A Wellstar Green Gold Imune alga készítmény fogyasztása során nagyobb vitalitás, jobb erőnlét, erősebb ellenálló képesség, így kiváló egészség érhető el. 100%-ban alga, így nagy előnye, hogy kevert alga törzseket tartalmaz, mely a sejtek védelmére szolgál. A napi kihívásokhoz nyújt különleges segítséget, mely egy 3 fázisú hatásmechanizmusra épül.

Wellstar Green Gold Imune alga

A Wellstar Green Gold Imune egy első osztályú vitális anyag összetételű készítmény. A négy legértékesebb mikro alga típusból, a Haematococcus Pluvialis Algából, valamint Spirulina Platensisból, Lithothamnium Calcareumból és a Chlorella Vulgarisból nyernek és megtalálható benne a természetes asztaxantin, az egyik legerősebb antioxidáns.

A Wellstar Green Gold Imune jótékony hatásai

Sejttisztítás és méregtelenítés

A sejtekben felhalmozódott káros anyagok, azok idő előtti elöregedését okozzák. A Chlorella zöld alga képes arra, hogy sejtszinten távolítsa el a méreganyagokat a szervezetből, ez pedig nem csak az egészségünknek tesz jót. Ha megszabadulunk a lerakódásoktól, az optimális testsúlyt is könnyebben érhetjük el.

Sejttáplálás

Az alga komplex vitalizálja a szervezetet, szedése mellett jelentős energia, életerő és közérzetjavulás várható. Ásványi anyagok, aminosavak, vitaminok, enzimek sorakoznak fel egészségünk javítása, és megőrzése érdekében. Az alga egy egysejtű élőlény, melynek egyetlen parányi sejtben kell tárolnia minden fontos anyagot, ami az élethez nélkülözhetetlen.

Sejtvédelem

Cukorbetegség ellenA Spirulinát a japán kultúrában a cukorbetegség megelőzésére használják. A vércukor szintet jótékonyan kiegyensúlyozza, lassan felszívódó fehérje tápanyagként nem emeli hirtelen az inzulin szintet, hosszan azonos szinten tartja a vér cukorszintjét, így lassan éhezünk meg a fogyasztása után, amely hatásával újabb segítséget nyújthat a fogyókúrában is.

Wellstar Green Gold Imune alga

A Wellstar Green Gold Imune összetevői

Chlorella

A Chlorella olyan vastag falú algatörzs, ami nem szívódik fel szervezetünkben, ezért az anyagcserénket fokozza, mivel kiürül a bélrendszerünkből. A méregtelenítés királya olyan, mint egy méreg mágnes. Tisztítja a beleket, a sejteket, hiszen kiüríti a méreganyagokat. Az összes alga közül a legmagasabb klorofill-tartalmú ennek köszönhetően intenzíven zöld színű és kedvező antioxidáns hatással rendelkezik.

Rendkívül gazdag fehérjében, vitaminokban és enzimekben, valamint más ásványi anyagokban, növényi rostban, klorofillban és például karotinoidokban is. Jelentős mértékben tartalmaz B-, C- és E-vitaminokat, foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot, valamint nyomelemeket vas, mangán, cink, réz, kobalt. A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Egyik erősége a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás. Magas lúgtartalma, segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis-egyensúlyát.

Wellstar Green Gold Imune alga

Lithothamnium Calcareum

Más néven kőalga. Összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves kalcium képezi, amely testünk számára a legfontosabb ásvány. Nélkülözhetetlen csontjaink, fogaink, körmeink, hajunk újraképződésében ezen kívül fontos szerepet játszik a lúgosításban.

Haematococcus Pluvialis

Édesvízi mikroalga mely már igen korán felkeltette a kutatók érdeklődését. Jól ismert magas asztaxantin tartalmáról, mely a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismerté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek.

Spirulina

Zöld színét magas klorofil tartalmának köszönheti. Valódi szuperélelmiszer, nagy mennyiségben tartalmaz könnyen felszívódó, létfontosságú tápanyagokat. Bővelkedik ásványi anyagokban, vitaminokban és esszenciális aminosavakban. 

Kapcsolódó cikkek: