Az összes Naturmind termék a webáruházban
Kiszerelés: 250g
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
Információ: Készleten, szállítható
A termék ára: 670 Ft
Egységár: 2 680 Ft / kg
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű. Különlegességét rezisztens keményítő tartalma adja, különbözőségét pedig a többi keményítővel ellentétben a szervezetben való felszívódása.
A zöldbanán az összes fenolok és flavonoidok (catechin, epicatechin, gallocatechin, dopamin és tannin) nagy mennyiségét magában rejti. Az antioxidáns összetevők közül, a gallocatechin és a dopamin a leggazdagabban a zöldbanán húsában találhatók meg.
A legelső megjelent gyümölcs a világon a Nemzetközi Banán Egyesület szerint, hiszen állítólag már az első történelmi feljegyzésekkor termesztették. Az egyik legegészségesebb gyümölcs, melynek egyik nagy előnye, hogy egész évben hozzájuthatunk. Származása Malajzia dzsungeleibe tehető. Szüretelés után kb. egyharmada elvész, mivel utóérő gyümölcsről van szó. A még éretlen banán tartalmazza azonban a rövid szénláncú zsírsavakat, melyek a bélflóra egészségére jó hatással vannak.
A belőle készített őrlemény nagyszerűen felhasználható különböző süteményekhez, tortákhoz, palacsintákhoz, levesekhez, krémekhez.
Mivel zöld banánból készül, csak enyhe banáníze van, főzve inkább földszerű. Állaga a könnyű fehér lisztekére emlékeztet, kb. negyedével kevesebbre van szükség a búzaliszt helyett.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1545 KJ / 350 kcal
Zsír: 0,5 g
amelyből:
- telített zsírsavak: <0,5 g
Szénhidrát: 80,1 g
- amelyből cukor: g
Rost: 4 g
Fehérje: 2,0 g
Só: 0,0 g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
A termék szóját, glutént és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.
Származási ország: Közép-Amerika.
A lángos lisztkeverék segítségével a nyári szabadság és szünidő elmaradhatatlan lángosát idéző reform élelmiszer készíthető, a hagyományos recepthez képest jelentősen lecsökkentett szénhidrát tartalommal, gluténmentes összetevőkből.
940 Ft -26% kedvezmény
Az őrölt földimandulához képest a földimandulából kinyert lisztnek alacsonyabb a zsírtartalma, és ezért nyugodt lelkiismerettel fogyasztható számos ételben.
Barna rizsből készült liszt. Kiválóan alkalmas krémek, szószok, főzelékek sűrítéséhez.
A kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült bio gluténmentes panírmorzsa, a felejthetetlen rántott ételek nélkülözhetetlen alapanyaga.
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes, hozzáadott olajtól mentes gyümölcskenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.
A proteines növényi fasírtpor vegán és gluténmentes étrendbe is beilleszthető.
Nyújtható lisztkeverék sós kelt tészták elkészítéséhez. Bármi elkészíthető belőle, ami egy hagyományos kelt tésztás receptből.
Lisztérzékenyek diétájában is felhasználható, a hagyományos barna- fűszeres zamatú kenyereket idézi.
Gyártó honlapja: BIOrganik Online Kft.
2022. január 26. 10:26, szerda
A Natur Tanya Női egyensúly komplex készítményben 8 fajta célzott és szinergista összetevő koncentrálódik, amelyek segítik a hormonális szabályzást, a termékenység fenntartását. A termék fogyasztása ajánlott a libidó fokozásához, az egészséges szexuális funkció támogatásához, valamint kisbabát tervező hölgyek számára is.
2022. január 18. 10:35, kedd
A Natur Tanya Ligetszépe olaj kapszula annak a gamma-linolénsavnak a nagyszerű forrása, amely kifejezetten ajánlott hölgyek és fogyókúrázók számára. A ligetszépe olaj nem csupán a szépség ápolásához járul hozzá, hanem az egészség támogatásához is, ugyanis kivételesen bőséges forrása az esszenciális zsírsavaknak.
2022. január 11. 10:37, kedd
A Natur Tanya® OLIVA K2+D3 vitamin kapszula extra szűz olívaolajban oldott K-vitamin mátrixot és esszenciális D3-vitamint tartalmaz méghozzá olyan formában, amit szervezetünk nagyszerűen képes hasznosítani. A D3-vitamin és a K2-vitamin együtt garantálja, hogy a szervezetbe bejuttatott kalcium a legjobb felszívódással és a megfelelő helyen hasznosuljon a szervezetben.