ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Dr. Steinberger

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Nottevit Collagen Night Complex szeder ízű italpor

Nottevit Collagen Night Complex szeder ízű italpor

Kiszerelés: 3x10 tasak

Új generációs, tengeri kollagént és 10 féle szépségápolási nutrikozmetikumot tartalmazó éjszakai ital.

A termék jelenleg nem rendelhető!

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Új generációs, tengeri kollagént és 10 féle szépségápolási nutrikozmetikumot tartalmazó éjszakai ital.

A Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex citromfű kivonata támogatja az elalvás előtti relaxációt és a nyugodt, pihentető alvást, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőröd sejtjei éjszaka megfelelően tudjanak regenerálódni. Emellett prémium minőségű Naticol™ tengeri kollagént és 10 féle további éjszakai bőrtápláló nutrikozmetikumot tartalmaz, mint például a hialuronsav, a mezei zsurló kivonat, a niacin, a riboflavin vagy a különleges, bőrgyógyászati kutatásokkal támogatott Belight3™ hatóanyag komplex, melynek szőlőmag kivonata javítja a bőr általános állapotát és egészségét.

Próbáld ki a Nottevit Beauty Sleep éjszakai kollagén italt a nutrikozmetikumok erejével!

Vedd fel a harcot a ráncokkal, a bőrt elcsúfító sötét foltokkal és szerezd vissza önbizalmad!

Használd a 10 féle nutrikozmetikum, a tengeri kollagén és a minőségi alvás erejét és engedd, hogy a bőröd újra ragyogjon!

Éjszakai szépségápolás és kollagén-feltöltés egyetlen termékben.

A Nottevit Beauty Sleep éjszakai kollagén ital segíti:

A minőségi alvást

Tegyél a kialvatlanság okozta ráncok és az idő előtti bőröregedés ellen!

A Nottevit Collagen Night Complex citromfű kivonata támogatja az elalvás előtti relaxációt és a nyugodt, pihentető alvást, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőröd sejtjei éjszaka megfelelően tudjanak regenerálódni.

A bőr megújulását

Töltsd fel tested kollagén készleteit, és segítsd a természetes kollagéntermelődést is!

A Naticol® tengeri kollagén bizonyítottan** csökkenti a ráncokat akár 16.5%-kal, és hozzájárul, hogy bőrünk fiatalosabbnak tűnjön. A C-vitamin tartalma hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához. A kollagén mellett további 10 féle nutrikozmetikum dolgozik minden éjjel azon, hogy reggel a legjobb formádat mutasd!

A hagyományos kollagén ideje lejárt! Megérkezett a Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex!

Azt kevesen tudják, hogy a bőrsejtek éjszaka kétszer gyorsabban regenerálódnak, mint nappal. Ez azonban csak akkor tud bekövetkezni, ha nyugodtan, jól alszunk. A kialvatlanság okozta ráncok, szem alatti karikák elkerülésének másik titka tehát a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás.

Rossz minőségű vagy kevés alvás esetén a magasabb kortizolszint hatására felgyorsulhat a bőr rugalmasságát, feszességét biztosító kollagén lebontása, így bőrünk megereszkedett, puffadt és fakó lesz, ráncaink és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr öregedése felgyorsul.

Ráadásul bőrünknek – mint ahogy egész szervezetünknek – nem elég azonban 1 féle tápanyag (mint például a kollagén), hanem egymás hatását erősítő, egymással szinergiában működő tápanyagokra van szüksége.

A hagyományos kollagénnél ezért létezik komplexebb, jobb megoldás: a nutrikozmetikumokat, tengeri kollagént és alvást segítő összetevőt is tartalmazó éjszakai kollagén ital, a Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex!

10 féle szépségápolási nutrikozmetikum ereje minden éjjel a gyönyörű bőrért!

Tudtad, hogy bőrünk az elsődleges védelmi vonalunk, mely alapvetően gátként funkcionál, így a hatóanyagokat is csak bizonyos mélységig engedi át? Ezért a szépségiparban széles körben irányadóvá vált az úgynevezett “beauty-from-within” trend, mely szerint a bőrünk hosszú távú egészsége szempontjából fontos tápanyagokat leginkább szájon át tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe.

