Napfény, ami mindig kéznél van 

Mindannyian tudjuk, hogy az életben nap mint nap adódnak olyan helyzetek, amikor a szervezetnek energiára van szüksége. Fontos, hogy az életerő elixír összetétele természetes, kiegyensúlyozott legyen, mint a VisionDEM4 Laboratóriuma által kidolgozott iFly fitotonik termékcsalád.

 

    

A fitotonik – a tonizáló termékek új kategóriája a Vision vállalattól, és egy egészséges alternatíva a szintetikus energiaitalokkal szemben. 

A fitotonik - innovatív megközelítés a szervezet energia szintjének emelésére. A termékkategória elnevezése két szóból származik: fito - "növényi eredetű" és tonik – “élénkítő, erőt adó”. 

Az iFly természetes fitotonik — a természet egészséges energiája, szárnyakat ad önnek minden nap.

 

iFly fitotonik termékcsalád 

1. Energiát képez 
Az iFly fitotonikok, a szintetikus energiaitalokkal szemben, nem aknázzák ki a szervezet energia készleteit. Növényi összetevőiknek és egyedülálló, szabadalmaztatott formuláiknak köszönhetően segítenek a szervezetnek az energia szintetizálásában, ahhoz hasonlóan, amikor a növények zöld levelei energiát szintetizálnak a napfény hatására. Az „energetizáló napfény” hatása után sem érzünk erőtlenséget, kimerültséget vagy idegességet. A fitotonik a szervezet rejtett energiáit hozza fel a felszínre, miközben nem aknázza ki az erőforrásokat. Ezt a hatását az iFly összetevői közé tartozó növényeknek köszönheti - arany gyökér (Golden Root), ginzeng, ginkgo biloba, mate és guarana, amelyeknek egyedülálló, egészséges energiaképző hatását számos nép élvezi ősidők óta.

2. Természetes összetétel 
A fitotonikok szintetikus stimuláló szerek, aromatizátorok, színezékek és íz adalékok nélkül készülnek. Az iFly fitotonik termékcsalád öt természetes, gyógynövény alapú italból áll - mindegyik élénkítő hatása mellett antimikrobiális hatással is bír, ugyanakkor hozzájárulnak az immunrendszer általános megerősítéséhez. 
A gyümölcscukor, amit az iFly fitotonik tartalmaz - természetes gyümölcscukor, hatékony energiaforrás, nagyon hasznos a sportolók és a nehéz fizikai munkát végzők számára. 

    

Ugyanígy, a fitotonikok összetevői közé tartozik a karnitin szintéziséhez (a szervezet energia-átadásához) szükséges C- vitamin is. 


3. Kíméletes hatás 
A szintetikus energiaitalokkal ellentétben, a fitotonikok nem biztosítanak olyan végtelen mennyiségű energiát, ami idegességhez, túlélénküléshez vezethet. 

Kiegyensúlyozott koffein tartalmának, és a speciális formulájának köszönhetően gyengéden és kíméletesen fejtik ki hatásukat, egy kellemes, teljes értékű pihenéshez hasonlóan. 

Az öt természetes tonizáló italból álló iFly fitotonik termékcsalád - adagonkénti csomagolásban – minden alkalomhoz biztosítja a szükséges energia mennyiséget, életerőt ad a hét minden munkanapjára.

 

4. Megszabadítanak a szennyeződéstől és a toxinoktól 
A pihenés megzavart ritmusa kéz a kézben jár a helytelen étkezési és más káros szokásokkal. A fitotonikok nem csak extra adag energiát biztosítanak a szervezet számára, hanem a káros hatásaik következményeit is segítenek semlegesíteni, hozzájárulva a méreganyagok kivonásához a szervezetből. 

Ezért fontos megérteni, hogy a szervezet bármilyen stimulálása, még a természetes összetevőjű és kíméletes hatású iFly fitotonikokkal is, plusz terhelést jelent a "célszervekre". Vagyis, minden stimuláló ital mellé szükségünk van ellenszer fogyasztására is, mint egy motorosnak a sisakra, ha gyorsan hajt.


