A kényelmes gluténmentes diétáért psyllium rosttal. Vércukor-, koleszterinszint, székrekedés és glükóz intolerancia kezelésére. 95%-os tisztaságú psyllium élelmi rost.
A kényelmes gluténmentes diétáért psyllium rosttal, praktikus kapszulában. Vércukor-, koleszterinszint, székrekedés és glükóz intolerancia kezelésére.
A kényelmes gluténmentes diétáért psyllium rosttal. Vércukor-, koleszterinszint, székrekedés és glükóz intolerancia kezelésére. 95%-os tisztaságú psyllium élelmi rost.
Bio útifű maghéj, az emésztőrendszer karbantartója. Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges.
A Garuda Ayurveda Indiai Útifű Maghéj egy természetes rostforrás, amelyet az indiai útifű (Psyllium husk) maghéjából állítanak elő. Az útifű maghéj egy vízben oldódó rost, amely segít fenntartani az egészséges emésztést és támogatja a bélrendszer működését.
Az Útifű maghéj értékes rostforrás. Rendszeres fogyasztása támogatja a bélműködést, fogyasztható az emésztőrendszer és a belek tisztítására, a hasi komfortérzet fenntartására.
Az Útifű maghéj értékes rostforrás. Rendszeres fogyasztása támogatja a bélműködést, fogyasztható az emésztőrendszer és a belek tisztítására, a hasi komfortérzet fenntartására.
A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt.
A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő képessége miatt.
Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe. A sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír.
99%-os tisztaságú útifű maghéj. Fogyasztása emésztési problémák esetén ajánlott. Kúra szerű alkalmazása segíti az emésztőrendszer kitisztítását.
99%-os tisztaságú útifű maghéj. Fogyasztása emésztési problémák esetén ajánlott. Kúra szerű alkalmazása segíti az emésztőrendszer kitisztítását.
Összetevők: útifű maghéj. A liszt felhasználható sütemények, kenyerek, pékáruk készítéséhez.
Az útifű maghéj duzzadó rost, ami eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, megtisztítja a belek falát, és serkentik a bél perisztaltikát.
Az útifű maghéj duzzadó rost, ami eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, megtisztítja a belek falát, és serkentik a bél perisztaltikát.