Éppen ezért a Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex a legújabb trendeknek megfelelően a tengeri kollagén mellett 10 féle bőrtápláló összetevőt tartalmaz, mint például a hialuronsav, a mezei zsurló kivonat, a niacin, a riboflavin vagy a különleges, bőrgyógyászati kutatásokkal támogatott Belight3TM hatóanyag komplex, melynek szőlőmag kivonata javítja a bőr általános állapotát és egészségét.

Szabadalmaztatott kollagén klinikailag bizonyított eredményekkel.

20 éves korunk után a testünk minden évben átlagosan 1%-kal kevesebb kollagént termel. Ettől a bőr egyre vékonyodik és egyre kevésbé rugalmas, ami egy idő után a ráncok és a lógó bőr kialakulásához vezet.

Csúcsminőségű tengeri kollagén, természetes szeder ízzel.

A Nottevit Beauty Sleep éjszakai kollagén komplex I. típusú kollagént tartalmaz, mely a bőrünk kollagéntartalmának 80%-át alkotja. Rendszeres használat esetén segít feltölteni a test kollagénraktárait, így felveszi a harcot a csökkenő termelődés hatásai ellen. De nem akármilyen I. típusú kollagént használunk!

Szabadalmaztatott, hidrolizált tengeri kollagént, a Naticol®-t használjuk, amely a piacon elérhető legtöbb kollagénnél többet kínál, hiszen:

  • Prémium minőségű I. típusú tengeri kollagént tartalmaz, amelyet fenntartható módon nyernek ki és a beszerzési lánc visszakövethető.
  • Peptid formájában (hidrolizált) kerül a termékbe a hatékony felszívódás érdekében.
  • Klinikai kutatásokkal támogatott, amelyek kimutatták bőrfeszesítő és anti-aging hatását.
  • Kimagasló tisztaságú.
  • Nincs kellemetlen halas utóíze – a Nottevit Beauty Sleep éjszakai kollagén komplex természetes szeder ízű ital formájában kapható.
  • Szigorú minőségellenőrzésen megy át, ahol mind a fizio-kémiai, mind a bakteriológiai tulajdonságokat vizsgálják.

Minőségi garancia. A világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó, alvást segítő márkacsalád!

Minden Nottevit termék egyedi.

Naticol® (I-es típusú tengeri kollagén peptid)

A kollagén a bőrünkben megtalálható egyik legfontosabb szerkezeti fehérje, mely hozzájárul a feszes és tónusos megjelenésű bőrszerkezet fenntartásához. 25 éves korunktól kezdve a kollagén termelődése egyre inkább csökken szervezetünkben, így tanácsos pótolni. A Nottevit Collagen Night Complex-ben franciaországból származó, I-es típusú Naticol® tengeri kollagén található, mely 12 hét használatot követően már napi 2,5 grammos mennyiségben fogyasztva is klinikailag bizonyítottan csökkenti a szem alatti ráncok mélységét, javítja a bőrtónust és ragyogóbbá teszi a bőrt.

Belight3TM

A Belight3TM 4 összetevő (szőlőmag kivonat, édesgyökér kivonat, szőlő törkölykivonat és C-vitamin) bizonyítottan szinergista formációja, mely a tirozináz enzim gátlása révén képes csökkenteni a bőrben található pigmentek, a melaninok termelődését, ezáltal szabályozva az esetleges hiperpigmentációt. Szőlőmag kivonata javítja a bőr általános egészségi állapotát és megjelenését, míg édesgyökér kivonata segít fenntartani az optimális bőrszínt. Hatékonyságát bőrgyógyászok ellenőrzése mellett végzett fogyasztói tesztelés is alátámasztja, melynek eredménye alapján 10-ből 8 felhasználó elégedett a Belight3TM hatékonyságával. 60 napos használatot követően a felhasználók 82%-a tapasztalta a bőrén látható sötét foltok csökkenését, sőt a felhasználók 94%-a szerint a termék által nyújtott előnyök gyorsan, már 11,2 nap használatot követően jelentkeztek.

Hialuronsav

A hialuronsav egyedi vízmegkötő és vízvisszatartó képességgel bír, fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét, ezáltal teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, simítja a finomvonalakat és az apróbb ráncokat. Az öregedéssel azonban – a kollagén mellett – a hialuronsav mennyisége is jelentősen csökken a bőrben, mely hozzájárul a ráncok kialakulásához.