A fitotonikok ideális kiegészítői az "intelligens" élelmiszereknek, mint pl. a D4X My UnitDose védő-termék. A D4X My UnitDose - gyors és egészséges módja a fitotonikok fogyasztásával járó többletterhelés kompenzálásának, egyidejűleg a mikrotápanyagok rendkívüli készletéhez is hozzájutva. 

A természetesség egyik jele a kicsapódás, ami a természetes kiválasztás eredménye, ami a frissen préselt gyümölcslevek készítésekor is tapasztalható. Ezért ajánlott az italok felrázása fogyasztás előtt. 

Legyen minden nap egészséges, életerővel és energiával teli az iFly fitotonikokkal és a D4X My UnitDose „intelligens élelmiszerrel”! 

 


Szervezeted teljesen megújul - iFly Arany Gyökér
fitotonik arany gyökér kivonattal 

Az energia hosszútávú stimulálása révén lehetővé teszi az önszabályozás és a szervezet megújulásának természetes folyamatát; intenzíven méregtelenít. A rizómák és a golden root gyökerek (Rhodiola rosea) számos fenolos vegyületet, cukrokat, szerves savakat, illóolajokat, ásványi anyagokat (különösen mangánt) tartalmaznak. Segítenek fizikai és szellemi fáradtság esetén, növelik a munkaképességet, a betegségekkel szembeni ellenállóképességet és a szexuális aktivitást. Aktivizálja a szervezet természetes erejét.

 

Védelem fáradság ellen - iFly Ginseng 
fitotonik Ginseng kivonattal 

Antistressz és immunserkentő hatással rendelkezik, javítja a szexuális aktivitást, segíti a zsírégetést. A hatóanyagként alkalmazott ginseng (Ginseng) növény nem más, mint egyedülálló természeti adaptogén, különböző stresszoldó hatásaival javítja a munkaképességet, véd a fáradtság ellen, élénkít. 

 

Fizikai és szellemi aktivitás - iFly Ginkgo Biloba 
fitotonik Ginkgo biloba levél kivonattal. 

Növeli a fizikai és szellemi aktivitást, megszünteti az álmosságot, aktivizálja az agytevékenységet. A Ginkgo biloba ajánlott koncentrációs képesség gyengülése esetén, különösen a szoros életritmust követők számára szükséges. A Ginkgo biloba kivonat elősegíti az agyszövet oxigén és glükóz asszimilációját, a teljes szervezetben javítja a vérellátást, megvédi az idegsejteket a negatív, káros környezeti hatásoktól, szabályozza a tónust és az erek rugalmasságát, javítja a memóriát, megszünteti a nyomott hangulatot. 

 

Növeli az Energiád - iFly Mate (Yerba Mate)
fitotonik mate kivonatból 

Az energia hosszú távú stimulációja, felfokozott hangulat, gyorsítja anyagcserét. Mate - örökzöld íz, cserje levelekből készült ital, amely csökkenti a fáradtságérzést, javítja a koncentrációképességet és általában élénkítő hatású. B1-és B2 vitaminokban gazdag, amelyek elengedhetetlenek a szervezet vérképzéséhez, a fehérje, zsír, és szénhidrát cseréjéhez. Tartalmaz továbbá magnéziumot, vasat, kalciumot, foszfort, káliumot. Segít a túlsúly elleni küzdelemben, megszünteti a nehéz ételek fogyasztása vagy nagy lakomák utáni kellemetlen érzést.

 

Test és Szellemi Teljesítőképességed Fitt lesz! - iFly Guarana
fitotonik guarana mag kivonatból 

Segít legyőzni a másnaposságot, támogatja a máj működését. A Guarana fokozza az agyi aktivitást és növeli az állóképességet anélkül, hogy fáradtságot váltana ki. Hosszan, akár 6-8 órán át tartó frissességet ad szervezetednek, és nincs semmilyen ismert mellékhatása. Test és Szellemi Teljesítőképességed javítja. Fitt lesz. Sportolók és szellemi foglalkozásúaknak egyaránt ajánlható. Javítja az emésztést és az anyagcserét úgy, hogy közben nem növeli az étvágyat. Segít kiüríteni a szervezetből az alkohol mérgező anyagait és a másnaposság leküzdésében. 

Hamarosan rendelhető!