WaterStar"A WaterStar vizeskancsó egy olyan termék, mellyel a szervezetünk számára jótékony hatású információkat lehet adni a víznek."

Ez a mondat a vízkutatás területén világszerte elismert szakembertől, Dr. Emoto Masarutól származik. Kutatásai nagy feltűnést keltettek és arra a  rég elfeledett tudásra irányultak, miszerint a víz információkat képes felvenni, tárolni és leadni.

A víz szervezetünkre gyakorolt hatása a benne található információtól függ. Ha a víz megfagy, a jégkristályok szerkezete megmutatja az információ minőségét. Minél energikusabb és lendületesebb a víz, annál tisztábbak és szabályosabbak a kristályok. Dr.  Emoto Masaru nemcsak elemezte a vizet, hanem olyan módszerek után kutatott,  amellyel még  a nagyon  legyengült vizet is életképessé és jótékony hatásúvá lehet tenni, mint pl. az imával.

 


A WaterStar vizeskancsó szerkezete, felépítése:

 

 • A rendkívül nagy fényáteresztő képessége és páratlanul tiszta csengése a kristályüveg különleges összetételének köszönhető
 • A harmonikus formája, mely kézimunka eredménye és a cseh üvegfúvó dinasztiák hagyománya tükröződik benne
 • Az öt darab féldrágakő és az élet virága van beágyazva az üvegkancsó aljába.

 

A WaterStar vizeskancsó pozitív tulajdonságai közül néhány: 

 

 • rendkívül nagy fényáteresztő képessége és páratlanul tiszta csengése
 • a kristályüveg különleges összetételének köszönhető
 • harmonikus formája, mely kézimunka eredménye és a cseh üvegfúvó
 • dinasztiák hagyománya tükröződik benne
 • 5 féldrágakő és az élet virága van beágyazva az üvegkancsó aljába.
 • A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadják
 • a víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja.
 • hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is.
 • A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadjáka víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja, így az ember ismét ráébred a jó minőségű víz fontosságára és felismeri azt is, hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is. 

 

Féldrágakövek

 

A legjobb minőségű féldrágakövek vannak benne. Pozitív rezgésüket átadjáka víznek, és ez a vízkristályokat láthatóan harmonikussá formálja, így az ember ismét ráébred a jó minőségű víz fontosságára és felismeri azt is, hogy saját maga is képes pozitívan hatni a vízre és ezáltal a környezetre is.   


Tigrisszem

TigrisszemAzt tulajdonítják a tigrisszemnek, hogy minőségi fényt és melegséget sugároz, ami  áthatja  a  hasüreget  és  az  egész idegrendszert.  Felnyitja  a  szemünket  az  élet  szépségeire, még az apró dolgokban is. Fizikai síkon a kisagyra, a solarus plexusra,  a csontokra, izületekre és az ínszalagokra hat. Gyógyító  kőként  előnyben részesítik  hasonló  állapotokban,  mint  az  epilepszia, kóma, szellemi hanyatlás és agyvérzés; gyomorbetegségeknél, és mozgásszervi problémáknál, mint a reuma, Scheuermann  kór,  és a gerincoszlop valamint a porckorongok bántalmainál.

 

Szodalit

SzoladitA szodalit megnyitja a szabadság kapuját, ahhoz segítve bennünket, hogy a kulisszák mögé tudjunk nézni. Felnyitja a szemet, a fület, a légzést és a torkot, és  felébreszti  a  bátorságot,  hogy  ennél  fogva  felismerjük  a  valóságot.  Fizikai   szempontból harmonizálja a  mirigyrendszerünket, főként az agyalapi mirigyet és a  hipotalamuszt. Ennek következtében optimalizálja az immun- és hormonrendszerünket, és érzelmileg kiegyensúlyoz.


Jáspis

JáspisA jáspisnak az a feladata,  hogy két lábbal a földön tartson bennünket, emiatt az ametiszt nélkülözhetetlen  kiegészítője. Erősíti a vért és a csontokat és azt a nagy "IGEN"-t közvetíti felénk, mellyel a  Föld  üdvözöl bennünket.  Megújítja  a májat, a gyomrot,  a lépet és a hasnyálmirigyet, ezáltal  segít az emésztési  problémáknál és  mindenfajta étkezési rendellenességnél.  A  nőkre rendkívül  jó hatással van, kiváltképpen  terhességkor,  menstruációs problémák esetén és  a változó korban.


Ametiszt

AmetisztAz ametisztet úgy használják, mint oltalmazó követ. Úgy szolgál, mint egy antenna. A kozmoszból jövő új energiák és információk számára, és segít nekünk abban is,  hogy agyunk képes legyen ezeket megérteni és átváltoztatni. Legfőképp a fej területén érzékelhető gyógyító hatása,  - fejfájás s migrén ellen, segít ellazítani az agyat koncentrációs és tanulási problémáknál, valamint erősíti bennünk a hitet, hogy az életnek felsőbbrendű célja van.


Aventurin

AventurinA aventurint a szívre, májra és az epehólyagra gyakorolt gyengéd harmonizáló hatása miatt kedvelik. Felidézi, hogy kik vagyunk valójában, és segít megtalálni létezésünk szerinti helyünket az életben. Fizikai síkon a "bőr köve" - ként tisztelik, és segít elszállítani az ártalmas anyagokat a vérből és a nyirokrendszerből. "Szív-erősítőként" lecsendesíti a sokkot és a traumát, és belső békévé alakítja át.

 

 

Az élet virága
Az élet virága

Az "élet virága" az emberiség egyik legősibb szimbóluma. Majdnem minden kultúrában ismert. A SZENT GEOMETRIA központi eleme, melyben a sok egyforma nagyságú kör egymással matematikailag pontos, harmonikus fonatot képez, mellyel nem egyebet, mint az isteni rendet szimbolizálja.

 

Az öt féldrágakő hatóereje ezzel a hálózattal összekapcsolva olyan jelentőségteljes kölcsönhatásba kerül egymással, mint a különböző szervek az emberi  szervezetben.

 

A metszéspontok a más univerzumokkal való érintkezési pontokat is jelentik