Az összes Naturfood termék a webáruházban
Kiszerelés: 150g
Bizonyos egymagvú vagy magvatlan, magas cukortartalmú szőlőfajták aszalt bogyója. A mazsolaszőlőt Perzsiában és Egyiptomban már Kr. e. 2000-ben termesztették.
Információ: Készleten, szállítható
A termék ára: 780 Ft
Egységár: 5 200 Ft / kg
A lúggal halványított mazsolát szintén ‘Thompson Seedless' fajtából készítik; híg lúgba mártják, majd kénezés nélkül napon vagy szárítóban aszalják. Ha hirtelen szárítják, az enyhén illatos mazsola színe világos borostyánsárga vagy középbarna, állaga pedig mérsékelten lágy lesz. Az olajba mártott és a lexia mazsolát először híg lúgba mártják, amelynek a tetején vékony olívaolaj-réteg úszik, és tálcákon közvetlenül napon aszalják; színe így középbarna, állománya puha, illata enyhe lesz. A mazsola diétázók számára kiváló vasforrás.
Szárított bio banán szeletek, melyek fogyaszthatóak magukban, de a reggeli müzli hozzávalójaként is kiváló.
A vörös áfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.
Az aszalt szilva erős antioxidáns hatású, valamint radikális immunrendszer erősítő. Enyhe hashajtó, de inkább csak fenntartja a megfelelő bélperisztaltikát, enyhe vizelethajtó, általánosságban rendben tartja az emésztést, segít visszafordítani a már kialakult csontritkulást.
Az aszalt szilva erős antioxidáns hatású, valamint radikális immunrendszer erősítő. Enyhe hashajtó, de inkább csak fenntartja a megfelelő bélperisztaltikát, enyhe vizelethajtó, általánosságban rendben tartja az emésztést, segít visszafordítani a már kialakult csontritkulást.
A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Természetes vasforrás. A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban.
A szárított fehér eper gazdag kalciumban, gazdag forrása az oxigén szállításában résztvevő vasnak, továbbá a riboflavin nevű vitaminban (B2-vitamin) is.
Gyártó honlapja: Natur-Food Kft.
2024. március 20. 08:17, szerda
A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes.
2024. március 13. 08:13, szerda
A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában.
2024. március 06. 06:22, szerda
A Natur Tanya Omega-3 TG – Vadvízi halolaj kapszula vadvízi halolajból készül, triglicerid formában, ami a legkönnyebben felszívódó omega-3 zsírsav forma. Az Omega-3 TG magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik, ezáltal jelentősen hozzájárulhat többek között a szív, az agy és a szem egészségéhez.