A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők magas technológiával feldolgozott természetes növényi kivonatok. Összetételükben, optimális mennyiségben, vitaminok és ásványi anyagok valamint növényi hatóanyagok találhatóak. Ezek az összetevők közismert gyógynövények biológiailag aktív hatóanyagait tartalmazzák. 

A termékek minden összetevője kizárólag csak természetes, növényi eredetű, ami értékessé és aktívvá teszi azokat. Az összetétel pontosan, tudományosan kerül összeállításra - az emberi táplálkozás harmonikus, optimális kiegészítéséhez az egyéni igényektől függően.

 

Vision

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítői - a természetes növényi források magas technológiájú feldolgozásának termékei. Az összetételükben az optimális vitamin-ásványi anyag komplexumon kívül vannak még növényi komponensek is. Ezek a komponensek a jól ismert gyógynövényeknek a biológiailag aktív anyagai. 

A modern tudománynak és technológiáknak köszönhetően a növényekből elkülönítik azokat a biokémiai komponenseket, amelyek a megfelelő hatást biztosítják, vagyis a biológiailag aktív anyagokat (BAA). Ezen anyagokat tiszta, változatlan formában használjak fel a biológiailag aktív étrend-kiegészítőkben (BAÉ). Nem az a cél, hogy az étrend-kiegészítők finom hatásmechanizmusait részletesen kifejtsük, mivel ennek az információnak a megértése speciális tudás követel. De kötelesek vagyunk elmondani, hogy a biológiailag aktív étrend-kiegészítők minden anyaga kizárólag természetes, növényi eredetű, ezért értékesek és aktívak minden ember számára. 

 

Vision

Forradalmian új gyártás technológia

A Vision cég Európa egyik legnagyobb konszernjével az Arkopharma gyógyszervegyészeti, fitoterápiás laboratóriumával működik együtt. Az Arkopharma megfelel a nemzetközileg elismert GMP - standard ( Good Manufacturing Practice) minősítésnek. A táplálék-kiegészítők gyártása Írországban történik a cég saját tulajdonában lévő gyárában a Nutripharma-ban , míg a kozmetikumok előállítása Franciaországban. A Vision által 75 ökológiailag tiszta természeti környezet van elkülönítve, a termékekhez használt gyógynövényeket innen szerzi be a Vision cég.

Gyártásnál a forradalmian új Kriodarabolásos technológiát alkalmazzák:

Folyékony nitrogén -196 celsius fokos közegében történik a gyógynövény aktív részeinek őrlése. Végeredmény egy olyan homogén por, amely egészben tartalmazz az élő anyag információját.

  Adalékanyag, stabilizátor hozzáadása nélkül, csak ezzel a technológiával lehet megállítani a belső oxidációt, a vitaminok szétesését. Ezzel  megőrzik a növények értékes gyógyhatású hatóanyagait! A „spermabankok” is használják ezt az eljárást a spermium tartós és hosszú távú megőrzéséhez.

Ezzel az előállítási móddal gyógynövények esetén a hatóanyag tartalom (nem, az összetételről van szó!) 97 %-a marad meg! A végeredmény élő organikus anyag, ölésmentes technológia! Ezért különlegesek a Vision termékei, szervezetünk munkáját segítik, támogatják. 

 

Vision

Minőség

A Vision étrend-kiegészítői és kozmetikai termékeinek előállítási feltételei teljesen megfelelnek a GMP szabványainak. A GMP (Good Manufacturing Practice) - a gyógyszerészeti termékek engedélyezésének szabályai, mely 1963.- ban az USA –ban dolgoztak ki. Ennek megfelelően minden egyes gyógyszergyártónak kötelezően meg kell felelnie a következő feltételeknek: az összetevő anyagok nagyon jó minősége, fejlett technológia használata, jól tervezett és magas technológiai berendezésekkel ellátott épületek megléte, magasan képzett személyzet.

Ezen kívül a minden egyes Vision termék, mielőtt a felhasználóhoz kerülne, többszöri laboratóriumi és klinikai ellenőrzésen megy át. Ezért ilyen biztonságos azon fogyasztók részére, akik az előírt dózisokban naponta fogyasztják a terméket. 

 

Vision kozmetikumok

A Társaság kozmetikai termékei a tudomány és a természet sikeres szövetségét képezi: létrehozásukban felhasználásra kerültek 100%-ban természetes, aktív elemek és a modern tudomány legperspektivikusabb irányzatának egyikének - a biotechnológiának a vívmányai.