Mezei zsurló föld feletti rész kivonat

A növény számos értékes összetevőt tartalmaz, melyek közül a magas antioxidáns és szilícium (kovasav) tartalom emelkedik ki. A mezei zsurló kovasav tartalma révén segít fenntartani a haj, a bőr és a körmök optimális állapotát.

Citromfű levélkivonat

A citromfű (Melissa officinalis) kertekben gyakran megtalálható, mediterrán éghajlatot kedvelő évelő növény. Levelei gazdagok hatóanyagokban – mint illóolajok, flavonoidok, cseranyagok – ezért levelének kivonatával gyakran találkozhatunk termékekben. A termékben található citromfű kivonat hozzájárul az optimális relaxációhoz, továbbá támogatja a nyugodt, egészséges alvás folyamatát.

A-vitamin

Zsírban oldódó, létfontosságú vitamin, melynek felszívódását elősegítik a zsírok és olajok. Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a látás normál állapotának fenntartásához, illetve az immunrendszer megfelelő működéséhez is.

B2-vitamin (Riboflavin)

A riboflavin a B-vitamin család tagjaként számos fontos funkciót tölt be szervezetünkben. Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához és a sejtek – köztük a bőrsejtek – oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Niacin

A niacin vagy más néven B3-vitamin szintén a B-vitamin család egyik tagja, mely amellett, hogy lényeges szerepet tölt be a szervezet energiatermelő anyagcsere-folyamataiban és hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, támogatja a bőr normál állapotának megőrzését is.

C-vitamin

A C-vitamin rendkívül fontos szerepet játszik a kollagén termelődésében, hiszen C-vitamin hiányában a kollagén képződés nem megy végbe. A megfelelő kollagénképződés támogatása révén hozzájárul a bőr, a fogak és az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Cink

A szépségápolási termékekben is gyakran alkalmazott összetevő, mely hozzájárul a bőr, haj és köröm normál állapotának fenntartásához. Emellett fontos szerepet játszik például az immunrendszer normál működésében és segíti a sejtek – köztük a bőrsejtek – oxidatív stresszel szembeni védelmét is. A termékben a cink az optimális hasznosulást és felszívódást biztosító cink-biszglicinát formában található meg.

Szelén

A szelén segíti a haj és a köröm normál állapotának fenntartását és hozzájárul a sejtek – köztük a bőrsejtek – oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A termék szelénnel dúsított élesztőt tartalmaz, mely a szelént természetes, szerves L(+) szelenometionin formájában tartalmazza. A szelenometionin a szerves szelén étrend-kiegészítésre legalkalmasabb, legjobb formája.

Réz

A réz jótékony hatásai közé tartozik, hogy hozzájárul a bőr és a haj normál pigmentációjához és segíti a sejtek – köztük a bőrsejtek – oxidatív stresszel szembeni védelmét. A termékben a réz az optimális hasznosulást és felszívódást biztosító réz-biszglicinát formában található meg.

Hatóanyagok 1 tasakban:

  • Naticol® (I-es típusú tengeri kollagén peptid)   2500 mg
  • Belight3TM   300 mg
  • Hialuronsav   120 mg
  • Mezei zsurló föld feletti rész kivonat   100 mg
  • Citromfű levélkivonat   50 mg
  • A-vitamin   400 µg
  • B2-vitamin (Riboflavin)   0,7 mg
  • Niacin   8 mg
  • C-vitamin   240 mg
  • Cink   5 mg
  • Szelén   30 µg
  • Réz   0,5 mg

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék Olimp Labs Forsen Forte Valeriana tabletta

Az Olimp Labs Forsen Forte Valeriana tabletta az egészséges alvást elősegítő kivonatokat tartalmazza niacinnal, riboflavinnal és B6-vitaminnal kiegészítve.

Kosárba teszem

Akciós termék InnoPharm Good Night szájspray melatoninnal

Feketeribizli ízű étrend-kiegészítő szájspray melatoninnal és gyógynövényekkel. A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt.

Kosárba teszem

Akciós termék Dr. Chen Valeriana álom kapszula

A Valeriana Álom kapszula nyugtató gyógynövényeket és vitaminokat tartalmaz, így segítséget nyújt a pihentető alvásban és relaxációban.

