani a szívizom vérellátását és a szívizomsejtek aktivitását. A galagonya nyugtatni tudja a szívet az idegi eredetű heves szívdobogás esetén, fokozhatja a szív vérellátását, illetve hozzájárulhat a szíveredetű nehézlégzés és fáradtság csökkentéséhez.

A galagonya kulcsfontosságú szerepet játszhat a magas vérnyomás csökkentésében, ugyanis az összehúzódott verőerek miatt kialakulhat magas vérnyomás is, a galagonya pedig az erek elernyesztésével képes lehet kezelni a hipertóniát. Emellett pedig közvetlenül is hozzájárulhat a szívizmok működéséhez, ezáltal fokozódhat a szívösszehúzódások ereje. A galagonya antioxidáns hatásának köszönhetően közreműködhet a szívkoszorúerek érelmeszesedés miatti szűkületének csökkentésében is. Az erek tágítása által pedig csökkentheti a hajszálerek ellenállását, tehát hasonló módon képes hatni, mint az ACE-gátló gyógyszerek. Ha a verőerek össze vannak húzódva, akkor nagyobb terhelésnek van kitéve a szív, aminek következtében könnyen kialakulhat magas vérnyomás. A galagonya tehát az erek elernyesztésével hozzájárulhat az enyhébb fokú hipertónia kezeléséhez is.

Lépjen fel a magas vérnyomás ellen a 100% természetes összetételű Myrobalan ShiVa – vérnyomás csökkentő gyógynövény-komplex kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: