Az összes Naturganik termék a webáruházban
Kiszerelés: 500g
A hagyományos cukorhoz képest kétharmad annyi energiát tartalmaz. Gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást. Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor helyett.
A termék már nem rendelhető!
A hagyományos cukorhoz képest kétharmad annyi energiát tartalmaz. Gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
A xilit kifejezetten ajánlható fogyókúrás ételek készítésére. Mivel lassú felszívódású, a cukorral szemben csak fokozatosan emeli a vércukorszintet. Ez elősegíti az étvágy csökkenését és késlelteti az éhségérzetet.
A xilit fogyasztása javítja a szervezet általános sejtszintű anyagcseréjét. Jótékonyan hat a hosszú távú sportteljesítményre. A xilitnek csak az 50-60%-a szívódik fel szénhidrátként, a továbbiakból zsírsavak képződnek, amely a szervezet számára egy inzulin-független energiaforrást jelent. Nagyon lényeges tulajdonsága, hogy elősegíti a testzsír sportolás közbeni hasznosulását, stabilizálja az inzulin és vércukorszintet a szervezetben.
A xilit fogyasztás fogmosás után, védi a fogakat és az ínyt. Többek között ezért a fogvédő hatása miatt kedvelt alapanyaga a rágóguminak.
A xilitnek egyéni érzékenységi szinttől függően lehet hashajtó hatása. A fogyasztás elkezdésekor szükség lehet egy rövid alkalmazkodási időre. Napi 1-2 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása ajánlott.
A xilit az egyetlen olyan cukorhelyettesítő, amely anyagcsere-zavarok esetén is fogyasztható.
Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor helyett.
Természetes növényi alapú édesítőszer (100% xilit). Kellemes, édes, enyhén hűs íze kiválóan helyettesítheti az asztali cukrot sütés, főzés és desszertek készítésénél.
Felhasználása: édesítésre bárhol, a hagyományos fehér cukor helyett.
1 730 Ft -15% kedvezmény
A chiosi masticha, azaz Pistacia lentiscus fa gyantája a görög Chios nevezetű szigetről származik, amelyet már évszázadok óta használnak emésztési és szájüregi problémákra. A masticha rágógumi használata friss leheletet biztosít.
A Xilitol (nyírfacukor) egy természetes növényi alapú édesítőszer. Rendkívül hatásosnak bizonyult a fogyókúrázók, illetve diétázók körében. A felszívódó szénhidráttartalma kisebb, és a kalóriaértéke is 40%-kal kevesebb, mint a hagyományos cukoré, így a vércukorszintet sem emeli meg olyan mértékben.
A xilit egy természetes édesítőszer, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. 7-es a Glikémiás indexe, így cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják.
2 080 Ft
A Xilit színében és állagában hasonló a kristálycukorhoz, így a receptek megváltoztatása nélkül, egy az egyben használható bármely étel elkészítéséhez. Természetes édesítőszer, melyet várandósak, gyermekek és cukorbetegek is fogyaszthatnak.
Cukormentes rágógumi – 100%-ban xilittel édesítve, mesterséges édesítők nélkül. A Xilovit rágógumik nemcsak fogainkat védik, de nagyon kellemes, édes ízűek is.
Természetes, nyírfából készült édesítőszer. Cukorbetegeknek, Candida diétázóknak is és fogyni vágyóknak egyaránt kitűnő választás.
2022. január 26. 10:26, szerda
A Natur Tanya Női egyensúly komplex készítményben 8 fajta célzott és szinergista összetevő koncentrálódik, amelyek segítik a hormonális szabályzást, a termékenység fenntartását. A termék fogyasztása ajánlott a libidó fokozásához, az egészséges szexuális funkció támogatásához, valamint kisbabát tervező hölgyek számára is.
2022. január 18. 10:35, kedd
A Natur Tanya Ligetszépe olaj kapszula annak a gamma-linolénsavnak a nagyszerű forrása, amely kifejezetten ajánlott hölgyek és fogyókúrázók számára. A ligetszépe olaj nem csupán a szépség ápolásához járul hozzá, hanem az egészség támogatásához is, ugyanis kivételesen bőséges forrása az esszenciális zsírsavaknak.
2022. január 11. 10:37, kedd
A Natur Tanya® OLIVA K2+D3 vitamin kapszula extra szűz olívaolajban oldott K-vitamin mátrixot és esszenciális D3-vitamint tartalmaz méghozzá olyan formában, amit szervezetünk nagyszerűen képes hasznosítani. A D3-vitamin és a K2-vitamin együtt garantálja, hogy a szervezetbe bejuttatott kalcium a legjobb felszívódással és a megfelelő helyen hasznosuljon a szervezetben.