Az összes Naturfood termék a webáruházban
Kiszerelés: 100g
Rostgazdag diéta esetén aszalt gyümölcsök, magvak fogyasztása előnyös.
A termék ára: 650 Ft
Egységár: 6 500 Ft / kg
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Bár az olajos magvak zsírtartalma magas, mérsékelt fogyasztásuk ajánlott, mert sokféle nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak. A mandula húsz százaléka fehérje, gazdag E-vitaminban és magnéziumban, tartalmaz kalciumot, vasat, foszfort, káliumot és cinket is.
A pekándió nem csak finom, egészséges is. Megelőzi a szívbetegségek és a rák kialakulását, természetes antioxidánsai segítségével pedig csökkenti az erekben található gyulladást.
A héjas gyümölcsök sok fehérjét, rostot, egészséges telítetlen zsírokat, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaznak.
A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű , krémes állagú , elefántcsont színű magja . A fenyőmagot nyersen is fogyaszthatjuk, viszont száraz serpenyőben enyhén megpirítva.
A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Gátolja a melanoma malignum (festékes anyajegyből kiinduló rosszindulatú ) sejtjeinek növekedését.
Gyártó honlapja: Natur-Food Kft.
2024. március 20. 08:17, szerda
A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes.
2024. március 13. 08:13, szerda
A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában.
2024. március 06. 06:22, szerda
A Natur Tanya Omega-3 TG – Vadvízi halolaj kapszula vadvízi halolajból készül, triglicerid formában, ami a legkönnyebben felszívódó omega-3 zsírsav forma. Az Omega-3 TG magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik, ezáltal jelentősen hozzájárulhat többek között a szív, az agy és a szem egészségéhez.