Kosárba teszem

Akciós termék Interherb Napi 1 Komló extraktum + B-komplex kapszula

A komló kivonata hozzájárulhat a megfelelő relaxációhoz, a normális érzelmi állapot és a lelki egyensúly fenntartásához, a nyugodt és pihentető alváshoz. A készítményben lévő B-vitamin komplex támogatja az idegrendszer kiegyensúlyozott működését és a normál szívműködést.

Kosárba teszem

Akciós termék Organiqa Stresszoldás és nyugodt alvás kapszula

Az Organiqa Balance Stresszoldás és nyugodt alvás gyógynövényes kapszula segít harmóniát teremteni, megnyugtatja tested-lelked, ellazít egy fárasztó nap végén, hogy könnyedén álomba merülj.

Kosárba teszem

Akciós termék Vitaking Citromfű levél 500mg kapszula

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, egészséges alváshoz. Gyakran alkalmazzák idegi eredetű alvászavarok kezelésére.

Kosárba teszem

Akciós termék Nottevit Focus Sleep kapszula

Kettős hatású alvást segítő, stresszoldó, készítmény a megfelelő agyi teljesítmény és memória hosszú távú fenntartásáért.

Kosárba teszem

Akciós termék   AnxioControl szorongás tüneteit enyhítő filmtabletta

Amikor a stressz és a félelem nyomasztóvá teszi mindennapjainkat, eljön az idő, hogy kezünkbe vegyük az irányítást! Enyhíts a szorongás tünetein gyorsan és természetesen!

Kosárba teszem

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Kollagén

A kollagén egyike a természetben előforduló fehérjéknek, a kötőszövet fő alkotóeleme. A sejtek közötti állományt szilárdító szívós, rostos fehérje, amely megtalálható a csontokban, a porcokban és egyéb szövetekben is. Orvosi tanulmányok bizonyítják, hogy az inak szakítószilárdságát a kollagén-rostok mennyisége határozza meg. A szervezet kollagén termelése fokozatosan csökken, ennek eredménye a ráncosodás, bőrszárazság, a körmök és a haj töredezése, az ízületek ropogása és fájdalma, vagyis az öregedés folyamata. A kollagén egy fehérje amely összeragasztja a sejtek részeit, elősegíti a szövetek létrejöttét, és felújítását, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén minden szervben megtalálható, szerven belüli és szervek közötti hártyaszerkezetet alkotja. Ezért ha külsőleg a bőrünkön érzékeljük a változásokat, akkor a hiányállapot már nem csak kívül, de belül is fennállhat. A kollagén a legfontosabb fehérje a testünkben, egyes szakemberek szerint a testünkben fellelhető fehérjék 30-50 százaléka kollagénből áll.
Tovább olvasom »

Hialuronsav

A hialuronsav ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az elasztin és az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, a hialuronsav felelős a szöveteink - csont, porc, bőr, izom - rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv rugalmasságát és feszességét. A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható és ott a szintézise vagy bejuttatása után pár nap alatt lebontódik. Az emberi testben többek között vízmegkötő, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. Anyagának konzisztenciája és szövetbarát jellege ad lehetőséget arra, hogy számtalan gyógyszerészeti termék része legyen, így például megtalálható bőrápoló készítményekben.
Tovább olvasom »

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. 

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában. 

Tovább olvasom »

Az Omega-3 pótlásához próbálja ki a kitűnően felszívódó, prémium minőségű Natur Tanya Omega-3 TG – Vadvízi halolaj kapszul

Az Omega-3 pótlásához próbálja ki a kitűnően felszívódó, prémium minőségű Natur Tanya Omega-3 TG – Vadvízi halolaj kapszul

A Natur Tanya Omega-3 TG – Vadvízi halolaj kapszula vadvízi halolajból készül, triglicerid formában, ami a legkönnyebben felszívódó omega-3 zsírsav forma. Az Omega-3 TG magas EPA és DHA tartalommal rendelkezik, ezáltal jelentősen hozzájárulhat többek között a szív, az agy és a szem egészségéhez.

Tovább olvasom »

Dr. Steinberger
Iratkozzon fel hírlevelünkre!